Pluspunten

Alles ging volgens planning

Ga zo door

Pluspunten

Professionele groep medewerkers. Goede uitleg bij de aanschaf van de kachel met een uitgebreide indicatie van de kosten voor aansluiting en plaatsing. Erg prettig is dat enkele weken voor plaatsing van de kachel eerst een deskundige de situatie thuis komt beoordelen met uitgebreide uitleg. Tijdens het plaatsen van de kachel werd netjes gewerkt en tussendoor uitleg gegeven waar men mee bezig was. Leuk is dat het bedrijf kosteloos een workshop aanbied met uitleg over het stookproces en aansluitend een demonstratie geeft.

Ga vooral zo door. Blijf die Achterhoekse degelijkheid uitstralen.

Pluspunten

Gaan niet eerder weg of alles moet naar zin afgewerkt zijn. Geen rommel achter gelaten.

Pluspunten

Groot assortiment prima voorlichting en informatie.

Pluspunten

Komen gemaakte afspraak na. Mooie kachel geleverd en dat nog voor de kerst. Tijdens montage wat kleine probleempjes, maar die werk vakkundig opgelost. Prima service!

Geen verbeterpunten

Pluspunten

3 en 4 december 2018 was de planning om bij ons de houtkachel de plaatsen inclusief het realiseren van het rookkanaal. Een heel sterk punt is het adviserend vermogen. Er werden mogelijkheden aangegeven welke wij niet zelf ingezien hebben. Uiteindelijk is dit ook gerealiseerd. Afspraken werden volledig nagekomen. De monteurs waren strak op tijd. Ze waren vriendelijk en hebben kennis van zaken. Daarnaast erg netjes gewerkt en hard gewerkt, zodat wij 4 december om 1300 uur met een roodgloeiende kachel op de bank konden plaatsnemen en genieten van de warmte. Kortom: Dikke pluim voor de Heide Smid!

Pluspunten

Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf. Komen afspraken goed na.

Ga zo door

Pluspunten

aardige medewerkers goede kwaliteit

Pluspunten

Poitief niet alleen in het begintraject ( advisering en sales ) maar ook in de uitvoering en installatie.Ik zou geen verbeterpunten kunnen bedenken.

Pluspunten

duidelijke afspraken in goed overleg rekening houdend met onze wensen. Werkzaamheden; slopen oude schouw,opnieuw metselen nieuwe schouw en stucen zeer netjes gedaan inclusief opruimen afval. De nieuwe kachel is een echte aanwinst.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes volgens planning en snel gewerkt.

Aansluiting van schoorsteenkanaal op kachel had qua maatvoering secuurder gekund/gemoeten.

Pluspunten

prima service , er wordt keurig netjes gewerkt alles wordt weer op geruimd en schoon achtergelaten ,zeer vriendelijk personeel, personeel legt heel goed uit hoe je met kachel of gevelkachel om moet gaan. Kortom een dikke 9

ga zo door

Pluspunten

vlotte afhandeling van de vragen die we in de oriënterende fase hebben gesteld. Wellicht hebben we geluk gehad met de planning (gelet op de huidige drukte in de bouw), maar in 2 weekjes was alles geregeld en brandde de kachel.

Pluspunten

Snel en accuraat werken en de afspraken nakomen

Zou niet weten

Pluspunten

goede service prima behandeld

snelheid van reacties op vragen van mail

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en kundig. We kregen direct een heel goede indruk van alle mogelijkheden en de open communicatie maakte dat er direct vertrouwen was. Zowel bij een oriënterend bezoek als het doornemen van de offerte. Oftewel: betrouwbaar en professioneel met een huiselijk sfeer:) Ook de installateurs waren zeer vriendelijk, kundig en toegankelijk. De kachel was compleet ingericht voor gebruik, inclusief een briefje erbij dat we van start konden gaan. Dit maakte het extra fijn en vooral heel erg leuk om thuis te komen en te kunnen starten met stoken. Dank voor de geweldige service! (Foto's worden nog opgestuurd)

Eigenlijk niet. Zeer positieve ervaring.

Pluspunten

klantvriendelijk-vakmanschap-duidelijke afspraken-mooie en nette afwerking en oplevering

Pluspunten

Een bedrijf met Vakmanschap. Zoeken naar optimale oplossing waarbij ook gekozen kan worden om afwerking in eigenbeheer te doen.

Offerte traject is wat dwingend.

Pluspunten

- Scherpe aanbiedingen van gebruikte en nieuwe kachels - Groot werkgebied - Denkt mee met specifieke situatie en adviseren in veiligheid en gebruiksgemak - Maken duidelijk wat bijkomende kosten kunnen zijn - Fijne persoonlijke service in de winkel - Snelle levering en plaatsing

Pluspunten

snelle en correcte service

Na plaatsing controle op het geleverde product de ene kachel is correct bij levering

Pluspunten

Vakmensen =vakwerk

Pluspunten

Zeer prettig geholpen in de winkel bij het uitzoeken van een nieuwe houtkachel. En ook het plaatsen van de kachel verliep zeer voorspoedig door vakmensen.

Geen.

Pluspunten

Werken snel en nauwkeurig.

Mogen wel vertellen dat er veel roet vrijkomt met een nieuwe kachel plaatsen.

Pluspunten

Het was erg fijn dat onze kachel ruim een maand eerder geplaatst kon worden (waarschijnlijk ook voor het bedrijf) vriendelijke installateurs. Netjes gewerkt.

Zoals afgesproken zouden ze in de middag komen en van te voren bellen. Nu kwamen ze al in de ochtend en belden ze toen ze er al waren. Kleinigheidje, maar ik moest wel het een en ander afzeggen.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.