correct en klant vriendelijk

ze hebben alles naar wens geleverd en geplaatst, prima vaklui.

Plaatsing en installatie zoals afgesproken en ruim binnen offerte.

Meedenkende vakman die de oude kachel professioneel heeft verwijderd en de nieuwe professioneel heeft geplaatst.

Uw mensen hebben ons vriendelijk en vakundig te woord gestaan.

Ze hebben ons een mooie inzethaard verkocht,we hadden eerst een andere inzethaard gezien maar die bleek bij ons niet te passen,we zijn met deze blij mee.Het plaatsen van de haart ging prima,ze dekten eerst de vloer af al vorens ze begonnen. Ook de na zorg was goed i.v.m.trekken van de schoorsteen.De ruit werd zwart,maar hopelijk is dit verholpen door de schoorsteenpijp te verlengen.Al met al heel netjes en secuur gewerkt.

Goed advies, no-nonsense aanpak

Prettig adviesgesprek, goed antwoord op vragen. Gekozen voor de Nordic Fire Viktor 8 met Airplus. Installatie naar wens, afstelling van de kachel niet in 1 keer goed, maar wel op zeer korte termijn netjes opgelost.

prima, goede service, nette plaatsing

Tijdens de aanschaf van de kachel zijn we goed geholpen en geadviseerd. Voor de plaatsing is er een medewerker van de Heidesmid geweest om ter plaatse de situatie te bekijken en een reële offerte op te stellen. Tijdens de plaatsing zelf is de ruimte rond de kachel netjes achtergelaten en er is in de praktijk een stookinstructie gegeven. Natuurlijk werkte alles prima!

Prima communicatie, kachel perfect geplaatst

Gaskachel gekocht bij Heidesmid, meteen afspraken over leverdatum en plaatsing. Alles perfect geregeld en alle afspraken vantevoren steeds telefonisch bevestigd. Plaatsing kachel ook helemaal naar wens en conform afspraken. We zijn zeer tevreden!

de plaatsing is er vlot verlopen en ben tevreden.

Had alleen afgesproken het voor een ⍷ 5.000 te plaatsen en nahef bekijken van de situatie kreeg ik ineens te horen dat er een hoogwerker moest komen. Daar ben ik het niet mee eens geweest en had bijna van de koop afgezien. Ze hadden dit bij de offerte gelijk moeten melden en niet naderhand!!!! Het is gelukkig niet berekend. Verder ben ik tevreden over de plaatsing. Was snel klaar.

Prima gerealiseerd.

Goede service. Goed en schoon werk. Goed resultaat.

Goed werk geleverd.

Wel jammer dat de totale kosten ruim 570 euro hoger uitvielen dan het offerte bedrag, door z.g.n. onvoorziene werkzaamheden. Hierdoor was het budget niet meer toereikend om pallets gedroogd brandhout aan te schaffen.

Naar tevredenheid verlopen

Goed, verder geen op en aanmerkingen

Mooi geplaatst

Het zou wat handige zijn als de offerte beter was,dat je na 2 offertes niet weer meer moet betalen . Dan weet je tenminste waar je aan toe bent.

Erg positief! De monteurs gingen erg netjes te werk. Alles werd netjes achtergelaten. In de showroom namen ze ruim de tijd voor ons , met een goede en duidelijke uitleg. Kortom erg tevreden.

We hebben een goede keuze gemaakt.

De mannen van De Heide Smid b.v. hebben ons goed geadviseerd en de monteurs hebben netjes gewerkt . Schoorsteen kanaal brand veilig gemaakt en de Jacobus 6 antraciet beton geplaatst. Deze kachel brandt super mooi ,met weinig hout, het beton houdt de warmte lang vast en de kachel geeft een prettige warmte verdeling in de kamer en open keuken. Wij zijn er super blij mee.

Goed gevoel na voorlichting en plaatsing.

Uitgebreide en goede voorlichting gehad van de vriendelijke verkoper in Halle. Vervolgens is de kachel (Dovre 525CB) zeer netjes geïnstalleerd door eveneens een vriendelijke en geduldige installateur. De kachel doet precies zoals beloofd. Ik ben er heel blij mee.

Zeer positief

Goede monteurs ruimen tussen goed op houden werkplek schoon.

Hij voldoet aan onze verwachting.

Het ontwerp is lekker strak, hij bedient zich met gemak en verwarmd ons huis tot aan het dak.

Heel fijn geholpen en super werk geleverd door de monteurs👍🏻 We zijn er heel blij mee.

Goed en degelijk werk geleverd bij installatie van kachel met kanaal

Supergoed werk geleverd met aanbrengen van kanaal en houtkachel van Hwam. Aardige en kundige monteurs. Kachel brand prima.

Deskundig, vriendelijk, klantgericht

Op de heetste dag in 2019 onze houtkachel gekocht🙄, tevens moest er een andere schoorsteen geplaatst worden. In overleg met de aannemer heeft de Heide Smid dit ook uitgevoerd. Makkelijke overlegmomenten waardoor de planning makkelijk verliep. Vakkundige werklui, vlotte uitvoering. Wel hebben we nog een lekkage maar we gaan ervan uit dat dat verholpen gaat worden, we zijn erg loved!!

Geweldig club, vakbekwaam en klantgericht.

Wij hebben de Heide Smit mogen ervaren als een zeer bekwaam bedrijf welke advies op maat aanbied met een super eind resultaat.

Professioneel en vakkundig

Uitgebreid advies, nemen goed de tijd er voor. De installatie vakkundig en netjes. Na installatie goede tips en keurig opgeruimd. Het werkt perfect, we hebben vanaf dag 1. De haard aan! Top!

Vakmanschap

Ik wacht altijd even met het beoordelen totdat ik wat meer ervaring met het desbetreffende bedrijf heb. In de zomer van 2018 heeft Bennie ons prettig en vakkundig geholpen, onze keus viel al snel op een showroom model pelletkachel van Nordic Fire (Ravelli). Prettig is dat men van tevoren de locatie komt bekijken of alles gaat passen zoals gedacht. In het najaar van 2018 is de kachel geïnstalleerd, dit is heel netjes gedaan, ook de afwerking was strak. Al snel bleek dat de kachel storing gaf en niet goed opstartte. Jeroen heeft dit vervolgens vakkundig en met geduld weten op te lossen. Jeroen is daarna nog een keer terug geweest, de afvoerpijp was niet helemaal rookdicht door een defecte afdichting waardoor er wat stank ontstond. Ook dit is netjes opgelost ondanks dat de installatie al ruim een jaar daarvoor plaatsvond. Al met al een zeer positieve ervaring, en het aanbevelen waard. De kachel geeft verder een prima warmte en is bovendien zuinig.

Helemaal tevreden over de prettige samenwerking en de uitvoering.

Vanaf het begin tot aan de oplevering van de gashaard met plateau hebben we goede contacten gehad en de afspraken werden nagekomen. Over het resultaat zijn we uiterst tevreden.

We zijn door alle medewerkers vriendelijk en professioneel geholpen.

We zijn heel goed geadviseerd over hoe we onze pellet kachel konden vervangen voor een haard. Zonder de hele schoorsteen opnieuw open te hoeven te breken. Ons huis heeft met de haard nu een warm kloppend hart gekregen!

Uitstekende service

Vakkundig geholpen met onze keuze voor een houtkachel. Meedenken wat de mogelijkheden zijn, snel geïnstalleerd, vriendelijk.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.