Fantastische dienstverlening!

Er was een menselijke vergissing ontstaan, maar dat werd zonder problemen opgelost. Dat geeft vertrouwen in een onderneming. Chapeau heren! De kachel is keurig geplaatst en brand fantastisch.

Vakkundig bedrijf

Verhuizen naar een huis zonder houtkachel, dan ga je naar De Heide Smid. Dit was mijn vijfde kachel die ik bij hen bestelde en wederom een prima ervaring. Van uitzoeken, advisering en plaatsing loopt alles gesmeerd. Deze keer moest er een kanaal geboord en geplaatst worden en ook dat is zeer netjes en professioneel uitgevoerd. Ik hoop op mijn nieuwe adres heel lang te blijven wonen, maar mocht dat toch niet zo zijn dan ko mt er zeker weer een kachel uit Halle/Duiven

Vakkundige installatie

Heel tevreden, vanaf orientatie tot uitvoering van de klus door deskundige medewerkers en ook plaatsing van de prima kachel. Dit bedrijf weet heel goed zijn klanten optimaal te bedienen.

Slechte communicatie

Netjes geholpen bij aankoop. Bij bevestiging van pijp in de schoorsteen wat niet lukte, werd er geen actie genomen wat gaan we er aan doen. Mail en telefonisch contact werd niet op gereageerd. Een paar dagen later pas contact en wat nu? Toen netjes met elkaar de situatie opgelost.

Uiteindelijk ruimschoots tevreden

Na wat onduidelijkheden over de rekening is dit in onderling overleg prima opgelost

Mooie kachel geplaatst fijne monteur

Volgens afspraak en levering

Gewoon goed en af

Netjes en duidelijke communicatie. Alles in goed overleg

super gedaan!

alles goed en volgens afspraak uitgevoerd!

Ik vond van A tot Z deze ervaring prettig Het voorbereidende gesprek, de communicatie rondom de planning en dan de dag van uitvoering: zulke goede mensen over de vloer! Heel deskundig en vooral heel duidelijk in de invulling van de dag.

Top advies en prima service

Top advies

Vakkundig en klant gericht

De mensen daar zijn vakkundig en geven een goed en eerlijk advies

Warme service!

Eerste gesprekken waren direct goed, kregen vakkundig uitleg over de kachels die voor onze ruimte passend waren. Konden ze ook meteen zien en beoordelen. Ook de montage was zeer vakkundig uitgevoerd. Echt een vakman die de kachel ook zeer perfectionistisch aangesloten heeft.

Goed geholpen en geleverd!

Heb er verder niets aan toe te voegen !!!

Professioneel, volgens afspraak.

Mooie nieuwe elektrische haard in huis door Heide Smid geplaatst volgens afspraak. Top!

Komen afspraken

Komen afspraken na

Eerste contact en verder afwikkeling heel goed

Deskundig en goed advies

Na een mooi ontwerp de kachel deskundig ingebouwd. Planning conform afspraak!

Het bedrijf is erg goed, met goed advies

Mijn ervaring is de hele dag is dat de jongere werknemer van jullie alles bijna de hele dag alleen deed. Hij heeft hard gewerkt en moest de oudere werknemer van jullie vaak advies geven hoe het met plaatsen van de kachel met de gasleiding buigen en knippen moest wat afstand van aansluiten naar de kachel. De oudere man liep vaak naar zijn bus aan de weg en ging geregeld roken. Hij deed weinig in mijn ogen. Het werk loon vindt ik dan ook erg hoog. Ik heb uitgeteld dat 1 persoon 6 uur vol heeft gewerkt en de oudere persoon nog geen 3 . Hij was hier aanwezig maar wordt Sorry maar wel volledig er voor betaald. 15.00 uur waren ze klaar.Daarom schrok ik wel erg van het werkloos.

Ik ben tevreden.

Ze zullen zeker niet de goedkoopste zijn in de markt, maar het resultaat is prima. Aan mijn wensen voldaan, goed advies en nette monteurs. Ik betaal dan liever iets meer dan geen veilige houtkachel cq montage. Dus raad Heidesmid zeker aan.

Degelijk, professioneel en prima prijs/prestatie.

Professionele objectieve advisering, ervaren en deskundige installateurs, werken netjes en laten niets achter, komen afspraken na. Geen consessies aan kwaliteit maar nog belangrijker geen enkele consessies aan veiligheid. Per saldo zijn wij uitermate tevreden dat wij met De Heidesmid in zee zijn gegaan. Genieten enorm van onze investering in rookkanaal en aanschaf nieuwe speksteen kachel.

Goede en duidelijke afspraken

Ik ben behoorlijk blij met de nieuwe gashaard die door de Heidesmid geleverd is . De capaciteit ervan moet nog getest worden .

Zeer tevreden.

Bij het uitzoeken van de pelletkachel goed geholpen, en bij het plaatsen werd er erg netjes gewerkt.

Heel goede voor voorlichting

Nogmaals goede voorlichting geen opdringerige verkoop praatjes en laten zien hoe de kachelbrand en gemaakte afspraken nakomen.

Resultaat ++, proces +~

Het resultaat van ons verzoek was naar tevredenheid. De weg er naar toe iets minder. Het gaat vooral om het gebrek aan goede communicatie. Wij vinden het niet erg dat er soms iets mis gaat ons de afhandeling van een offerte traject maar als we niet weten waar we aan toe zijn worden we wat wantrouwig. Uiteindelijk moesten wij elke keer bellen wat de status van de levering was. Lijkt mij duidelijk een verbeterpunt waard.

Snel alles geregeld

We hebben de pijp vd kachel op het dak laten verlengen en nu erg onstabiel, voelt niet goed! We gaan jullie morgen bellen, wat goed van jullie het wordt in orde gemaakt. Dank je wel

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.