Pluspunten

Goede communicatie van tevoren, uiteindelijke plaatsing prima uitgevoerd in prettige werksfeer

Pluspunten

De voorbereiding van de uitvoering is heel belangrijk geweest in onze woning. het hele project is hierdoor super verlopen. De schoorsteen staat hierdoor kaarsrecht op het dak. Prettige monteurs, hebben met veel zorg en kennis een goed produkt neer gezet. De kachel is de juiste keuze(advies) geweest, en deze brand fantastisch, en maakt de ruimte lekker warm.

Weinig!! de montage heeft alleen twee dagen geduurd terwijl de montage in één dag was toegezegd. Dit had te maken met het boren van de gaten die dag, dit was om 10:30 uur klaar. om dan nog de rest te monteren was niet te doen. verder een perfecte montage:-)

Pluspunten

Klantvriendelijk - Denken mee over de aankoop - Uitstekende en professionele installatie - Prima prijs-kwaliteit verhouding

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen.

Tja, wat moet ik van dit bedrijf zeggen. Service? Daar verstaan ze doorverwijzen naar de fabrikant onder. Zelf geen verstand van zaken over het geleverde product. En verantwoordelijkheid proberen af te schuiven naar de fabrikant. Er zou bij De Heide Smid eens een standaard serviceproces moeten worden geïmplementeerd. Dat zou een hoop ergernis wegnemen en er voor zorgen dat problemen ook daadwerkelijk worden opgelost. Want na drie jaar zit ik nog steeds met een niet goed werkende haard. Uiteindelijk heeft de fabrikant onlangs haar verantwoordelijkheid genomen en wordt de haard nu op haar kosten in orde gemaakt.

Pluspunten

Ruime keuze, gemoedelijke sfeer, duidelijk en helder advies. Vriendelijk en zeer vakkundig.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

Goed advies, netjes gewerkt

Pluspunten

Ze leveren vakwerk, echt hele mooie gave projecten kunnen ze realiseren. zo ook bij ons waar ze van sloop tot opbouw alles prima geregeld hebben. Richard heeft ons goed begeleid en ruim de tijd genomen ons te helpen en te adviseren.

wellicht overwegen of je bijvoorbeeld het kitwerk (na plaatsen natuursteen) ook even meeneemt. Nu gebeurd dat niet en moet de klant dit zelf doen. Kleine moeite lijkt me om dit ook te doen zodat het helemaal af is en geen open puntjes meer zijn. Geen groot probleem, maar misschien overwegen waard.

Pluspunten

prima voorlichting gedegen advies nette en nauwkeurige plaatsing

Pluspunten

plezierige ontvangst

??

Pluspunten

4 sterren

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Sloop van oude schoorsteen en plaatsen van de nieuwe haard is prima uitgevoerd. Netjes door de mannen gewerkt.

Bij plaatsing blijkt e.e.a. niet goed te werken. 5 weken moeten wachten voor er een monteur van de fabriek komt die een lampje vast draait en een stekker steviger vast zet en het probleem was opgelost. Dit hebben 3 monteurs van de Heide Smid niet kunnen ontdekken en verhelpen.

Pluspunten

Goed contact met contactpersoon. Flexibiliteit met planning werkzaamheden. Goede service.

Pluspunten

Deskundige medewerkers in de verkoop en vakkundige monteurs Een overzichtelijke prijsopgave en nacalculatie ontvangen. Prima bedrijf!

Helaas geen tips

Pluspunten

Keurig gedisciplineerd gewerkt en alles keurig opgeruimd na de werkzaamheden

Kan ze niet verzinnen

Pluspunten

Goede levering, afwerking. Offerte komt overeen met de gemaakte afspraken. Prima vakmensen, zorgvuldig.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mensen weten waarover ze praten en hebben ervaring.

Plaatsing van de kachels zou iets eerder kunnen, redelijke wachttijd.

Pluspunten

De verkoper Bennie heeft met veel geduld ons goed advies gegeven en via hem hebben wij dus een leenders mats kachel gekocht. De mannen die de kachel geplaatst hebben waren vakkundig en hebben de kachel netjes geplaatst. Tevens van hen goede uitleg en adviezen gehad. Wij zijn over het bedrijf heide smid in Halle zeer tevreden en bevelen dit bedrijf aan voor een ieder die een houtkachel wil kopen.

Pluspunten

Vriendelijk, goede uitleg.

Hebben we niet.

Pluspunten

Goede informatie gekregen bij aankoop. Veel geleerd bij de stookavond. Goede communicatie. Installatie is netjes uitgevoerd. Denken goed mee.

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel Goede communicatie Snelle afhandeling Denken met je mee Maken hun werk netjes af Laten alles netjes achter en gaan pas naar huis als alles goed werkt

Geen, zeer tevreden

Pluspunten

Vlotte en deskundige installatie. Aardig en beleefd personeel

geen

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel bij het uitzoeken. van de palletketel en de houtkachel. Nadat de datum bekent was van plaatsen zijn de installateurs maar drie dagen bezig geweest om alles in orde te maken. En het belangrijkste is alles is naar wens.

Pluspunten

Keurig netjes en vriendelijke mensen

Pluspunten

Punctueel, netjes werken ook met een lastig stucplafond met riet. Gaande het werk wat tegenvallers, werd rustig op gereageerd en uiteindelijk kwam alles na goed overleg goed.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.