Pluspunten

Goede materialen, snel en goed verpakt bezorgd en netjes volgens de afgesproken maten.

Pluspunten

Perfect op maat gezaagd, keurig thuis bezorgt.

Pluspunten

Zeer tevreden. Snel, en alles perfect op maat. Ook toegekomen zonder de minste beschadiging, perfect ingepakt dus. Een aanrader!

Pluspunten

Na bevestiging bleek de plaat die ik besteld had niet leverbaar was, toen gratis een dikkere versie aangeboden voor het zelfde bedrag, TOP.

geen

Pluspunten

Fijn dat er een bedrijf bestaat welke hout voor je op maar kan zagen, of het nu recht of in verstek is en een snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering Exact wat ik bestelde Perfect wanneer je zelf niet (meer) kunt zagen Heel redelijke prijs

Pluspunten

Snelle levering en de maten waren zeer accuraat. Voordeel voor mij was bijna 100€ omdat ik geen hele platen hoefde te kopen maar de maten kon bestellen die ik nodig had. Bij mijn volgende klus zal ik zeker kijken of ik hier weer terecht kan.

Pluspunten

Meedenkend, flexibel, precies en snel, ideaal!

Pluspunten

Duidelijke site en goede en snelle levering

Pluspunten

Gemakkelijk besteld, vlugge levering. Zo hoort het!

Pluspunten

Zeer fijn om zo plaatmateriaal te bestellen. alles is mogelijk en er werd met een snelle levertijd meegedacht

wellicht is het goed als er ergens in te vullen is war je het voor gaat gebruiken. dan kunnen er kleine tips gegeven worden. In mijn geval waren het kastdeuren en die zijn altijd net een paar millimeter kleiner dan de breedte van de kast. we moesten er dus nog wat van af halen wat geen probleem was maar dat soort tips

Pluspunten

Aan huis gebonden door een beperking en daardoor ook niet zelf in staat grote platen hout te verzagen tot de gewenste maat, stuitte ik op OPMAATZAGEN.nl. Het bestelde werd keurige verpakt en in de juiste maat thuis afgeleverx en heg hout was van goede kwaliteit. Dit is echt een service om vaker gebruik van te msken.

Tot nu toe kan ik alleen maar verzonmen dat ze makkelijler vimdbaar zouden moeten zijn op internet.

Pluspunten

Hoef gelukkig geen hele plaat te kopen. Gewoon een stukje hout wat je voor een speciale klant opdracht nodig hebt kan je exact op maat laten maken. Reuze handig

Nee

Pluspunten

Doet wat het beloofd. Ik had wat hout nodig voor een klein projectje. Super snel geleverd!

Pluspunten

- Ruime keuze in materialen. - Het opgeven van de gewenste afmetingen is eenvoudig. - Heel prettig, dat ook één stuks plaat besteld kan worden. - Zorgvuldig verpakt. - Snel in huis.

Pluspunten

Goede service Goed product Mooie kwaliteit hout

Aangeven hoe de houtnerf loopt, in de lengte of breedte

Pluspunten

Groot assortiment / Scherpe prijzen / Snelle levering / Keurig uitgevoerd (zaag)maatwerk.

Hoewel goed verpakt en correct afgeleverd, kan verpakking wat netter / professioneler

Pluspunten

Goede prijs voor maatwerk. Alles perfect op maat gezaagd. Goede levertijd. Bestelproces duidelijk/overzichtelijk.

Pluspunten

Prijs en mogelijkheden, handiger dan de bouwmarkt

Pluspunten

Je betaald wat je nodig hebt. Snel geleverd. Vraag ze gerust (per email) naar meer mogelijkheden als je het niet via de site kan regelen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en zeer behulpzaam bij aflevering

N.V.T.

Pluspunten

Een uitkomst. Voor onze muren hadden wij gezaagd multiplex nodig. Opmaatzagen heeft onze bestelling op alle punten keurig verzorgd. Kwaliteit is uitstekend. We zijn nog niet klaar maar voor ons volgende project bestellen we hier weer.

Geen.

Pluspunten

Duidelijk site , met handige invulvelden. Levering snel en zeer goed verpakt. Moest het alleen zelf in elkaar zetten:)

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!