Pluspunten

Uitstekende producten, persoonlijke benadering!

Pluspunten

Super mooi werk geleverd. Perfect gezaagd, snelle levering en de prijs is ook goed.

Pluspunten

Snelle levering, Alles word netjes op de plek gezet

Pluspunten

Supernauwkeurig! Fouten tussen +0 en +0.3mm bij een flinke bestelling!

Niets aan doen

Pluspunten

Goede manier om je bestelling in te geven op de site. Weeken inderdaad “op de millimeter”

Pluspunten

De bestelde planken zijn keurig op maat en volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

De dienst die opmaatzagen biedt is heel fijn. Zonder gedoe al het hout voor je project op maat thuis bezorgd.

Echter wel iets aan de prijzige kant, de resultaten waren niet 100% goed én de online tool kan wat makkelijker. Kortom; een hele fijne dienst met ruimte voor verbetering. *Correctie* de kosten van de producten die niet helemaal 100% passend waren zijn gecompenseerd uit eigen initiatief. Zeer nette service!

Pluspunten

Snel geleverd en exact op maat

Pluspunten

Men levert het hout op maat. De keuze mogelijkheden ook qua afwerking zijn ruim en nemen je werk uit handen. De wijze van bestellen -via de website - heb ik niet eerder meegemaakt. Prima. Men maakt waar wat met zegt en levert zeer uiterst correct. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Een tip wil ik nog meegeven: op dit moment levert u (nog) niet alle verschillende houtsoorten multiplex planken van 30mm in de maat van 3100 cm. Misschien iets voor de toekomst?

Pluspunten

Perfect op maat en in verstek gezaagd. Ik hoefde de onderdelen alleen nog maar te verlijmen. Het bedrijf is voor mij werkelijk een ontdekking.

Pluspunten

Precies op maat en volgens afspraak geleverd.De vierkante meter prijs is niet goedkoop maar je hebt dan ook geen rest materiaal,wat prettig is.

Pluspunten

Prima, snelle levering. Het hout was perfect op maat gezaagd en is degelijk ingepakt.

Twee van de tien panelen liepen kwalitatief iets achter. Ik ben direct door Opmaatzagen benaderd voor een oplossing en die was er snel. Deze uitstekende service én de belofte van Opmaatzagen om voortaan nóg betere kwaliteit te leveren geven me vertrouwen voor een volgende bestelling.

Pluspunten

groot aanbod, duidelijke website en correcte levering volgens afspraak!

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering. Goede prijs.

Pluspunten

Mooi hout. Op tijd geleverd en de maatvoering is op de millimeter. Ik heb ook contact gehad met de klantenservice en ik kan niet anders zeggen als "prima mensen met een mooi product".

Geen verbeter punten.

Pluspunten

Keurig op de mm op maat gezaagd en goed verpakt en lekker snel.

Op de website wordt gesuggereerd dat er meer kan worden gezaagd dan de site aangeeft, helaas heb ik op alle zaag vragen die ik wilde en niet op de site staan een negatief antwoord gekregen, das wel jammer, dit schept toch enigszins verwachtingen dat er meer kan, maar helaas dan toch niet blijkt te kunnen.

Pluspunten

Op tijd.. op de mm op maat.. mooi product...goeie service

Pluspunten

Snel geleverd! Helemaal naar boven(3 hoog, geen lift) gedragen.

Pluspunten

Bestel proces via internet was erg eenvoudig. Veel mogelijkheden qua maatgevend en afwerking. Zaagwerk was zeer nauwkeurig uitgevoerd, geen enkele afwijking.

De bezorger was een beetje onhandig met de grote hoeveelheid houten platen. Ik heb hem maar een beetje geholpen, maar iedereen moet ervaring opdoen ;-)

Pluspunten

Ik vindt het waanzinnig gaaf dat jullie dit op maat kunnen aanleveren, en dat je de leverdatum zelf kan bepalen en niet geheel onbelangrijk tegen een zeer voordelige prijs !!!

geen !!!

Pluspunten

Snel geleverd, fantastische website

Bezorgkosten

Pluspunten

goed werk Op tijd Niet duur

Pluspunten

Op tijd geleverd, plezierige bediening en - het allerbelangrijkste - perfecte kwaliteit.

Pluspunten

Mooi product en wat betreft klantenservice kan menig bedrijf hier een voorbeeld aan nemen. Er gingen bij mijn order een paar kleine dingen mis, maar tot twee keer toe werd hier zeer goed en snel op gereageerd. Aanrader dus!

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!