Vaklui

Keurig gedaan, prettige mensen, duidelijke communicatie

Goede service, goede begeleiding en perfect eindresultaat

Goede service, snel en fijn contact.

Fijne service, meedenkende installateurs, snel en goed contact over inspectie en levering.

Snel geplaatst, heerlijke warmte

In mijn verlaagde zitkamer was het altijd wat minder warm dan in de rest van de kamer. Deze kachel maakt het het zitten s'avonds in de zitkamer weer behaaglijk een aangenaam. Na een weekje branden verkleurde helaas de schoorsteenpijp, maar dat was niets ernstigs en met een dag of drie was het probleem op een hele nette manier opgelost. Goed werk beste mensen van de Heide Smid B.V.! Mvg Elly

Professioneel, betrouwbaar en netjes

Absoluut een aanrader, men denkt mee, werkt netjes en is professioneel. Resultaat is erg mooi geworden.

Prettige sfeer, goed advies en verkoper die weet waar hij over praat.

Zie hierboven

Deskundig advies zonder poespas

Wij gingen ons oriënteren op een speksteenhoutkachel en kregen deskundig advies. Op een prettige wijze. Vervolgens hebben medewerkers bij ons thuis gecheckt Of onze keuze passend was bij de ruimte. Kortom: Zeer tevreden klant!

Kundig ervaren en schoon

Er zijn in 3 dagen twee kachels geplaatst, alle moeilijkheden werden ter plekke overwonnen. We zijn superblij met het resultaat.

Heel tevreden

Er is met verel geduld en met heel precies werk een houtkachel bij mij gemonteerd. Ik ben er erg tevreden mee! Ik beveel jullie graag aan als ik van vrienden of bekende hoor dat ze ook een kachel willen.

Deskundig en betrouwbaar

Advies op maat gekregen voor een perfect werkende houtkachel

Prima service en met ons meegedacht

We zijn zowel door de verkoper in Halle als in Duiven prima en prettig geholpen. Installatie uitstekend verlopen inclusief aftersales. Kachel voldoet geheel aan verwachting.

Top klantervaring en zeer tevreden over pelletkachel!

Van offerte tot aan de levering van de Nordic Fire pelletkachel zijn wij uitstekend geholpen door De Heide Smid. De communicatie via e-mail en WhatsApp verliep vlekkeloos en ondanks de uitdaging van ons rookkanaal (oud huis uit 1895) kregen de vriendelijke medewerkers van De Heide Smid het voor elkaar om de kachel brandend te krijgen. Al met al een top service en een blije klant die van de warmte kan genieten.

goede behandeling

De verkoper heeft ons goed uitgelegd voor welke (hout)kachel we moesten gaan. Tevens zijn de verdere afwikkeling / afspraken goed verlopen ( installatie c.q afwerking )

Goede service in de showroom en bij de montage

Deskundig advies bij de bestelling. Montage deskundig uitgevoerd.

Heel vakkundig

Geweldig! We zitten er weer warm bij

Na de eerdere goede ervaring, zijn we weer goed geholpen bij de Heide Smid. In een gezellige sfeer met oliebollen! Was de deal snel gesloten. De haard brand gezellig en geeft veel warmte. Dennis bedankt en tot een volgende keer

Prima levering en plaatsing

prima geholpen in de showroom en goed de hoogte gehouden van levering etc. Vervolgens in 2 dagen netjes geplaatst. Zeer tevreden!

professioneel, prettig in het contact en servicegericht

zie boven

Vanaf het moment van verkoop tot aan het plaatsen van de kachel ben ik zeer goed geholpen door de mensen van de Heide Smid. Mijn kachel brand zoals verwacht.

Prima, goed aankoopadvies/prima afgeleverd

Montage houtkachel vond zelfs eerder plaats dan initieel de planning was. Werk is zeer professioneel en netjes uitgevoerd. Goede uitleg gekregen over het gebruik!

Naar volle tevredenheid behandeld en prima werk geleverd.

Fijne goede service.

Net product geleverd.

Prima advies, fijn overleg, goede plaatsing

Het bovenstaande maakt waarschijnlijk al wel duidelijk, dat ik zeer tevreden ben. Complimenten voor dit bedrijf. Ik ben heel prettig geholpen door Richard, kon prima overleggen met Maarten en het was wel heel bijzonder dat één van de monteurs na plaatsing de volgende dag (zaterdags) nog even terugkwam om uitleg te geven.

Deskundig bedrijf, afspraken nakomen en correcte levering

Positief, vakkundig en vriendelijk

fijn geweldig vriendelijk

Fijn, Je word fijn geholpen in de winkel, niks opdringerig. Geweldig mooie aanbieding en je kunt kietelen met de prijs. Ze denken mee aan oplossing.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.