Filters

10

Tevreden

levering op tijd, nauwkeurigheid in metingen

  • Aanbevelen? Ja
9

Heel blij mee!!

Mooi hout en perfect op maat gezaagd! Superblij mee!! Snelle levering ook!

  • Aanbevelen? Ja
9

We komen zeker terug!

Duidelijke communicatie, goede instructies en netjes geleverd. De kast is erg mooi geworden! Het is fijn als je een beetje handig bent; mooi kunnen schilderen en het dichten van de kieren etc verbetert het resultaat! Maar dit was ook wel een groot project. Iedereen die bij ons komt is enthousiast en we raden opmaatzagen.nl aan iedereen aan.

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooi resultaat, perfecte cirkel ontvangen!

Mooi afgewerkte cirkel, goed gegrond, dus makkelijk af te lakken. Levering was heel netjes en op de afgesproken tijd.

  • Aanbevelen? Ja
8

Mooie resultaat met een goede service

Enige tijd geleden een kast besteld in de showroom en na het ontvangst hebben we de kast vrij snel gemonteerd, dit is heel goed te doen. 2 kleine minpuntjes waarom ik geen maximale score heb gegeven: - ik mis een optie om sleuven te laten frezen voor verlichting. We hebben dit nu opgelost door het zelf te doen. - bij de levering ontbrak een plankje maar dit is direct opgelost (nagestuurd) nadat ik melding hiervan had gemaakt. Desalniettemin zeer tevreden met deze aankoop en ik zou hier zo weer een kast bestellen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Ki ben zeer tevreden over hoe het zaagwerk is gedaan

Onze ervaring is zeer positief, het zaag werk is vakkundig gedaan een kleine opmerking is de levering de chauffeur die het kwam bezorgen had de instructie om tot de deur te bezorgen .Aangezien ik in een appartementen complex woon met lift , zou het in de hal geleverd worden , na een vriendelijk verzoek heeft hij het op de verdieping gebracht . Een zeer vriendelijke man

  • Aanbevelen? Ja
10

Snel klaar en perfect op maat!

Snel klaar en perfect op maat met een mooi gefreesd randje. Fijn ook dat je (sommige bladen) per m2 kunt afnemen voor een kleiner projectje! Helemaal top!

  • Aanbevelen? Ja
10

mooi materiaal, netjes gezaagd en vriendelijke bezorger

goed materiaal, netjes gezaagd en vriendelijke bezorger

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden en blij met het resultaat!

Al enige tijd geleden hebben wij een op maat gemaakt vakkenkast gekocht voor onze nieuwbouwwoning. Het in elkaar zetten was goed omschreven en dan ook goed te doen, de kast staat zeer stevig en is mooi! Wij hebben deze daarna geschilderd met matte lak in de kleur Sioux. We zijn erg blij met onze kast en gaan binnenkort weer een project starten en dan maken we weer gebruik van opmaatzagen.nl. Nog een pluim voor de klantenservice. Bij vragen reageren zij altijd snel en denken mee. Top!

  • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Correct en snel levering ontvangen

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geregeld en geleverd.

Makkelijk online te bestellen, en netjes afgeleverd.

  • Aanbevelen? Ja
8

hekaas 1 stuk toch 1 mm te groot wat de hele kast lelijk maakt....

ik hoop dat mijn volgende project preciezer wordt afgeleverd bij opmaatzagen.nl . Als proffesional kan ik het niet veroorloven om de stukken niet volgens opgave te ontvangen. Heb dit nu veel schuren moeten oplossen. .....Ik hoop dat de service hier naar kijkt... gr Paul

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer netjes, haaks en precies op maat.

Zeer goed, en zal dit zeker aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
10

topbedrijf

heel pakket besteld voor keukenkastjes en badkamermeubel, alles keurig op maat en voorzien van stickers voor wat waar voor is. ga hier zeker vaker gebruik van maken. bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
1

Weigeren om te bellen bij een klacht

Supermakkelijk, je besteld je hout op maat. Thuis geen gedoe met zagen, en altijd perfect hout. Of niet...de maat valt over te twisten, want 3 mm verschil kan je bij het maken van een kast wel wat werk bezorgen. Maar hout voor deurtjes wat echt beschadigd is, daar kun je niks mee. Gelukkig zijn ze zo vriendelijk om nieuw hout te bezorgen, alleen dat is nog veel erger beschadigd. Ik vraag nu 2 dagen of men mij kan bellen voor een oplossing, maar dat schijnt niet te kunnen. Betalen moet je direct, maar service is waardeloos. Update, na 2 dagen is er toch telefonisch contact opgenomen, waarna er deze week een bestelling met onbeschadigd hout is geleverd. Vandaag werd nogmaals gebeld om te verifiëren of de bestelling goed was geleverd. Achteraf werd het probleem netjes opgelost, maar ik denk niet dat we er nogmaals bestellen.

  • Aanbevelen? Nee
10

Top bestelling.

Wat een gemak zo’n op maat gezaagde plaat.Geen restant van een plaat die groter is dan nodig.Prima afgeleverd en snel.Volgende keer weer.

  • Aanbevelen? Ja
8

Kleine afwijking bij deel levering, maar netjes opgelost

Leek ideale uitkomst om mdf op maat gezaagd te kunnen bestellen, scheelt veel tijd om zelf te doen. Geleverde (gegrond) mdf is van hoge kwaliteit. Echter zijn niet alle zaagsnedes perfect op maat, zat er regelmatig bijna een mm verschil tussen. Dat heb ik nog wel moeten aanpassen. Transport was goed gecommuniceerd, maar toch wat te onzorgvuldig om het mdf - wat erg kwetsbaar is - helemaal onbeschadigd te leveren, zag later toch wat kleine deukjes in de zijkanten doordat het los was gekomen tijdens transport. Hier is contact over geweest en is netjes uitgelegd en opgelost. Hele goede service verder dus.

  • Aanbevelen? Ja
9

Exact op maat snel geleverd

Mijn project waren een aantal kasten voor Wasmachine en Droger en opslag. De maten moeten natuurlijk passen in de ruimte en dat vraagt veel zaag en maatwerk. Via programma is het gemakkelijk op te puzzelen en de platen zo optimaal mogelijk te gebruiken. Door de kasten 1 cm minder diep te maken bespaar je zomaar 2 platen en dus ook geld. Prima service en tool van Opmaatzagen. Enige downside is dat wanneer je het project in 3 stukken doet (3 kasten) en ze dan aan elkaar toevoegt, je een andere uitkomst krijgt dan alles ineen keer te bestellen. Materiaal dat geleverd wordt is echt goed, beter dan de bouwmarkt. Kortom prima.

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed werk

Makkelijk bestellen. Nauwkeurig gezaagd. MDF heel goed verpakt afgeleverd.

  • Aanbevelen? Ja
8

Mooi eindresultaat!

Mooi eindresultaat geworden. Toch een paar punten ter verbetering: - M.b.t de levering zou er contact met me worden opgenomen. Dat is niet gebeurd. Ik kreeg gewoon een bericht dat het de volgende dag kwam. - 1 plank van de achterwand was een paar millimeter te hoog waardoor ik steeds kieren kreeg in de rijen daarboven. Uiteindelijk de kast weer uit elkaar gehaald en de plank zelf op maat gezaagd/geschaafd. Uiteindelijk erg tevreden omdat er ook nog netjes achteraf contact is opgenomen over een onkostenvergoeding.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect! Bestellen bezorgen en producten alles perfect!

Super handige website. Handig de stickers waar je je eigen omschrijving op kwijt kunt, Restanten worden gratis meegeleverd., als je dat wil. Correcte informatie over de bezorging en alles helemaal op maat geleverd. Ik heb geen gebruik gemaakt van opties als verstek zagen en afronden van kanten dus daar geen ervaring mee.

  • Aanbevelen? Ja
10

Topservice!!

Hout werd optijd geleverd. 1 van de planken was kapot. Na contact werd een nieuwe plank snel opgestuurd en kon ik optijd starten met mijn project! Bedankt voor de topservice!

  • Aanbevelen? Ja
6

Zeer onnauwkeurig

De verstek hoeken zijn tijdens zagen twee keer aangezet waardoor er randen inzitten. En tussen de verschillende planken die dezelfde maat moeten hebben zit zo 1 a 2 mm verschil. Droevig voor dat geld. Update: Opmaatzagen heeft naar aanleiding van deze review contact opgenomen en het netjes afgehandeld door een gedeeltelijke restitutie aan te bieden. Zodoende review aangepast van 1 naar 3 sterren.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect opmaat.

Perfect opmaat gezaagd past perfect.

  • Aanbevelen? Ja
10

Great proccess!!!

Was a great experience ordering from OPMAATZAGEN.nl. Was easy to find the desired product and the cut to measure system is well designed and easy to use. the only issue was that it won`t allow to use the leftover piece unless i manually input the dimension of the exact leftover piece, but it looks like a bug so maybe it was fixed. The mittered edges were also a useful feature. The delivery was on time and with very detailed updates as mentioned in the first emails. In my case the delivery van was quite full and it was a handful to remove the ordered pieces without damaging them, but in the end all was fine. I think the driver would have had more of a hard time if i didn`t help. I have to mention that my order was of just one panel cut into 2 pieces, so the delivery was done with a smaller van maybe. Was pleased to find out also about the option to provide pictures of the DIY project and get a certain amount refunded.

  • Aanbevelen? Ja

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.