Werk goed uitgevoerd! kachel keurig geplaatst!

Pelletkachel geplaatsten de bijbehorende werkzaamheden uitstekend uitgevoerd. En alle afspraken punctueel nagekomen. Zeer tevreden

Flexibel, klantgericht en afspraken worden perfect nagekomen

Voor de haard die tijdens onze verbouwing geplaatst moest worden hebben we contact opgenomen met de Heidesmid. We werden geadviseerd over een te kiezen haard, maar ook over het plaatsen, de planning en de techniek. Qua planning, product en werkzaamheden liep alles soepel en de haard die ons werd geadviseerd past perfect in het huis. We hebben er nu veel plezier van. Ontzettend bedankt!

Uitstekende service en meedenken

Zeer tevreden met de plaatsing van onze nieuwe kachel. Helaas bleek dat onze schoorsteen wat mankementen vertoonden. Echter door goed meedenken en flexibiliteit van inzet van mensen konden onze problemen nog dezelfde dag verholpen worden. Onze kachel is door deze uitstekende service naar volle tevredenheid geplaatst.

Van het oriënterende gesprek tot de plaatsing meer dan tevreden over jullie service.

Prettige samenwerking en vakbekwaam personeel

De informatie is duidelijk en de vertegenwoordiger heeft een reëele begroting gemaakt. De monteurs zijn vriendelijk en vakbekwaam. Er staat een kachel waar we zeer tevreden mee zijn en ook de nieuwe schoorsteen inclusief de afwerking is netjes en volgens afspraak.

Goed meedenken, goede afspraken en strak werk

Bij bij het bedrijf in duiven geweest. Zeer goed advies en meedenken daar. Eerlijk advies aan huis gehad en zeer mooi resultaat.

Deskundige service en installatie

Vriendelijk, meedenkend. Ook in Friesland komen ze langs voor een analyse en installatie. Ik zou deze firma aanrader voor iedereen die deskundig en tegen een goede prijs een kachel of haard wil aanschaffen.

medewerker had rond 11 uur een hoop haast. Waardoor door ons idee alles snel is uitgelegd

wel goed. ben alleen benieuwd wanneer we gebeld worden voor een afspraak te maken om de kachel goed te plaatsen en nieuwe uitleg

Hele fijne en goede survice

We hebben een hele goede uitleg gehad toen we bij jullie waren. Hierdoor ook de goede keuze kunnen maken welke kachel bij ons past. We zijn zeer tevreden en hij brand mooi. Ook zit er goede trek in de kachel en is alles netjes en zorgvuldig af gewerkt.

Geweldige vakmensen!

We hebben onlangs een prachtige eyecatcher als kachel gekocht bij Heidesmid. Vanaf het aankoopproces hebben ze goed meegedacht en advies gegeven. De kachel is op maat gemaakt en hangt prachtig in de ruimte. De montage verliep goed, goed uitgelegd hoe we het moesten gebruiken met nog extra tips voor t onderhoud.

Prima service en prima resultaat

Vanaf het eerste contact tot en met de after sales alleen maar zeer positief. Meedenken,planning, bereikbaarheid en de installatie zijn uitstekend. Kortom vijf sterren en zeer aanbevelenswaardig.

Topbedrijf

Prima ervaring wederom! Er wordt goed meegedacht ter plekke om oplossingen te bedenken wanneer er onvoorziene omstandigheden zijn.

Goed geregeld en keurig verzorgd

Er zijn drie kachels geplaatst in anderhalve dag. Ging heel snel en de mannen werkten keurig en waren zeer vriendelijk. De kachels werken goed en geven de verwachte warmte.

Professie is een kunst

Deskundigheid op alle fronten met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer nette afwerking.

Goede service van a tot z

Prachtige houtkachel gekocht. Fijne aankoopbegeleiding en levering/montage volgens afspraak. Erg blij met de keuze voor de kachel en levering door Heidse Smid.

Prettig

In de winkel uitstekkende service. We zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze kachel. Wat minder is. Bij het plaatsen van de kachel waren wij helaas niet bij. Ik had mijn nummer achter gelaten en het was fijn geweest als er een terug koppeling was. Jammer genoeg was het plafon wat beschadigt en lijmresten op de stenen vloer wat moeilijk te verwijderen is. De kast is perfect geplaatst en zeer netjes gedaan.

Een prima houtkachel én prima service!

We werden prettig geholpen in de winkel; het is duidelijk dat de medewerkers verstand van zaken hebben! Ook het plaatsen van de haard verliep prima en de communicatie over plaatsing was helder.

Super bedrijf erg klantvriendelijk en alles perfect geregeld!

Al in de showroom prima voorgelicht daarna 3 x bij ons geweest (inmeten, voorbereiding en plaatsen). Steeds netjes gewerkt en alles super achtergelaten. Erg blij met onze keuze voor De Heide Smid B.V.

Heel klantgericht en vriendelijk

Flexibel in de planning, werd proactief gebeld om te checken of planning nog goed was. Bij levering bleek de kachel beschadigd maar deze kon ter plekke worden omgeruild voor een goeie. Fijne monteurs, niets dan lof voor dit bedrijf!

Betrouwbaar, degelijk en goede service!

Vanaf het maken van de juiste keuze voor een passende kachel tot het aansteken van het vuur heeft De Heide Smid op een juiste en prettige wijze gehandeld!

Met plezier de winter in.

Mijn gekregen kachel was helaas na onderzoek niet meer te repareren. Door goed advies kwam ik bij mijn aankoop terecht: een stoere kachel van Geurts. Ook vandaag heb ik de kachel weer lekker aangestoken en het is heerlijk in huis. Van deze aankoop ga ik voorlopig dagelijks genieten. Wel een nadeel: je wilt je huis niet meer uit.

Zeer goed behandeld.

Mijn zeer oude gaskachel was defect . Zeer snel geholpen en goed.

Zeer positief.

Ik ben vanaf mijn eerste bezoek tot aan het plaatsen en afwerken van de haard buitengewoon plezierig geholpen. Nu geniet ik van de warmte van de haard!

Vakwerk

Van showroom tot en met de uitvoering verliep alles erg prettig en deskundig. Goede communicatie, heldere offerte en een fantastisch eindresultaat. Kortom: zeer tevreden.

Heel goed bedrijf

Uitstekend advies gekregen en daarna alles goed uitgevoerd en volgens planning

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.