Een zeer prettig en kundig bedrijf,!

Mooie kachel geleverd en goede service

Goede service we hebben een mooie hout cv kachel gekocht. Offerte was naar onze zin, maar bij het afleveren hadden we wat verschil van inzichten over de eindafrekening, maar dit is keurig opgelost door de Heide smid. Dus naar volle tevredenheid. We zijn blij met ons nieuwe hout/cv kachel, laat de kou maar komen.

In één woord: fantastisch

De kachel is geplaatst. Een droom voor ons. En hoe. De voorbereidende besprekingen, de offerte, het was duidelijk en met kennis van zaken. De installatie was geweldig en sneller dan gedacht. En dat zagen we ook terug op de factuur. Leuke mensen, hardwerkende mensen. Met zorg voor ons interieur. Van krijgen jullie een 10 met een griffel. Roelof en Sonja de Rouw

Productinformatie aangevraagd

Ik had via de mail productinformatie aangevraagd en kreeg dezelfde dag vrij snel antwoord. Dat vind ik gewoon goed! zouden meer bedrijven moeten doen! Top!

Volgens afspraak goed geregeld

Goed advies. Hebben alleen de kachel nog niet aan gehad . Geen weer voor nog haha

We zijn er erg blij mee!!

Over zowel de voorbereiding als plaatsing van de gaskachel in onze veranda zijn we zeer te spreken. Men komt afspraken na en werken erg netjes en zorgvuldig! We zijn er erg blij mee! Dankjewel!

correct te woord gestaan en geholpen

De installatie van flexibele schoorsteenpijp is keurig afgehandeld en het personeel is leuk

Goed geregeld allemaal

Vak mensen aan he tv werk

Klant Vriendelijk

Goed advies en meedenken over mogelijkheden de afspraken helemaal na gekomen. Monteurs netjes gewerkt en af gewerkt. Zeker aanbevelen bij mensen die een kachel zoeken. Super blije en te vreden klant. Groeten Henny Memelink

Alles prima verlopen. Kachel werkt goed.

Gehele ervaring was positief. Het was reeds de 3e kachel via de Heidesmit. Dat zegt genoeg.

Uitstekend geadviseerd en meedenkend en flexibel tijdens de uitvoering

Eerlijk verhaal, transparant. Mee ontwerpen tijdens de lievelingsdier. Flexibel tijdens de uitvoering en coulant (we wilden wat anders dan standaard, daardoor ontstonden niet aangekondigde meerkosten. Die waren terecht maar werden toch gedeeld. Topservice!)

Prettige samenwerking met mooi resultaat

Het hele proces van voorlichting tot plaatsing is op een erg prettige manier verlopen. Tijdens het plaatsen was er bij ons in huis een tegenvaller die door hen prima is opgelost.

Fijne service, mooi resultaat.

Fijne service, mooi resultaat.

Professioneel bedrijf.

Netjes geholpen, werkzaamheden naar wens uitgevoerd. Zijn tevreden over het eind resultaat.

Kennis van zaken en ervaring

Tijdens het voorgesprek ontstond ons vertrouwen al, mede door de duidelijk uitleg en door de totale aanpak. Aanpak en uitvoering werd gedaan door deskundige vakmensen.

Deskundig, netjes en op tijd!

Ik ben zeer positief over hoe het hele proces van verkoop tot uitvoering verlopen is. Zeer deskundig en vriendelijk personeel. Echt Top!

Prima aanbod en levering.

Goed geinformeerd over het gekochte produkt en snelle levering aan huis.

Door de grote fout, met mogelijkheid voor rook in de kamer !

Op maandag 22 juni hebben 2 medewerkers in het bestaande rookkanaal een nieuwe RVS afvoerbuis geplaatst. Totale kosten ca. 1.500,= In het weekend daarna, keek ik even in de kachel en bij het dichtdoen van het deurtje viel een plaat, de rookafremmer los en in de kachel. Dinsdag 30 juni gebeld met dhr.A ten Have, en die heeft gezorgd dat woensdag 1 juli er een monteur zou komen. ( Snelle service ! een 8 ) Woensdag 1 juli kwam er ene meneer Bas, en die constateerde dat de 2 platen ( rookafremmers ) er helemaal verkeerd, op de kop, in lagen. Vandaar dat bij de 1e trilling deze platen zijn losgeschoten. ( cijfer 2 ) Maar wat hij zei : "als u de kachel had aangestoken dan had de rook niet de schoorsteen in gekund en had u in een mum van tijd alle rook in de kamer gehad. Dus.....door de monteur op 22 juni helemaal verkeerd aangebracht !! (cijfer2) met de mogelijke genoemde rookschade als gevolg. Gelukkig heeft op 1 juli Bas dit probleem perfect en snel opgelost. Dit was een goede vakman en gaf ook duidelijke uitleg van het probleem en de oplossing ! Een cijfer 9 . N.a.v. deze review heeft dhr. ten Have direct gebeld en is dit prima besproken. Cijfer 8 . In 2021 komen ze weer de schoorsteen vegen !

Netjes afgewerkt, komen afspraken na

Werken netjes, alles wordt zorgvuldig afgeplakt, en alles volgens afspraak, een bedrijf die zijn afspraken na komt , geen klachten.

Zeer tevreden, over de inlichtingen en ondersteuning in de showroom. Vervolgens is de houtkachel netjes en zorgvuldig, zelfs twee weken eerder dan afgesproken, geplaatst.

We zijn goed voorgelicht en geholpen.

De vertegenwoordiger had alle tijd voor ons en heeft alles heel goed uitgelegd. Hij vroeg hoe wij kachel stookten en heeft precies aan- gegeven welke kachel voor ons de beste optie was. Hij heeft de voor- en tegens aangegeven.

Redelijk tot goed

De levering en plaatsing was goed maar de nazorg had een hiaat . maar daar zal ongetwijfeld Corona debet aan zijn . Tijdens de plaatsing had de afdek plaat tegen het plafon niet de juiste maat . dat kan voorkomen , maar bij het tweede bezoek was dat weer zo ,min puntje . Daarna maanden niks meer gehoord tot de kachel ook niet meer wilde branden heb ik er toch maar een mailtje aan gewaagd of we nog in beeld waren . Daar op is contact met ons opgenomen en een afspraak gemaakt . De afdek plaat was en is goed en de kachel had lege baterijen en zijn vervangen en alles is weer opgelost .

Deskundig en betrouwbaar

Alles naar wens verlopen

Dit is de 2e keer dat ik een houtkachel en buis door schoorsteen heb laten installeren. Na een verhuizing. Ook dit keer weer helemaal naast wens. En in overleg is er alles mogelijk bij de heidesmid Ze weten waar ze mee bezig zijn. Prettige ervaring.. dank!!!

De Heide Smid doet wat het belooft.

Wij hebben een pelletkachel gekocht, deze is ook geplaatst. De plaatsing is volgens afspraak gedaan en tijdens de plaatsing is er met ons meegedacht.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.