Pluspunten

Deskundig en volledig advies bij de verkoop/ inmeting en plaatsing

Pluspunten

-goede service in showroom met ruim assortiment showmodellen om te tonen; -vooraf huisbezoek om mogelijkheden te bekijken; -monteurs werken netjes en laten alles ook net achter.

reactiesnelheid op mail zou sneller kunnen.

Pluspunten

Alleen positief. Er wordt netjes, rustig gewerkt zonder ook maar iets van rotzooi achter te laten. Fijn in omgang.

Pluspunten

Nakomen afspraken, Goed geïnformeerd qua technische werking kachels, Goede informatie voorziening richting klant (wie, wat, waar, wanneer, hoe)

Ga zo door

Pluspunten

Goed advies bij de verkoop. Ook prettig dat bij het inmeten een adviseur met technische achtergrond komt. Het plaatsen gebeurde sneller dan was ingeschat.

Pluspunten

Duidelijke afspraken,werken netjes. Leggen nog tussentijds contac dmv Een contactpersoon deze vraagt of alles nog zo is als afgesproken?en of er nog andere vragen of wensen zijn. Alles wordt precies volgens afspraak verzord. Een top bedrijf!

Pluspunten

Kundige verkoper die de tijd heeft genomen om een kachel uit te zoeken die het best bij ons past. Afspraken werden keurig nagekomen en ook de instalateurs hebben keurig werk geleverd.

Pluspunten

Professioneel en snel. Alles is erg netjes achter gelaten. De installatie is erg goed gedaan en de kachel werkt uitstekend.

Pluspunten

Duidelijke uitleg en advies Betrokkenheid, fijn om nog een telefoontje te krijgen naar de plaatsing over hoe het bevalt Vriendelijke monteurs Goed service

Geen duidelijk verbeterpunt voor de Heidesmit zelf Wij hadden een afspraak gemaakt bij de showroom in s Heerenberg bij Nordic Fire. Hier werden wij niet als zo danig ontvangen. Ook wat er niet iemand aanwezig die onze vragen duidelijk kon beantwoorden.

Pluspunten

Goed overleg. Snelle service.

Pluspunten

Wij zijn zeer terveden over de manier van hoe wij zijn geadviseerd in de aankoop van deze kachel Ook het plaatsen werdt het zeer ons inziens zeer vakkundig gedaan, de monteurs hebben ons goed geadviseerd over het gebruik van de kachel

Pluspunten

- mooie showroom - accurate kopers begeleiding/correct offerte traject - contentieuze uitvoering - goede nazorg

Pluspunten

Keurig bedrijf, netjes te woord gestaan en geadviseerd, werkzaamheden / installatie netjes verzorgd. Alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en denk goed met de klant mee. Maakt een mooi stukje werk. De uitvoerende persoon wist wat hij deed.

Pluspunten

Goede service, goede voorlichting. Afspraken worden goed nagekomen.

-geen

Pluspunten

De haard en plaats is in goed overleg uitgezocht. Bij de inmeting bleek dat de haard toch beter naar rechts geplaatst kon worden. Wij zijn heel blij dat dit aangegeven werd. Hij staat nu veel mooier. De steen die we uitgezocht hadden was niet meer voorradig. Ons werd een alternatief aangeboden. Ook hier zijn we erg tevreden over.

Pluspunten

keurig werk, afspraken nagekomen

geen

Pluspunten

Prima klanten service, goed advies en leveren mooie kwaliteit.

Pluspunten

Goede voorlichting. Prettige service. Goede aanleg met uitleg. Kachel brandt als een lier ! Tot nu toe super.

nvt

Pluspunten

Dit bedrijf gaf ons een goede voorlichting over de pelletkackel, De kachel werd ook vakkundig aangesloten, en er is prettig te communiseren met de verkoper en technische memsen van de heidesmid.

Bij de verkoop de klant meer behulpzaam zijn met het aanvragen van de subsidie, want dit is nogal ingewikkeld,

Pluspunten

leveren goed werk af, vakkennis, prettig in het contact

vanwege drukte soms iets langer wachten voordat een afspraak kan worden gemaakt om het product te leveren of te plaatsen.

Pluspunten

Goede afspraken. Overleg indien nodig loopt goed. Het plaatsen van de Kachel verliep goed en er wordt netjes gewerkt.

Pluspunten

No nonsense, afspraak is afspraak met achterhoekse degelijkheid en betrouwbaarheid.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.