Pluspunten

Maatwerk, assortiment en snelle levering

Pluspunten

Wat een oplossing dit bedrijf !! Alleen maar opmeten en doorgeven en opmaatzagen leverde mij de gevraagde platen aan.

Bezorgen om 7 uur in de ochtend was wel erg vroeg ;-)

Pluspunten

Mooie overzichtelijke website, scherpe prijzen en top service!

Pluspunten

Perfect opmaat Snel geleverd

Pluspunten

Goede site, prima informatie, snelle levering.

Pluspunten

Snelle en juiste levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect gezaagd, maar verkeerde plaatdikte. Na melding werd mij gratis de correcte plaatdikte .toegestuurd. Stipte levering.

Pluspunten

+ Er is veel keuze uit materialen en afwerkingen + Er wordt op de mm en haaks gezaagd + Het bestelproces verloopt zeer gemakkelijk + De stickers op de panelen zijn heel praktisch + De levering verloopt keurig en op tijd

Pluspunten

Klantvriendelijk en erg punctueel met zagen.

Geen, perfecte service!

Pluspunten

Goed gezaagd maatwerk

Zeer beperkte openingstijden Bezorgtijden en ophaaltijden.

Pluspunten

Super strak gezaagd en snelle en correcte levering !

Zaagsneden hadden een klein randje wat een halve mm smaller was over de halve plank dikte.

Pluspunten

Prachtig gezaagd. Ook bij beschadigde levering netjes alles opnieuw toegezonden gekregen.

Pluspunten

snel bezorgd, makkelijke service, duidelijke site, niet duur

Pluspunten

Goed product tegen een eerlijke prijs. Persoonlijk contact. Snelle levering.

Breid je netwerk uit.

Pluspunten

De service is perfect. Het is fijn dat je de vragen per chat kunt stellen. Ook was het na het doen van mijn bestelling nog mogelijk om deze te wijzigen. De communicatie is snel, volledig en netjes. Daarnaast kon ik precies de plaatdikte krijgen die ik nodig had. Het aanbod is zeer volledig.

Wat is miste, was de afwerking van mijn spaanplaatpaneel met kantenband. Het is nog best lastig om de precieze maat van ons paneel (16mm dik) in kantenband te vinden. Daarbij kom je als consument altijd met restmateriaal te zitten waar je hoogstwaarschijnlijk niets meer mee gaat doen. Je bestelt immers per zoveel meter. Zonde van de kosten en het materiaal.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit, goede communicatie over de bezorging

Er zaten vrij veel beschadigingen op het hout

Pluspunten

Snel geleverd, maten 100% op millimeter nauwkeurig gezaagd. A-Kwaliteit van het geleverde hout. Werd in de ochtend door chauffeur gebeld omdat ik de bel niet had gehoord, uiterst tevreden geholpen

Pluspunten

Perfect! Alle doorgegeven maten zijn precies zo uitgewerkt. We konden de elementen als een bouwpakket in elkaar zetten. Bedankt!

Pluspunten

Snelle levering. Netjes verpakt! Duidelijke communicatie.

Pluspunten

Snel en correct geleverd.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!