Prima gedaan

Al jarenlang een tevreden klant

Mooi product, goede installatie, lachen lui

Mooi product, goede installatie, lachen lui

het duurt even maar dan heb je ook wat! ;)

prima service van begin tot eind.

super werk afgeleverd.

Zeer goed advies gehad en snelle en duidelijke communicatie daarna. Levering van de houtkachel was prima en de installatie werkzaamheden allen goed verlopen. Deskundige vakmensen aan het werk geweest.

Goed product, matige service

De aankoop van onze gaskachel verliep goed. Tot zover waren wij dan ook erg tevreden. Tot na het plaatsen van de gaskachel het glas beschadigd bleek te zijn en de kachel niet goed bleek te werken. Dit kan natuurlijk gebeuren mits dit netjes wordt opgelost. Na mijn telefoontjes werd ik vaak niet teruggebeld en moest ik er steeds achteraan. Na de 3e ‘reparatie’, 2x kapot of verkeerd natuursteen en een nieuwe ruit te veel was ik er helemaal klaar mee. Wederom meerdere pogingen moeten doen om in contact te komen met de juiste persoon. Uiteindelijk hebben wij na een half jaar een werkende complete kachel met ombouw. Ik vond het jammer dat de communicatie binnen het bedrijf niet goed liep en ik daardoor veel moest wachten. Na al het gedoe zijn er 2 man van de service en plaatsing bij ons thuis geweest (op hun verzoek) om persoonlijk excuses aan te bieden en ons uit te leggen dat dit zeker niet de normale gang van zaken is. Dit was een prettig gesprek en waardeer ik dan ook enorm. Dit verhaal staat los van de meubelmaker die ons meubel om de kachel heeft gemaakt en geplaatst. Hij heeft perfect werk geleverd.

Accurate, vakkundig, correct.

Positive for, prettig.

Persoonlijk advies aan huis snelle levering en deskundige mensen.

Persoonlijk advies aan huis, snelle levering en deskundige mensen.

prima vakmannen

goed werk

Gewoon goed

Kachel in winkel gekocht, netjes geholpen door Dennis en alles volgens afpraak verlopen

Ondanks de drukte lukte het toch om de kachel snel te plaatsen. Prettige en kundige monteurs.

Prima en behulpzaam

Onze kachel eerder geleverd als gedacht waardoor de schoorsteenveger ook eerder heeft moeten komen. Dit heeft de Heide Smid prima weten te realiseren.

alles goed

plaatsen van de kachel was vakwerk

Tevreden met de professioneel geïnstalleerde houtkachel

Erg vriendelijke en zeer behulpzame monteur die onderweg tegen wat technische hindernissen aanliep (de bevestiging van de overkapping van het huis bleek op hetzelfde punt te zitten als waar hij de doorgang wilde maken voor de kachelpijp), maar die dit in overleg met collega's heel netjes oploste. De werkzaamheden duurden daardoor uiteindelijk een stuk langer dan vooraf de bedoeling was en de materiaalkosten gingen omhoog door extra te installeren bochten, maar de extra tijd is slechts voor een klein deel aan mij doorberekend. Vond ik heel netjes. De kachel lijkt vooralsnog uitstekend te werken, blij mee!

Door goed advieswerk van de verkoper en de grote keuzes, kamen we snel tot een koopbeslissing

In de showroom werden we goed geadviseerd, kwamen snel tot een ontwerp en offerte en was de beslissing snel getroffen. De montage verliep voorspoedig door twee ervaren en vriendelijke monteurs, die de montageplek ook netjes achter lieten.

Alles is volledig naar wens.

De levering en plaatsing van de pelletkachel verliep conform afspraak. Een afstellingsprobleem werd binnen 24 uur opgelost. Kortom: we zijn zeer tevreden met de HeideSmid.

Zeer goed advies en deskundig personeel.

Prima advies en uitstekende deskundigheid. Bij ons bezoek aan de showroom werden we verrast door de ruime opzet en de zeer klantvriendelijke behandeling door Richard Hendriksen. Ook werkzaamheden en de plaatsing van de nieuwe gashaard bij ons thuis werden gedaan door deskundig en zeer vriendelijke monteurs. Ook zeer professioneel en na de werkzaamheden werd zelfs alles schoongemaakt. Voor een nieuwe haard is De Heide Smid een absolute aanrader.

Top geregeld en zeer netjes gewerkt!

Vandaag zijn de monteurs van de Heide Smid bij ons geweest om de Bellfires haard te installeren. De afgelopen weken hebben we meerdere monteurs en bouwvakkers over de vloer gehad vanwege een verbouwing, maar de Heide Smid springt er met kop en schouders bovenuit in netheid! De gehele werkruimte werd in de ochtend netjes afgeplakt, tijdens het werk alle rotzooi netjes opgeruimd en bij oplevering nog even de stofzuiger rondgetrokken. Na een duidelijke uitleg van afstandsbediening en WiFi app zijn we nu lekker aan het genieten van een fijne warmte van onze BellFires haard. Dikke vette pluim voor jullie! Zeer tevreden!

Vakmanschap

Na een duidelijk en prettig gesprek hebben wij voor onze gaskachel gekozen, hier kwam meer bij kijken dan wij hadden verwacht. De kachel is professioneel geplaatst en wij zijn er erg blij mee.

Kwaliteitshaard gekozen die uitstekend brandt en goed meedenken personeel.

Uitgebreid intakegesprek gehad over de mogelijkheden. Nemen de tijd voor je. Ook bij het thuisbezoek. Mogelijkheid van luchtaanzuiging via kruipruimte gekozen, maar werd in 1e instantie niet geadviseerd. Moet eigenlijk 1e keuze zijn is mijn mening. Kwaliteitshaard van Dick Geurts gekozen, inbouw, brandt perfect en is met de luchtschuif erg goed te regelen qua brandsterkte. Plaatsing goed verlopen in 1,5 dag, Mannen leveren net werk af. Ben wel van mening dat het afwerken en afsmeren van het breekwerk rond de haard netter kan en schilderklaar moet worden opgeleverd. Maar was kleinigheidje qua schuren en plamuren voor mijzelf. Prima bedrijf verder, houden zich aan de afspraken en beloften.

Vakkundig en vriendelijk geholpen, een dikke pluim.

We zijn zowel in de winkel als thuis zeer goed, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Zeer tevreden!

Goede voorlichting; zeer ruime keus in kachels; meedenken; flexibel; duidelijke afspraken en komen deze ook na; vriendelijke medewerkers. Kortom, heel tevreden over De Heide Smid!

Vakwerk

Netjes uitgevoerde werkzaamheden.

goed vakwerk met mooi resultaat

daar kom je verder mee, prima maken graag gebruik van de servicebeurt met 50% korting voor de gaskachel als het zover is.

gewoon betrouwbaar en eerlijk

goede en vakbekwame verkoper,bij aanschaf van nieuwe kachel en ruim de tijd nemen voor uitleg diverse kachels. plaatsen ging ook prima ,top

Had ik het maar eerder gedaan

Wij zijn van een traditionele openhaard over gestapt naar een inbouw houtkachel van Brabus. We gebruikten de openhaard alleen voor de gezelligheid en deze had totaal géén rendement. Na een uitgebreide oriëntatie op de website van De Heide Smid, heb ik per email contact opgenomen. De plezierige en inhoudelijke contacten hebben ons doen besluiten om een bezoek te brengen. Gevolg? Een prima houtkachel met niet alleen een gezellige vlammen maar óók een heerlijke warmte. Wij willen De Heide Smid niet alleen aanbevelen vanwege hun ruime assortiment maar vooral om de geweldige inhoudelijke adviezen en service

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.