Pluspunten

Goede prijzen Bijbestellen geen enkel probleem Ruime keuze Overzichtelijk

Pluspunten

Snel en accuraat. Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles loepzuiver gezaagd en HAAKS !! strakke randen, dus zonder afgebrokkelde randen. Hou het zo !

weet ik nog niet Pas 1x besteld.

Pluspunten

-snelle levering -product netjes opmaat -genoeg keuze ook voor de afwerking

Pluspunten

Precies doen wat ze zeggen en ook op tijd. Probleemloos proces!

Pluspunten

Prijs/kwaliteit is goed. Levertijd is goed Communicatie is goed.

Pluspunten

Snel, duidelijk en correcte levering. Gevraagde plaatmateriaal was exact op maat en kon probleemloos worden gebruikt.

Pluspunten

Alles netjes op maat gemaakt, en zo in 1 keer mijn steigerhouten wandbord kunnen maken.

Als enigste wat ik kan bedenken is evt een afhaal ochtend op de zaterdag? Zou denk ik voor velen ook wel handig/fijn zijn. Verder super allemaal bij jullie!!

Pluspunten

Snelle reactie en levertijden op de levering. Levering mooi op tijd en de maatvoering van de gezaagde producten was prima in orde..

Pluspunten

Sneĺle levering....

Pluspunten

Duidelijke web site met veel bestel mogelijkheden. En alles strak en mooi opmaat gezaagd. Duidelijke communicatie. En vriendelijke medewerkers.

Pluspunten

Snel en goedkoop. Ze kunnen 3x goedkoper leveren dan de concurrentie.

Mv Tot nu toe geen, ga zo door!

Pluspunten

Alles klopt tot op de mm van het geleverde hout en tot op de minuut mbt levering.

Pluspunten

snelle levering.Een paar planken waren een beetje beschadigd maar dat is snel en goed opgelost.

geen

Pluspunten

Fijn dat het op maat gezaagd kon worden. Bedrijf gaat heel serieus om met verbeterpunten en tevredenheid van klant staat heel hoog!

Het het geschuurd kunnrn worden. Was helaas niet netjes afgewerkt

Pluspunten

Snelle service, goede prijs.

Pluspunten

Maatvoering precies, verpakking OK, helemaal tevreden!

Pluspunten

Snelle service! Flexibel en denken met je mee! En alles exact op maat gezaagd! Zelfs het materiaal is van goede kwaliteit. Beter dan dat van de gemiddelde bouwmarkten!

Misschien voor de toekomst handig om lange planken of kwetsbare materialen goed in te pakken. Zeker met verstek gezaagde onderdelen. Die scherpe randjes beschadigen snel. Verder: ga zo door

Pluspunten

Fijne website, betrouwbare levering en prima after sales.

Pluspunten

Ik bestelde kwetsbare platen dunne mdf platen. Supergoed strak verpakt in bubble folie en dubbel karton.

Ga zo door. Dan worden jullie een hele grote. Tips (indien nog niet aanwezig) : kantenlijmer voor pvc, houtfineer etc. CNC freesmachine.

Pluspunten

Duidelijke website, kwaliteit ontvangen producten als verwacht.

Pluspunten

Heel handig dat je kleine stukjes plaatmateriaal op maat kunt bestellen. Op deze manier hoef je geen hele platen in de bouwmarkt te kopen omdat je een klein stukje nodig hebt. Ook fijn dat ik het gewoon kon afhalen en ik werd vriendelijk geholpen.

De afhaaltijden zijn niet heel ruim. Voor mij was het haalbaar, maar dit zal niet voor iedereen gelden en de verzendkosten zijn best hoog.

Pluspunten

Nauwkeurigheid is top. Verstek anders dan 45 graden....top. Klantenservice vriendelijk en duidelijk...top...dus echte aanrader.

Pluspunten

Alles perfect. Op tijd, goed produkt, fijne website...Ik had al jaren nieuwe planken nodig voor de kast van mijn zoontje, en nu zijn ze daar dan eindelijk. Bedankt opmaatzagen!

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!