Pluspunten

De materialen worden echt op de mm nauwkeurig gezaagd en vervolgens thuisbezorgd. Handig om zo je eigen bouwpakket thuis te laten bezorgen.

Een paar leuke ontwerpen van bijv meubels presenteren op de website waarvan je alle materialen met een klik op de knop in je winkelpand kan plaatsen.

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Snel,correct en goede kwaliteit

Pluspunten

Precies gekregen wat ik besteld had!! Top over onderstaande contact met het bedrijf gehad en aan alle kanten geprobeerd te helpen.

Het bezorg bedrijf heeft de 5de ster afgenomen wilde het op donderdag ivm vrije dag bezorgd hebben maar ze kwamen het pas op vrijdag leveren dat kan dus stukken beter!!

Pluspunten

Snelle levering, Prima kwaliteit. Betrouwbaar.

Pluspunten

mooi afgewerkt

Pluspunten

Tot op de mm nauwkeurig gezaagd en keurig netjes afgewerkt. Super tevreden!

Pluspunten

De maatvoering is echt perfect, op de halve mm denk ik. Kwaliteit van het gebruikte plaatmateriaal is ook in orde.

Helaas wat transportschade en een verkeerd ingestelde maat. De klantenservice heeft dit voortreffelijk opgelost, hier kunnen andere webwinkels een voorbeeld aan nemen. Wellicht is het een idee om de hoeken te beschermen met dat ingesneden materiaal waar je verwarmingsbuizen mee isoleert?

Pluspunten

Duidelijke, heldere en overzichtelijke website. Alles precies tot op de mm op maat en keurig afgewerkt zoals besteld. Ongeveer een uur voor dat de levering zou plaats vinden gebeld door de chauffeur met de exacte aankomst tijd. Al met al een top bedrijf! Voor de volgende klus zal ik het benodigde hout hier weer bestellen.

N.v.t.

Pluspunten

Snel geleverd , keurig op maat gezaagd en voor een zeer scherpe prijs !

Pluspunten

Zwart MDF besteld met verstek kanten, werd onverpakt geleverd en bezorgd waardoor diverse planken beschadigd waren. Mail gestuurd met foto's en kreeg netjes en snel een mail terug dat alle beschadigde delen kosteloos opnieuw worden geleverd. Dit keer wel verpakt, we maken allemaal wel eens een fout maar het gaat om de manier van oplossen en die is meer dan een 10 waard !!!

Pluspunten

Ik was eerder al erg positief over opmaatzagen. Perfect plaatmateriaal, uitstekend op maat. Deze keer had de bezorger kennelijk lomp gedaan en een paar plaatjes stuk gemaakt (pakket laten vallen denk ik). De klantenservice heeft dat perfect opgelost! Zeer positieve ervaring wederom. Mag ik zes sterren geven?

Pluspunten

Eenvoudig bestellen Goede prijs Perfect op maat gezaagd Afhalen mogelijk en allerlei handige toebehoren zoals steuntjes en schroeven ook leverbaar Vriendelijke service

Pluspunten

Zeer snelle service en levering. Bij het bestellen van een extra stuk dat ik vergeten was werden de verzendkosten terugbetaald en de bestellingen samengevoegd. Super service dus met een vlotte communicatie.

Geen opmerkingen hier, ik ben 100% tevreden.

Pluspunten

Goed advies en prima service. Levering was er snel en het gezaagde materiaal voldeed prima.

Pluspunten

Uitstekend bedrijf. Let op bij het vergelijken van prijzen per m2 met die van een bouwmarkt. De prijzen van Opmaatzagen liggen hoger, maar je betaalt bij hen alleen voor de m2 die je afneemt, niet voor de afvalstukken.

Online bestelformulier i.p.v. een offline exemplaar dat moet worden gedumpt, opgeslagen en verstuurd.

Pluspunten

Supergemakkelijk bestelling plaatsen en secuur op maat gezaagd hout thuis laten bezorgen.

Het bezorgen was wat rommelig. Ik heb het idee dat er tijdens transport of tijdens het uitpakken/afleveren wat kleine beschadigingen zijn ontstaan. De bezorger had de planken alvast uitgepakt om het draagbaar te maken en sneed met de scherpte kanten in zijn eigen handen (handschoenen?).

Pluspunten

Kwaliteit van het gezaagde hout is perfect. Hierdoor kan ik mijn meubelen sneller in elkaar zetten zonder al te veel nabewerking te hoeven doen. Keuze mogelijkheden op de website zijn enorm.

Website werkt onder diverse browsers niet helemaal lekker als je veel wilt bestellen.

Pluspunten

Fraaie website, snelle levering.

Pluspunten

Alles precies op maat en zoals besteld afgeleverd. Keurig binnen gebracht. Website werkt super eenvoudig en helder.

Mis MDF producten met een fineer- of HPL laag. Nog een stuk van vorige materiaal bestellen met andere afmetingen lijkt efficiënter te kunnen.

Pluspunten

Gewoon gedaan wat ze zeggen dat ze doen. Maatvast en op tijd geleverd.

Bij het bestellen moet je toch alle stappen doorlopen ook als je aangeeft dat je van het zelfde materiaal een volgende maat wilt hebben.

Pluspunten

Goede betaalbare service. Alles perfect haaks en op maat, zonder enige beschadiging bezorgd.

Pluspunten

Makkelijk, snel en goed geprijsd! En snelle levering!!

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!