Pluspunten

Goede service, gemaakt afspraken worden allemaal nagekomen, levering en plaatsing zijn erg netjes uitgevoerd.

Pluspunten

Het specialisme straalt er vanaf, goede voorbereiding / inventarisatie op locatie en top kwaliteit levering

Telefonische afspraken met planning beter coördineren.

Pluspunten

Klantvriendelijk.

Pluspunten

Snelle levering van haard, monteren ging minder (zie verbeterpunten)

Er bleek geen montage- bijlage in het Hollands bijgeleverd zodat de monteur weer terug naar Halle moest om te vragen waarom de kachel niet werkte, zelfs 2x.

Pluspunten

Grote kennis van zaken, denken mee en geven goed advies

Pluspunten

Prima werk geleverd.

Pluspunten

Vriendelijk. Kundig.

Pluspunten

Keurig op tijd.Zijn snel en vakkundig. Vriendelijk en alles keurig opgeruimd. Als bedrijf moet je blij zijn met zulk personeel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afwerking. Vriendelijke, deskundige haardplaatsers

Beloftes over planning waar maken. Wij hebben in mei gevraagd tijd te reserveren voor het plaatsen van een haard in juli. Door technische problemen van de situatie van onze kant moest er een andere invulling gevonden worden. Dit werd in juli pas geconstateerd. Uiteindelijk heeft de vakantiedrukte er toe geleid dat de gevonden oplossing niet goed is doorgesproken en uiteindelijk ook niet kon en weer aangepast moest worden. In november is alles afgerond. Wij vinden mei - november een lange tijd om met een haard bezig te zijn. Het leidt er toe dat pas in januari de schilders de boel bij ons kunnen afmaken. Planning en beloftes en beoordeling situatie kunnen verbeterd worden.

Pluspunten

Klantvriendelijk, snelle service, goed bereikbaar, aaibaar.

Pluspunten

Prima werk geleverd. Klantvriendelijke en zeer vakbekwame en vlotte werknemers.

geen

Pluspunten

Sneller dan afgesproken geplaatst. Aanbod om achteraf stooktips te ontvangen

Op dit moment niet

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. Zeer prettig contact gehad met zowel winkel, werkvoorbereiding als monteurs.

Pluspunten

Denken goed mee en een prima uitvoering!

Het was niet duidelijk dat de sticadoor een dag later kwam.

Pluspunten

Erg tevreden over de aankoop en plaatsing van onze houtkachel bij Heide Smid in Duiven. Ondanks een drukke periode aan het einde van het jaar hebben ze er toch voor gezorgd dat de kachel voor de feestdagen werd geplaatst. De installatie werd heel netjes uitgevoerd zonder rommel achter te laten. Heel tevreden en ik kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Als ik dan toch iets moet noemen dan zou er een paar dagen voor de installatie even gebeld kunnen worden om de afspraak te bevestigen. Dit heb ik nu zelf gedaan om uit te vinden hoe laat de monteur aanwezig zou zijn.

Pluspunten

Vakbekwame, vriendelijke en positieve mensen. Nemen de tijd voor je en geven een op maat gemaakt advies.

Pluspunten

Goed geholpen met de aankoop en het installeren van de kachel.Dus alleen maar positief

Pluspunten

Wij zijn heel positief over zowel de verkoop als de montage

0.0

Pluspunten

Ontvangst en beantwoording vragen waren goed, evenals de offertefase, de plaatsing en facturering.

Pluspunten

Zeer prettig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe gashaard.

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.