Pluspunten

2x besteld en snel en precies op maat gezaagd geleverd. Kon zo verwerkt worden.

Ik vond het lastig mijn bestelling in de winkelwagen te wijzigen.

Pluspunten

Alles positief! Keurig gezaagd, goede kwaliteit en duidelijke site. Besteld en snel daarna geleverd gekregen. Top dus!

Pluspunten

Gewoon goed. Besteld en gekregen. Klopte precies. Lekker makkelijk.

Nope, geen verbeterpunten. Is gewoon zoals het op de website staat.

Pluspunten

Handig. Geen restmateriaal. Geen geschouw. Netjes op maat.

Pluspunten

Exact op maat, mooie kwaliteit Berken Multiplex, snel geleverd.

geen

Pluspunten

Een aantal op-maat-gezaagde latten besteld. Eenvoudig bestellen, snel geleverd. Helaas bleken de latten bij ontvangst enigszins krom en daarom niet bruikbaar voor mijn klus. De klantenservice is echter uitmuntend en probleem is naar volle tevredenheid opgelost. Bij een volgende klus zal ik daarom zonder twijfel weer bestellen bij opmaatzagen.nl

Pluspunten

- er was duidelijk behoefte aan een online zagerij, goede zet! - duidelijke website - snelle respons - leuke samenwerking met meubels van www.neo-eko-meubelwerktekening.nl

- nerfrichting in zaagstaat aangeven (ik heb dit doorgeven via de chat, maar ging helaas toch mis; overigens goed hersteld) - in toekomst (cnc-) freeswerk (bv uploaden .dxf-files) - kwaliteit van plaatmateriaal aangeven (bv bij underlayment/fins vuren etc) - gezaagde items labelen - mogelijkheid om opmerkingen/voorkeuren in te vullen - ga vooral door met dit mooie bedrijf !!

Pluspunten

... erg vriendelijk, klantgericht, duidelijk en snel! ... handig om alleen het gebruikte hout te bestellen. ... aardige sortering plaatmateriaal. ... nette prijzen.

... invoeren is wel redelijk veel werk, zou mogelijk handiger zijn ome en zaaglijst of excel sheet in één keer te kunnen uploaden. ... als je alleen een stapel kleine stukjes wilt is het wat duurder, want minimum part-prijs is € 2,50. ... accessoires mogen wat uitgebreider en per accessoires in ieder geval meer specifieke informatie en relevante afbeeldingen. ... assortiment plaatmateriaal en hout zou leuker zijn als er meer verschillende houtsoorten zouden zijn.

Pluspunten

Perfecte leverjng van het bestelde object

Speciaal verzoek had niet via de site gemoeten, maar kostte ju €30 extra.

Pluspunten

Helemaal perfect - geen enkele klacht

Pluspunten

Geen afwijkingen Snelle levering Goede prijs

Geen voor deze bestelling

Pluspunten

Snel geleverd. Toen één plank een beschadiging vertoonde werd direct een nieuwe geleverd. Zonder discussie.

Pluspunten

Goede en vriendelijke service

Totaal geen het beste bedrijf dat ik tot nu toe contact mee heb gehad en een zuiver aan maat gezagen product geleverd

Pluspunten

Duidelijke website, snelle service, aflevering naar volle tevredenheid!

Pluspunten

snelle levering op aangegeven locatie, behulpzame chauffeur, en mooie kwaliteit hout!

Pluspunten

Perfect op maat, geheel volgens specificaties en verwachting. Daar kan ik qua netheid zelf niet tegenaan zagen - dan was ik nog bezig geweest!

Geen: ze doen precies wat ze beloven!

Pluspunten

Groot assortiment en mogelijkheid om alleen te bestellen wat nodig is. Gemakkelijke bestelling en snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Snel bezorgd Precies op maat gezaagd Betaalbaar Mooie en duidelijke website

De mogelijkheid om het plaat of hout in kleur te bestellen.

Pluspunten

De mogelijkheid om online plaatmateriaal te bestellen van een goede kwaliteit tegen goede prijzen.

In eerste instantie waren de lengtes van de 2 bestelde platen niet conform de bestelling. Was echter prima hersteld.

Pluspunten

Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden. Plaatmateriaal wordt met hoge precisie gezaagd, mooi in verstek en telkens gelijke afmetingen. De prijs is redelijk (goedkoper dan een hele plaat kopen en dan de helft wegdoen). Webshop van het jaar. Een geweldige hulp voor iedere doe-het-zelf-er. Tijdens het transport was een plaat beschadigd, maar keurig opgelost door een nieuwe plaat te sturen.

Tsja, eigenlijk geen, behalve complexere opdrachten (frezen, ingewikkelde ontwerpen). Dat lijkt me echter moeilijk in te voeren.

Pluspunten

Goede makkelijke en overzichtelijke website. Snelle levering aan huis. Nauwkeurig werk. Het is veel makkelijker dan bij de bouwmarkt, vooral als je meer nodig hebt dan een paar plankjes. Thuisbezorging is ideaal! Ze hebben een groot assortiment plaatmaterialen, veel meer dan de doorsnee bouwmarkt.

1) Misschien is het mogelijk om de persoonlijke tekst die je bij elk item kan opgeven (bijv stuknummer, beschrijving) met een sticker op het item te plakken. 2) Bij latten krijg je soms latten met veel knoesten die dan ook krom zijn. Het zou mooi zijn als je (tegen meerprijs) een A of B keur lat kunt kiezen wanneer het belangrijk is dat de lat mooi strak en recht is. 3) De vervoerder had commentaar hoe het materiaal was verpakt (niet) of gebundeld. Het uitzoeken in de auto en uitladen zou sneller gaan wanneer het beter gebundeld is.

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit!!

Pluspunten

heel handig zeker met zaagsnede etc je kan zo je project in elkaar zetten

hopelijk kunnen verzendkosten iets omlaag, maar snap dat dit moeilijk is met grote formaten

Pluspunten

Het bestelproces via de website werkte goed. Snelle levering, het hout was precies op maat. Een uitkomst voor mensen die geen geavanceerde zaagapparatuur in huis hebben.

Ik zou nog wel meer mogelijkheden willen hebben, bijvoorbeeld platenin andere vormen via ontwerpsoftware op de site. Zo zou ik het hout echt pasklaar kunnen bestellen als muren niet helemaal recht zijn.

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!