Een showroommodel gekocht waarbij de plaatsing vakkundig en vlot werd gedaan. Na levering bleek echter de ruit beschadigd (bekrast) te zijn aan zowel de binnen- als de buitenzijde. Toen ik later contact zocht werd eerst mijn verhaal in twijfel getrokken (hard glas kan niet bekrast worden met normaal schoonmaken). Ter bewijsvoering had ik foto's toegestuurd. Later werd echter actief meegedacht om het probleem op te lossen. Er is beloofd om langs te komen als andere tips om de krassen te verwijderen niet hebben gewerkt.
Originele beoordeling
Een showroommodel gekocht waarbij na levering bleek de ruit beschadigd (bekrast). Na meerdere keren contact gezocht te hebben eindelijk teruggebeld door Heidesmid met verhaal dat het niet mogelijk is dat bekraste ruit geleverd is. Waardeloze reactie. Niet serieus genomen.
De eerste ervaring met de Heidesmit is echt top. Eerst de buitendienst medewerker die secuur en duidelijk de opdracht kwam bekijken en uitleggen wat er gedaan moest worden. Vervolgens goede communicatie mbt tot de offerte en de uitvoerdatum. Ook het plaatsen van de kachelbuis in een lastig te bereiken kanaal is door de 2 medewerkers zeer netjes uitgevoerd. Alles werd precies afgeplakt na het plaatsen schoon achtergelaten. De houtkachel brand nu heerlijk als nooit te voren en wij merken een positief verschil. Al met al een top ervaring die ik iedereen zou aanraden als er iets aan de kachel of rookkanaal gedaan moet worden.
alles wordt prima opgelost
Zeer betrokken mensen. Zowel in de winkel tijdens voorlichting en interesse in onze huidige situatie. Dan nog een keer thuis de situatie opnemen of dat wat besteld is ook de juiste keuze is. En tijdens de installatie ging ook alles naar wens.
Vakwerk van mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Netjes gewerkt en alles keurig opgeruimd.
het werk is op de afgesproken tijd keurig uitgevoerd. De inzethaard overtreft onze verwachtingen
zie boven. ieder jaar schoorsteen geveegd (contract) wordt perfect gedaan door sympathieke schoorsteenvegers
Zoals afgesproken in twee dagen geregeld. Een dag met weghalen oude afvoer en kachel. Tweede dag met plaatsen kachel en afvoer incl. 0mmanteling van de afvoer op de eerste verdieping!
Wij hebben in januari 2022 een prachtige gashaard laten plaatsen door De Heide Smid. Deze is vakkundig, mooi en met zorg geplaatst en we zijn er ontzettend blij mee. Niets dan lof! Zelfs het enige "minpuntje" (en let wel, dat komt omdat ik zelf de offerte NIET goed heb gelezen) dat de haard niet standaard volledig "afgewerkt" wordt afgeleverd (je moet immers zelf de kleur en materiaal van de afwerking bepalen), is alsnog meer dan zéér coulant behandeld. En ga eens naar de showroom in Halle (Achterhoek), het is écht de moeite waard om ernaar toe te rijden. De showroom is véél groter dan dat je verwacht als je voor de winkel staat en ze hebben veel verschillende werkende showmodellen (zowel gas als hout) staan. Kortom wil je vertrouwd een goede- en mooie haard is De Heide Smid het adres waar je moet zijn.
Ik kreeg een telefoontje dat m'n kachel een week eerder geplaatst kon worden. Ik was thuis dus "kom maar". Een geweldig kontakt gehad met de installateur. Heeft me "stookles" gegeven. Al met al een tevreden klant.
Vriendelijke monteurs en meedenkend
Na een schoorsteenbrand moest onze schoorsteen gerenoveerd worden. Vanaf het eerste moment verliep het contact met dit bedrijf prima. Prima adviseur, duidelijke offerte, telefonisch en via de mail goed bereikbaar. Afgelopen woensdag is de pijp en de nieuwe houtkachel geïnstalleerd. Dat was echt niet zo makkelijk, oude schoorsteen, rieten dak. Maar de twee monteurs, Dick en Ton, waren geweldig! Ze wisten voor ieder probleem een oplossing , handelden alles professioneel en zorgvuldig af en waren ook nog eens heel prettig in de omgang! Ik kan dit bedrijf dus van harte aanbevelen! Prima gedaan iedereen van Heidesmid!! Erna
Na een goede voorlichting hebben we onze aankoop gedaan en afspraken gemaakt over de plaatsing. Vooraf kwam er eerst nog iemand kijken om op de dag van plaatsing niet voor verrassingen te komen staan. De plaatsing verliep dan ook prima en wij zijn heel tevreden over onze aankoop!
Wij zijn tevreden over de De Heide Smid B.V. De haard is geplaatst door vakmensen en ook vooraf is er goed meegedacht over de te verrichten werkzaamheden. Al met al een prettige samenwerking zowel met verkoper als met monteurs.
In de winkel prima service, vriendelijk en vakkundig geholpen. Ook degenen die de kachel plaatsten waren mijnsinziens kundig, vriendelijk, zorgvuldig en snel!
Ze denken met je mee en gaan voor het beste en mooiste resultaat. Mooie kachel en goede communicatie over keuze en plaatsing.
Afspraken werden na gekomen en medewerkers waren ook mededenkers!!
Goede showroom, passend persoonlijk advies en prettig persoonlijk contact tussen aanschaf en plaatsing kachel. Plaatsing vond zelfs eerder plaats dan oorspronkelijk gepland en is professioneel en netjes gedaan. We genieten er enorm van!
Hallo beste lezer(es), Wij hebben een Dick Geurts hoekkachel gekocht bij de Heide Smid en deze is inmiddels geplaatst. Wij moesten aan ander stookgedrag wennen en de lijst om de kachel zou nog geplaatst moeten worden. De verassing was onaangenaam dat we de factuur kregen terwijl het werk niet afwas en de wij de kachel nog niet goed konden stoken. Deze vergissing is door de mensen van de Heide Smid keurig rechtgezet. De monteur is weer geweest en heeft een mooie omlijsting voor de kachel gemaakt, waar we heel tevreden mee zijn. Nu we aan de kachel gewend zijn komen we er achter dat het praktisch onmogelijk is om hout bij te vullen zonder dat daarna rook in de kamer komt. Als ik dat geweten had, dan hadden we kunnen kiezen, maar op dat risico is ons door de verkoper niet duidelijk gewezen zodat we daar niet een goede keuze hadden. Daarbij komt dat de rekening 500 Euro duurder werd zonder dat we daarvan een prijsopgave hebben gehad. We zijn tevreden met het plaatsen van de kachel, maar niet met de voorlichting en de afwikkeling. Met vriendelijke groet, Ton.
Originele beoordeling
Hallo beste lezer(es), Wij hebben een Dick Geurts hoekkachel gekocht bij de Heide Smid en deze is inmiddels geplaatst. Wij moesten aan ander stookgedrag wennen en de lijst om de kachel zou nog geplaatst moeten worden. De verassing was onaangenaam dat we de factuur kregen terwijl het werk niet afwas en de wij de kachel nog niet goed konden stoken. Deze vergissing is door de mensen van de Heide Smid keurig rechtgezet. De monteur is weer geweest en heeft een mooie omlijsting voor de kachel gemaakt, waar we heel tevreden mee zijn. Nu we aan de kachel gewend zijn komen we er achter dat het praktisch onmogelijk is om hout bij te vullen zonder dat daarna rook in de kamer komt. Als ik dat geweten had, dan hadden we kunnen kiezen, maar op dat risico is ons door de verkoper niet gewezen zodat we daar niet een goede keuze hadden. Daarbij komt dat de rekening 500 Euro duurder werd zonder dat we daarvan een prijsopgave hebben gehad. We zijn tevreden met het plaatsen van de kachel, maar niet met de voorlichting en de afwikkeling. Wij hebben het idee dat men graag wil verkopen maar niet genoeg tijd hebben om eea af te wikkelen. Met vriendelijke groet, Ton.
De monteurs hebben vakkundig de houthaard geïnstalleerd. Nieuwe pijp in de schoorsteen. Alles netjes afgeplakt. In een woord een goed bedrijf.
Geweldige service., zeer vriendelijk personeel. Houtkachel is ruim 3 weken eerder geplaatst dan gepland was!
De trek van onze houtkachel was onvoldoende. De Heide Smit verlengde de schoorsteen en voorzag het gemetselde rookkanaal van een dubbelwandige pijp. Probleem opgelost, alles op maat en op tijd geregeld. En de kosten waren zelfs iets minder dan de offerte.
We hebben een nieuwe houtkachel + nieuw rookkanaal bij de Heidesmid gekocht. Goed en eerlijk advies bij de aankoop. De kachel kon ook nog eens eerder worden geplaatst. De installatie van de kachel en het rookkanaal is gedaan door zeer vriendelijke en vakkundige monteurs. De afwerklijst tussen kachel en de bestaande schouw werd na inmeten nog op dezelfde dag gebracht. Zeer tevreden.
Wij zijn echt super tevreden over de hele gang van zaken bij De Heide Smid B.V. Onze nieuwe inbouw gashaard is vakkundig geplaatst door echte vakmensen die ook het particuliere werk nog eens goed verstaan. Van de binnendienst, buitendienst, planning tot de monteurs kunnen wij niet anders zeggen dan chapeau voor jullie accuratesse. Wat ons betreft een verademing in de huidige tijd waar helaas, door welke reden dan ook, niet elk bedrijf haar afspraken blijkt na te komen. Wij bevelen de Heide Smid B.V. absoluut aan! Met hartelijke groet, Bart-jan van Geemen en Maryse Jansen
Er was een probleem ontstaan, dit werd zeer snel opgelost.
Originele beoordeling
Vandaag staat de schoorsteenveger op ons dak bij de buren het kanaal te vegen. Waarom komen ze niet ons kanaal vegen? Navraag telefonisch: u staat op de lijst maar we zitten vol. Toen nog heel veel blabla, met veel smoesjes, vergeten enz, en dan tot slot: ze hebben een klantenstop. Waarom is ons dat vorig jaar niet verteld? Toen sloegen ze ons ook al over en werd ons verzekerd dat we wel op hun lijst staan. Bah. Overslaan is onbegrijpelijk zeker als ze al op ons dak staan.
Halle Heideweg 16
7025 CL Halle
De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.