Mooi resultaat op basis van goed advies

Na een prettige ontvangst volgde een vlotte, maar gedegen info. Plaatsing van de houtkachel was in een halve dag gedaan. Informatieve avond over stoken leerde ons de juiste manier. Vervolgens hout gekocht en regelmatig de haard aangestoken: lekker warm, mooie vlammen en geen geur in de kamer. Al met al zeer tevreden.

Vlot geleverd, goed afgewerkt

Snelle levering na aankoop en goed afgewerkt. De monteur was vakkundig, rustig en er was een goede afstemming over het installeren van de kachel. Naderhand heeft hij het restmateriaal en oude kachel netjes meegenomen. Al met al vlot en goed geregeld.

vakkundige afhandeling

Na een verschil van inzicht over het wel of niet vervangen van het rookgaskanaal de klus vakkundig uitgevoerd en we zitten er weer warmpjes bij.

Kachel netjes geplaatst, nazorg slecht

Kachel is netjes geplaatst, alleen komen we na een dag erachter dat een deurtje niet goed is, meteen mail gestuurd, daarna rekening gekregen deze klopte helaas niet, meteen gebeld om door te geven en ook over de mail verteld van het defecte deurtje met foto"s, wel een nieuwe factuur gekregen, maar na 2 weken nog totaal geen reactie op het defecte deurtje.

Kachel netjes geplaatst, nazorg slecht

prima geholpen en alles volgens afspraak geleverd.

kklantvriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen.

Werken goed met overleg

Hele prettige voorlichting gehad en ook de plaatsing van de kachel gebeurde netjes. Er werd goed met me overlegd en meegedacht. Ik vond alleen de uitvoering van de planning wat warrig. Vooral toen op de eerste klussen bleek dat niet alle juiste materialen aanwezig waren.

Goede begeleiding gehad om de juiste beslissing te nemen, Vriendelijk en beleefd personeel

goede afspraken die nagekomen worden.

zoals het werk was besproken is het ook nagekomen.

Prima offerte en uitvoering.

Prima werk afgeleverd.

Meedenkend en oplossingsgericht

Vakbekwaam personeel dat zeer nauwkeurig en netjes te werk gaat. Werk is cf offerte uitgevoerd. Prijs kwaliteit verhouding is prima. We zijn zeer tevreden en genieten al volop van de kachel.

Fantastische service, heel netjes werk afgeleverd, zeer tevreden klant!

De oude gashaard moest vervangen worden. Dit is zeer naar onze tevredenheid gebeurd. De manier waarop we begeleid werden naar de nieuwe gashaard (kopen), het opmeten, het plaatsen is vakkundig gedaan. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. De afspraken worden nagekomen. We genieten volop van onze nieuwe gashaard!

Betrouwbaar ervaren brede keus

Goede service Grote keus Goede adviezen

Persoonlijke benadering

Afspraak maken wat prettig is. Daardoor alle tijd voor je eventuele aankoop. Na plaatsing ook goede nazorg.

Hulpvaardig, professioneel en vriendelijk

Vriendelijke en know how mensen, ook de uitvoer was super goed en professioneel.

Geweldig bedrijf en goede service.

Snelle levering en goede service

Vakkundig geholpen

De uiteindelijke kosten waren 10% hoger dan de offerte. Ondanks de juiste informatie onzerzijds. Het functioneren van de Pelletkachel hebben we zelf mogen ontdekken. Na telefonisch contact zijn we goed op weg geholpen. Al met al. We zijn tevreden met de aankoop

Komen afspraken na, goed advies en vakkundige plaatsing van de kachel.

Komen afspraken na, goed advies en vakkundige plaatsing van de kachel.

Betrouwbare haardleverancier

Prima informatie vooraf, goed tussentijds overleg en goede installatie

Degelijk

Lekkere koffie

Correct en vriendelijk

Een uitstekend bedrijf waarin klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Prettige omgangsvorm van medewerkers en alle afspraken zijn nagekomen.

Het juiste adres voor een pellet kachel

Alles is naar tevredenheid uitgevoerd

vakkundig advies en vakkundige uitvoering

vakkundig advies en vakkundige uitvoering

Professioneel en klantvriendelijk

Ik heb goede ervaringen met Heide Smit. Verschillende bedrijven bezocht, maar Heide Smit stak er qua interesse, informatie, professionaliteit en klantvriendelijkheid boven uit.

Prima bedrijf, maar kom wel je afspraken na.

Netjes gewerkt.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.