Goed geholpen en mijn wens voor snelle plaatsing tegemoet gekomen

Uitstekend geholpen.

Keurige service en kwaliteit..

In de zaak was t prettig qua uitleg. Daarna de offerte en het inmeten ook goed en netjes. Het monteren van de kachel was ook goed. Paar puntjes.: batterijen van afstandsbediening waren leeg... en de monteur heeft niet netjes even de rotzooi bij elkaar geveegd... (misschien vergeten? )

Haardverwarmend!

Prima service van advies en inmeten tot plaatsen van de inbouwhaard.

Goed werk geleverd. Vriendelijk en voldoende informatie

Geen handleiding voor apparaat en afstandsbediening bijgeleverd. wel om gevraagd, nog niet ontvangen. Gaarne alsnog toezenden.

Snelle en héle nette montage van gaskachel

Deskundig, kwaliteit, service is uitstekend

Wij zijn super blij en tevreden met onze nieuwe kachel, is goed te regelen en brand goed. Klantvriendelijk staat hoog in vaandel en goed advies !!

Fijne ervaring

Vaklui. Ieder goed in waar de voor komen: inmeten, vegen, plaatsing. Stofvrij en strak geplaatst.

Mooi eindresultaat, vriendelijke medewerkers en zeer netjes werkend.

Onze houtkachel (Jacobus9) is inmiddels geplaatst. De tijd van opbouwen van de schouw tot en met het plaatsen van de houtkachel heeft even op zich laten wachten. Maar het eindresultaat mag er wezen. Al bij de aankoop netjes begeleid en goeie en duidelijke uitleg. Monteurs zeer netjes werkend en alles in goed overleg. Enig puntje is het werkloon wat we achteraf erg veel geld vonden. Monteurs hebben 2 volledige dagen gewerkt en een dag 3 uurtjes aanwezig geweest. Maar verder zeer tevreden over het totaalplaatje.

Goede afspraken die nagekomen worden

Goede uitleg in showroom en daarna goed geplaatste houtkachel.

Erg tevreden met onze nieuwe open haard.

Wij zijn erg tevreden over de Heide Smid. Van voor tot eind prettig contact gehad en erg blij met het resultaat.

Heel vriendelijk en deskundig geholpen

Na een verhuizing woonde ik in een huis met een Scan kachel, maar zonder gebruiksaanwijzing. Via Google kwam ik bij Heide Smid terecht. Na wat foto's te hebben gestuurd kreeg ik een pdf met de gebruiksaanwijzing. Al met al supervriendelijk en deskundig geholpen!

Mooi gedaan

Niet bij de installatie geweest maar erg mooi geworden

De monteurs waren vriendelijk en hebben goed werk geleverd

De monteurs hebben de kachel goed geplaatst en hebben netjes uitgelegd hoe je de kachel aan moet steken .Het kachelruitje word wel geregeld helemaal zwart maar brand later weer schoon.

mooi product geleverd

Tijdens verkooptraject prima geholpen en ook daarna goed contact gehad met verkoper. We hebben zelf de voorbereidingen gedaan voor afvoerkanaal, spanning en gastoevoer. Maar ook hierbij prima informatie gekregen. De kachel is netjes op tijd geleverd en geïnstalleerd. Helaas weinig of bijna geen uitleg gekregen na installatie. Dezelfde dag na installatie kregen we een storing, die een paar dagen later verholpen werd door een monteur van Dru. Hij heeft ons prima uitgelegd hoe de kachel werkt.

Totaal andere warmte beleving met deze speksteenkachel van Wanders

Hallo, De eerste dagen hadden wij problemen met de speksteenkachel. Het lukte ons niet om de speksteenkachel warm te stoken. Uiteindelijk is er een monteur van Wanders bij ons geweest. Hij heeft ons heel goed uitgelegd hoe we moesten opstarten. Daarna branden de speksteenkachel perfect!!! We zijn nu uiterst tevreden met onze splinter nieuwe Wanders Pecan eco speksteenkachel !! vriendelijke groet, H.v.Beek

Goed advies, goed werk geleverd.

Zeer goede ervaring

Het plaatsen van de kachel is zeer vakkundig en netjes gedaan

Mooi bedrijf met veel Service en vriendelijk plpersoneel

Eerst in de showroom gevraagd om informatie over bestaande en nieuwe kachel. Goed advies en afspraak gemaakt voor revisie. Tijdig opgehaald en gereviseerd. Prijs was in orde en met kleine aanpassing opgeknapt als nieuw. Schoorsteen vegen erbij en klaar voor een sfeerhaard met klasse.

Vakwerk en aardige gasten

Resultaat is prachtig en zoals beloofd. Flexibele en aardige monteurs.

Mooie winkel, mooie haarden goede service

Wij zijn zeer zeverden over de service en over onze uitgezochte haard. De mannen die ons hielpen waren netjes en hebben aanmaakblokjes aan ons gegeven . En vocht meter hebben we gekregen .

Zeer goede service en prima team!

Prima ervaring en vriendelijk personeel!

Het was een groot succes!

Kundig, prettig en netjes! IK ben zeer tevreden over de werkwijze van de medewerkers van de Heide Smid. Rustig, zelfverzekerd en vakbekwaam. De schoorsteen trekt en rookt weer als vanouds

Prima levering en afwerkingen.

Afspraken goed verlopen, montage en afwerking goed. Service ook goed.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.