Prima bedrijf

Uitstekende voorlichting, vriendelijk personeel Correcte uitvoering plaatsing kachel Alleen de interne communicatie zou beter kunnen want een afspraak werd niet goed intern gecommuniceerd , waardoor er vertraging ontstond bij het afwerken na plaatsing kachel

enorm goed geholpen

Alle tijd bij de verkoop, goede uitleg en advies, daarnaast prima installatie.

Een mooie kachel

De Heide Smit heeft de kachel goed geplaatst.

Uitstekend in elk opzicht!

Zeer goed geinformeerd over de (on)mogelijkheden en technische aspecten. Uitstekend uitgevoerd, met oog voor detail. Denken steeds mee!

Goede vakmensen en alles volgens planning geregeld.

Vakbekwaam

Fijne mensen, goed geholpen, duidelijk advies en vakbekwame monteurs. Zitten nu lekker warm. Goede keuze geweest.

Goeie prijs en zeer netjes en professioneel geplaatst

Prima bedrijf en goeie service en komen afspraken netjes na. Vakkundige mensen wie de plaatsing doen van kachel en buis in de schoorsteen hebben gemaakt

Bij de aankoop in Duiven al zeer prettig en vakkundig geholpen. Plaatsing is prima verlopen en ook zeer vakkundig. De kachels voldoen aan alle eisen.

Keurig bedrijf en zeer netjes uitgevoerde werkzaamheden

Prima uitgevoerd

Goed advies gekregen. Snelle levering, Vakkundige plaatsing en zeer blij met het resultaat.

Klantgericht

Eerlijk en transparant advies met een heldere uitleg vanuit vakkennis. We hebben er samen echt iets moois van gemaakt, op maat en passend bij onze wensen.

Gedegen service en advies door vakmensen

Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe kachel, en over de vakbekwame wijze waarop we werden geadviseerd. Ook de monteur die de kachel kwam plaatsen, deed zijn werk uitstekend, weloverwogen en precies.

Deskundig en hoge kwaliteit

Het advies voor aankoop was zeer deskundig. Het personeel denkt met je mee; dat vonden we zeer waardevol. Het plaatsen van beide kachels gebeurde zeer deskundig. Het personeel was vriendelijk en eerlijk. Toen bleek dat een onderdeel niet nodig was, hebben ze dat direct teruggenomen en ons zo kosten bespaard. We zijn hier uiterst tevreden mee!

Prima werk en bedrijf

Netjes afgeleverd

Er is goed werk geleverd,dik tevreden

vlotte en nette manier van werken

Vanaf het begin van de aankoop in de winkel is alles goed verlopen, ervaren mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Controle bij huis of de pelletkachel geplaatst kan worden. Daarna de plaatsing ook vlot en netjes voor elkaar! in een woord TOP!

Uitzoeken, afspraak en plaatsing was volledig naar wens. Zeer volledige informatie over de uit te voeren werkzaamheden. Vakkundige installatie, dit was nog een hele klus, maar is prima verlopen.

goeie service. prima resultaat

De heren kwamen precies op de afgesproken tijd en hebben in ruim een have dag een prachtige houtkachel geplaatst. Vooral boven op het dak was het beste lastig om de smalle pijp door de schoorsteen te krijgen maar met veel geduld is dat gelukt. Later zijn ze teruggekomen om een mat zwarte plaat erom heen te plaatsen. Ze hebben ook op mijn verzoek een mooi wit kitrandje aangebracht. We zijn erg content met het resultaat.

Super netjes de kachel geplaatsts en afgewerkt

Aardige mensen, nette manier van werken. Vakmensen

Zeer fijne communicatie!!

Na een mail te hebben gestuurd voor het bestellen van het binnenwerk van al een bestaande (misschien al wat ouder type) kachel werden we goed en vakkundig geholpen. Dit werd verder telefonisch gedaan om een goede communicatie te hebben om welk type het precies ging. De levering was sneller dan verwacht. Dat is altijd fijn. Als we weer wat nodig hebben, kloppen we zeker weer bij jullie aan.

Je wordt goed en vakkundig geholpen

Men heeft verstand van kachels en kan hierover genoeg uitleggen. In de communicatie rondom mail en facturen kan alles wel iets duidelijker.

goed tot zeer goed

goede communicatie goedeplaatsing en aansluiting goede afwerking goed opgeruimd goed uitgelegd

Duidelijke en voldoende communicatie, met een prettige service.

Ons 1e bezoek was niet helemaal naar wens, er werd door de verkoper net iets teveel in problemen gedacht in plaats van oplossingen. Echter de 2e keer bij Heide Smid hadden we een fijne meedenkende verkoper, welke ons goed door het beslisproces heen heeft geholpen. We twijfelden namelijk nogal tussen pallet, gas en hout. Aan het einde van ons bezoek waren we eigenaar van een prachtige houtkachel. De lever- en montagedatum vielen eerst nogal tegen (in de winter wil je er zo snel mogelijk gebruik van maken), maar ook op dat vlak werd het in 2e instantie beter: we kregen een belletje dat het al veel sneller kon. Super! Goede communicatie. Fijne montage medewerker die strak werk heeft geleverd. Oude rommel van wat er eerst stond is netjes meegenomen. Top service.

Fijne mensen, top product ( Dru gashaard )

Fijne zaak waar je graag terug komt, hartelijke ontvangst en begrip voor de situatie , resulteerde in aanschaf Faber haard en deze is inmiddels geïnstalleerd, dank aan Robert (verkoop ) en monteur William en Bas. hartelijke groet, Leonie & Wim Schreuders

Zeer goede kwaliteit en ervaren mensen

Zeer vriendelijk personeel, zowel in de showroom en de buitendienst. Op verzoek werd de nieuwe buis met een hoogwerker gemonteerd. Twee monteurs met veel ervaring. Vanaf aanschaf tot aan eindmontage is alles perfect verlopen.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.