Hoi Ineke, hartelijk dank voor je feedback en het contact naar aanleiding van deze review. We balen er van dat het contact even niet soepeltjes verlopen is, dit is zeker niet onze standaard service. Soms slaat de wet van Murphy toe, helaas was dat hier het geval. Gelukkig hebben we kunnen ontdekken dat het een foutieve batch van onze leverancier was, waar het hout uit gezaagd werd. Naar aanleiding van ons contact samen hebben we deze batch uit de productie gehaald en hebben we de bestelling netjes af kunnen leveren. Excuses dat onze levering niet verlopen is zoals verwacht, we hopen in de toekomst toch nog een keer te mogen bewijzen dat we écht voor kwaliteit en service staan!
Originele beoordeling
Beste Boudewijn, hartelijk dank voor je feedback en het contact naar aanleiding van deze review. Ons doel is elk plankje met zuivere afmetingen te leveren, maar ook bij ons gaat er wel eens iets mis. Mocht er toch onverwacht iets niet kloppen, horen we dat graag direct, dan lossen we het graag samen op. Want wij willen graag net zo trots op jouw project kunnen zijn als dat jij dat bent! En daar past strak zaagwerk bij. We zijn blij dat we je hebben mogen helpen en bewijzen graag dat ons zaagwerk écht tot op de millimeter nauwkeurig is!
De Schutterij 26
3905 PL Veenendaal
OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!