Pluspunten

Transparante offerte. Nakomen van afspraken.

Voice mail frequent afluisteren.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment. Goed adviesen zeer net werk geleverd.

Planning en interne afstemming over plaatsing en vervolg advies duren erg lang.

Pluspunten

Ales perfect verlopen: Prima geholpen bij de aanschaf van een kachel, correcte afhandeling. Medewerker kwam thuis opmeten en vervolgens wird de kachel keurig geplaatst. Topbedrijf!

Pluspunten

Eerlijke en duidelijke voorlichting bij aanschaf van de kachel. Plaatsing netjes en volgens afspraak verlopen. Ook verplaatsen van onze oude kachel geen probleem.

Pluspunten

Goed werk geleverd, prima service

Pluspunten

Heldere uitleg, veel keus, correcte behandeling.

Indien mogelijk de factuur versturen op het moment dat alles goed afgehandeld is. Wij hebben de kachel op maandag gekregen, woensdag's een monteur erbij gehad omdat de kachel niet werkt zoals het moet. Er zou een monteur van de DRU komen. We zijn nu bijna 1 week verder en nog steeds niets gehoord, maar wel de factuur al in de mail box. De heidesmid heeft me gegarandeerd dat het goed komt en daar vertrouwen we op !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verkopen van een mooi product. Eerste verkoper was waardeloos maar de tweede heeft de schade binnen de perken gehouden. We hadden bijna de kachel elders gekocht na de eerste verkoper.

Afspraken beter nakomen en helder zijn in alles. Niet alles afschuiven op drukte. Hebben we allemaal last van! Dat is het nadeel van een bedrijf wat een goed product verkoopt. Verkopers moeten luisteren en hun zin niet willen doordrijven, ze zitten er voor de klant. Tweede verkoper was veel beter. Alleen die afspraken!

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteitsverhouding. We zijn erg blij met onze Barbas Eco 52 en bijpassende stoere houtmand van gerecyclede autobanden. Mooie winkel met leuke accessoires voor in je woning. Vriendelijk personeel. Gemoedelijke sfeer.

Kan er zo geen bedenken :-)

Pluspunten

Goede service. Denken met je mee. Bij onze element 4 kachel was na 3 jaar de ontsteking en blijkbaar daar aangekoppeld ook de afstandbediening kapot. Deze kachel niet veel gebruikt. Maar garantie 1 jaar. We snappen dat je niet op voorhand kan zeggen wat iets gaat kosten. Maar we waren behoorlijk geschrokken van de rekening. Na een telefoontje met de Heide Smit hebben ze de fabriek gebeld en ingezet op een coulance regeling. Dat is zeker gelukt en daar zijn we erg blij mee. Dat heeft een behoorlijke korting opgeleverd.

Lastig is, ook voor de Heide Smit, om een prijs op voorhand te geven als iets kapot is. Wat is er kapot. Dat is soms niet goed aan te geven. Maar een indicatie geven is wel fijn. Dan kan je ook beslissen dat je iets op een ander moment laat repareren. We nemen het de Heide Smit zeker niet kwalijk.

Pluspunten

afspraken worden nagekomen, planning werd gehandhaafd, flexibiliteit bij onverwachte zaken. Verzorgde uitstraling medewerkers qua kleding, materiaal voertuigen en manieren. Kortom een vlekkeloos verlopen project van 109 bungalows in 3 weken tijd.

Pluspunten

Deskundig en vriendelijk personeel dat nog de tijd voor je neemt voor een goed advies. Dru kachel al jaren naar volle tevredenheid bij ze in onderhoud.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

5 sterren

Pluspunten

Mooie overzichtelijke showroom. Deskundige en vriendelijke medewerkers.

De showroom tuin en park iets meer uitstraling geven. Hier valt nig wel meer uit te halen.

Pluspunten

Via via werden wij getipt op De Heide Smid. Wij waren al een tijdje op zoek naar een mooie kachel voor in huis. De Heide Smid heeft ons positief verrast met hun aanbod in de uitgebreide showroom. Aan de hand van een foto werd ons een ontwerp voorgelegd waar wij zelf nooit op waren gekomen. Zo mooi! Wij zijn heel blij met de ongekende klantvriendelijkheid en de expertise van De Heide Smid en bevelen De Heide Smid dan ook aan iedereen aan!

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel Goeie kwaliteit

Pluspunten

Goed assortiment, goed advies en perfecte plaatsing en afwerking.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Goede vakkennis - Perfecte kwaliteit - Fijn advies. Een aanrader voor iedereen die er warmpjes bij wil zitten!

Pluspunten

We stoken nu met veel plezier een HWAM met IHS systeem. Kachel is ontzettend zuinig en brandt super! Mooi meegenomen: verbruiken nog maar weinig gas! Top!

Pluspunten

We genieten iedere avond van de mooie gaskachel. Wat een heerlijke warmte, goed advies, plaatsing en service.

Pluspunten

Na een onverwachte schoorsteenbrand hebben we contact opgenomen met de heide smid. Na een controle bezoek door een deskundige kregen we het advies om onze 25 jaar oude houtkachel te vervangen door een kleinere kachel met een veel hoger rendement en onze gemetselde schoorsteen te voorzien van een flexibele rvs pijp. De schoorsteen werd vakkundig door 2 personen van boven geveegd in tegenstelling tot de vorige veegbeurten door een andere firma die altijd van onderen veegt. Ik was zelf erg benieuwd of er verschil zou zijn tussen boven of onder vegen. Onvoorstelbaar wat de veegbeurt van boven opleverde. Paste het voorheen in een klein emmertje nu had ik echt meer dan een grote emmer vol. Bij het uitzoeken van de nieuwe kachel in de showroom werden we vakkundig geholpen en was niets teveel. Omdat ik het nut van de hoge rendement kachel niet direct inzag was een tweede gesprek met een deskundige nodig om mij toch te overtuigen. Alles geheel zonder opdringerige verkoop praatjes. De rvs pijp en de kachel zijn nu geplaatst en wat zijn we achteraf blij met de adviezen en het extra zetje dat we kregen om toch de juiste beslissing te nemen. We stoken nu avonds met de nieuwe Dik Geurts Jens High onze hele onder verdieping (250 kuub) warm met een stuk of 6 houtblokken waar we er voorheen wel 12 voor nodig hadden. Wij zijn dan ook zeer tevreden over alle adviezen die we hebben gekregen en over de medewerkers van de Heide Smid niemand uitgezonderd.

Ga zo Door

Pluspunten

Sinds kort zijn wij trotse eigenaar van een Barbas Eco 90. Van goed advies in de mooie showroom tot de vakkundige installatie, helemaal top! We zijn erg blij dat we voor de Heidesmid hebben gekozen.

Pluspunten

We zijn zeer tevreden over De Heide Smid. De service is goed. Al jaren een gashaard van Bell-fires. Als de haard schoongemaakt word komt er een vakbekwaam persoon die er verstand van heeft. Ook de Nefit CV ketel wordt jaarlijks onderhouden door De Heide Smid. Kortom een top bedrijf !!

Pluspunten

De Heide Smid heeft bij ons een perfecte kachel van Bellfires geplaatst, alle lof aan de directie en de medewerkers van de Heide Smid. Goede service en kwaliteit.

Pluspunten

Wat een mooi bedrijf is de Heidesmid. In de showroom in Halle kregen we eerlijk en goed advies en zijn super goed geholpen door de vriendelijke medewerkers. Met als resultaat dat wij nu alweer een half jaartje genieten van een nieuwe kachel. Complimenten voor de goede service!

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.