Gewoon top, het transport op jullie karretje, handig

Gewoon handig op die transport kar

Alles zoals beloofd

Met uiterst precisiewerk gezaagd en geleverd als afgesproken. Zeer goede kwaliteit hout, past perfect waar het voor bedoeld is. Uiterst tevreden kom zeker terug voor als ik meer nodig heb. Absolute aanrader.

Verwachtingen overtroffen

Maatvast, goede kwaliteit hout, stevig verpakt.

Niet zelf gaan zagen...

Erg tevreden met de kwaliteit hout (Berken Multiplex 12mm) en het nauwkeurige zaagwerk. Volgende keer weer :-)

Goed!

Goede service en goede materialen. Diverse keren iets besteld. Altijd op tijd en naar verwachting. Één keer een foutieve maat ontvangen. Direct door service vervangen.

goede prijs,netjes geleverd en goed op maat gezaagd, voor herhaling vatbaar

goede prijs,netjes geleverd en goed op maat gezaagd, voor herhaling vatbaar

Wederom wat planken bestelt en ook deze keer was alles perfect...het hout, de maat en de snelle levering.

Makkelijk en duidelijk

Op een hele makkelijke manier mijn gezaagd mdf (in verstek gezaagd) kunnen bestellen. Volgens afspraak geleverd

Transporteur doet maar wat

Het bestellen gaat razend snel, net als het afschrijven van je rekening. Maar dan komt het stukje leveren... Een transporteur die prima vooraf informatie verstrekt over een levertijdsperiode de volgende dag. De volgende dag uiteraard mensen op de leverlocatie aanwezig... SMS gehad van transporteur dat er binnen 10 minuten iemand voor de deur zou staan... niets. Er kon wel een SMS gestuurd dat ze er aankwamen... maar de opvolgende 6uur niets gehoord of gezien. Email gestuurd... reactie... excuses, maar ze hadden geen huisnummer gehad. (maar hadden toch telefoonnummer?) Na 2 dagen, opnieuw... zelfde riedeltje van tijdperiode en een SMS... na de SMS zelfs aan weerszijde van de straat mensen laten wachten... niets. Email gestuurd... reactie transporteur... we hebben alles teruggestuurd naar Opmaatzagen.nl Uiteraard zal Opmaatzagen.nl zeggen dat ze er niets aan konden doen... maar dat maakt niet uit, als leverancier ben je voor het hele traject verantwoordelijk, ook het transport. Maar dan kom je op het volgende... de klantenservice is niet telefonisch bereikbaar... en op emails of chat middels whatsapp gebeurt niet zo veel... Daar zit je dan met je onaf project en allerhande mensen die je voor jandoedel hebt opgetrommeld om op het levermoment aanwezig te zijn. Nog steeds in afwachting van reactie...

Goede service, snelle levering

Op deze partij gewezen door een kennis. Alles zelf goed opmeten, invullen op de website en 3 dagen later in huis. Kan opmaat zagen van harte aanbevelen.

Was de eerste keer via internet maar ga zeker meer bestellen bij jullie goede levering en heel goed verpakt het hout misschien iets eerder leveren qua tijd

Product zoals beschreven, snel geleverd.

Duidelijke webshop, prijstechnisch goed en ook nog snel geleverd. Zeer tevreden.

Erg tevreden, werkt prima. Goede kwaliteit, netjes gezaagd.

Product zoals afgesproken en besteld

Vuren plank op maat besteld. Netjes afgewerkt en conform gewenste specificatie. Levering zoals door Opmaatzagen belooft.

Mooie producten, snelle levering

Producten zijn goed en snel geleverd. Ik vind het ronduit slecht dat je een bedrijf niet kunt bellen, het is gewoonweg niet mogelijk. Je moet mailen of whatsappen en wachten wanneer je een antwoord krijgt. Vervolgens is het antwoord: daar kunnen we pas morgen antwoord op geven?? Ik vind dat heel vervelend.

Zeer goed verpakt en prachtig op maat geleverd

Mijn op maat bestelde platen, kwamen zeer degelijk verpakt binnen. Ook de afwerking van de platen was 100% Een aanrader wat mij betreft.

Positief

Gekregen wat ik heb besteld in de juiste maat.

perfect verlopen

Netjes en op tijd geleverd. Top kwaliteit!

Duidelijke website, eenvoudig om te bestellen, en keurig verpakt. Zelfs het herstellen van een (door mij gemaakte) fout in de bestelling ging soepel, met vriendelijke en snelle terugkoppeling. Kortom: ik ben zeer tevreden!

Het bestelde eiken paneel is prachtig en vlot geleverd

Zeer tevreden met mijn nieuwe eiken paneel op een oude Singer naaimachine als bijzettafel

prima levring en alles op maat

fijne website, makkelijk bestellen en op maat geleverd

Zeer goede ervaring.

Dit is een prima initiatief als je kleinere platen hout (kleiner dan een volledige plaat) nodig hebt. Je blijft dan niet zitten met onnodige reststukken, die bij een volgende klus weer te klein blijken. Ook gebeurt het zagen exact op maat. Al met al een erg prettig adres en zeker de moeite waard om eens te proberen.

keurig op maat

keurig op maat

perfect

Exact opmaat en snel geleverd ! Super.

Perfect uitgevoerd!

Zowel aan de uitvoering van het zaagwerk als de beschermende verpakking alsmede ook het op tijd leveren was de zorgvuldigheid van dit bedrijf goed te zien.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!