Pluspunten

Ze houden rekening met de specifieke wensen van de klant. Vriendelijke omgang en snelle service. Ze leveren vakwerk af, de kachel werkt volgens wens.

Soms telefoon op antwoordapparaat overdag. Duurt even voordat je contact hebt met een medewerker.

Pluspunten

Voldoende tijd voor persoonlijke aandacht. Flexibiliteit en overleg tijdens installatiewerkzaamheden.

We misten na ingebruikstelling uitleg over de bediening van de gashaard. Er werd slechts verwezen naar instructieboekje. Persoonlijke uitleg en demonstratie zou klantvriendelijker zijn geweest.

Pluspunten

Vakmensen, kwaliteitsproducten en prima dienstverlening

Het schort af en toe aan de interne communicatie. Zo stond bijv. een monteur tijdens onze verhuizing op het nieuwe adres om een kachel te plaatsen, die hij echter eerst zelf op ons oude adres op had moeten halen. Dat was hem niet verteld.

Pluspunten

Klantvriendelijk Professionele medewerkers en installateurs Zorgvuldig Uitgebreide collectie Vakkennis

Tip: Als extra toevoeging een brochure/boekje bij aflevering en plaatsing van de houtkachel, met daarin tips en tools voor het onderhouden en branden van de houtkachel etc.

Pluspunten

Afspraak is afspraak, geleverd zoals afgesproken, hebben netjes werk geleverd.

Daardoor we kanaal platen hebben in onze woning zijn er na het boren onverhoopt waterplekken ontstaan

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie kachel, is nog niet aangesloten maar komt nog

Werk de schouw ook netjes af. Vindt wel dat de kosten van het plaatsen stukken lager kunnen. De werknemers bij ons hadden meer tijd voor hun chag en telefoon plus omgeving dan de kachel. De timmerman die op dat moment ook aanwezig was had het in een derde van de tijd gedaan

Pluspunten

Werken erg netjes en volgens afspraak. In showroom ook erg goed geholpen en geadviseerd.

Pluspunten

denken actief met je mee denken buiten standaart oplosingen

bereikbaarheid telefonisch

Pluspunten

Denken mee, volledige en goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima advies, montage netjes uitgevoerd door kundig personeel

Planning. Heb er meerdere malen achteraan moeten bellen, ook bij een nabestelling wordt er wederom geen contact met me opgenomen. Zeer matig!

Pluspunten

Het is een mooi bedrijf met veel variatie. Goeie vaklui in dienst.

Afspraken beter nakomen. De orderportefeuille in de gaten houden, dan voorkom je het bovenstaande.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service kwaliteit komen afspraken na

Pluspunten

Vaak

Pluspunten

Netjes werkend, adviserend, meedenkend, makkelijk te bereiken om te overleggen en reactie te geven

Pluspunten

positieve mensen met een geweldig bedrijf. Vakkundig en zorgvuldig

Als ze voor reparatie komen dan laten weten hoe de schoorsteen geplaatst is. binnen of buiten installatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De werknemers zouden wat netter kunnen werken.

Pluspunten

Ruime keuze in de showroom met goed advies. Montage verliep vlekkeloos binnen de begrootte kosten. Kachel brand fantastisch!

Pluspunten

Correcte behandeling Vriendelijke mensen Een 8

Pluspunten

goede werkvoorbereiding, professioneel, netjes opgeleverd

even check of het na een week nog goed gaat.

Pluspunten

Meedenkend Goed advies Duidelijke communicatie

Betere communicatie tussen verkoop en uitvoeringsafdeling. Bleek nogal een verschilletje te zitten tussen geoffreerd en benodigd materiaal. In dit geval positief voor de koper.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie kachel geïnstalleerd.

Administratie niet op orde. Weken lang niks gehoord na aanbetaling, waren ons vergeten. Niet terug bellen wanneer beloofd. ' Stelpost' arbeidsloon werd een bedrag dat 25% hoger lag dan opgenomen in offerte. Terwijl werkzaamheden voorspoedig gingen. Jammer dat dit zonder enige uitleg gewoon naar de klant wordt opgestuurd. op deze manier helaas geen tevreden klant.

Pluspunten

Order netjes afgehandeld en binnen budget gebleven

Pluspunten

Goed advies over de plaatsing van onze houtkachel. Netjes afgewerkt en na de plaatsing van kachel en schoorsteen alles opgeruimd.

Pluspunten

Goede voorlichting vooraf. De installatie is netjes en vakkundig uitgevoerd. Erg fijn was ook de stookinstructie na de installatie (Zwitserse methode), je wilt tenslotte zo veilig en schoon mogelijk stoken

Er was wat ruis in de communicatie. Maar De Heide Smid heeft het erg goed opgepakt en afgehandeld. Wij zijn dik tevreden en willen ook in de toekomst graag gebruik blijven maken van De Heidesmid

Halle Heideweg 16

7025 CL Halle

Over De Heide Smid B.V.

De Heide Smid is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop en plaatsen van haarden en kachels, duurzame verwarming, rookkanalen en schouwen. Tevens leveren wij een groot assortiment tuinmachines en woonaccessoires. Met eigen werkplaats en magazijn. Alles wordt in eigen beheer geïnstalleerd en onderhouden.