Pluspunten

Goed, snel, netjes en voordelig ECHT aanrader voor hobby en of vakman dus 5 sterren

Pluspunten

Precies op maat en keurig op tijd.

Vooralsnog niet.

Pluspunten

Geweldige persoonlijke betrokkenheid. Aardig en ze weten waar ze het over hebben. Top combinantie.

Sommige platen waren niet precies zoals ik ze had gevraagd, maar dit scheelde soms maar max een halve centimeter.

Pluspunten

Prettige interface en perfecte service. Het hout was op de mm nauwkeurig geleverd en inmiddels ook verwerkt. Ik ben al weer op zoek naar het volgende project waarbij ik hier weer kan bestellen.

Pluspunten

Handig website om het juiste materiaal te bestellen en de geleverde platen waren snaarstrak gezaagd. Ik kom zeker terug

Pluspunten

Super service! Goede prijs-kwaliteit. Duidelijke informatie betreffende de levering.

Pluspunten

Snelle levertijd, Goede kwalitijd

Pluspunten

We zijn erg blij met de prijs-kwaliteitverhouding van dit bedrijf. We hebben een bureauplank en boekenplank op maat laten zagen en die pasten perfect en waren van goed materiaal. Communicatie is verder erg snel en grote flexibiliteit

Pluspunten

Keurig gezaagd, ook verstek en binnen 3 dagen geleverd tegen een goede prijs

Pluspunten

Makkelijke webiste Snelle levering Prima kwaliteit

Groter assortiment plaatmateriaal

Pluspunten

Duidelijke en heldere website, goede orderbevestiging en geleverd volgens afspraak (producten en aflevering)! Ik zou zeker opnieuw bestellen indien nodig en kan het bedrijf ook aanraden!

Pluspunten

Zeer correcte levering van meer dan ca. 150 plaatdelen, welke onderling maatgebonden waren. Zeer vlotte levering en reactie op aanvullende levering van plaatdelen. Grote nauwkeurigheid en bereidwilligheid mee te denken

De eventuele verbeterpunten zijn voor vervoer van zo'n groot aantal plaatdelen dat de gemerkte platen zo veel als mogelijk bij elkaar verpakt worden zodat er minder snel beschadigingen ontstaan. Maar dit gaat zeker goedkomen.

Pluspunten

Goede service, had zelf een foutje gemaakt met het invullen van het adres. Werd zelfde dag op gereageerd zodat ik dit kon corrigeren. Geen gevolgen voor de levering. Precies wat ik besteld had. Maten klopten exact.

Vond de site van DPD niet zo duidelijk. Kon op de avond voor de levering niet zien hoe laat het de volgende dag geleverd zou worden.

Pluspunten

Echt maatwerk, werken nauwkeurig, goede prijsstelling, perfecte verpakking en verzending en echt geweldige klantenservice! Kan alleen maar positief zijn!

Geen!

Geen!

Pluspunten

De door hen opgegeven productie-en verzendingsplanning is uiterst betrouwbaar. Hun digitaal bestelsysteem werkt feilloos. Levering ( in dit geval luisterde het zéér nauw ) was 100% !

Vervoerder zette, ondanks dat er meerdere mensen aanwezig waren - wel op de juiste tijd - alles naast de deur, zodat we de levering "ontdekten".

Pluspunten

Prima geregeld, snelle levering, fantastisch klantenservice

Geen. Keep up this spirit!

Pluspunten

Betaalbaar hout, goede kwaliteit, netjes bezorgd, overzichtelijke website, snelle en uitstekende service!

Pluspunten

* Elke wens mogelijk! * Persoonlijk en zeer klantvriendelijk contact. * Deskundige medewerkers en goed advies. * Vakwerk en maatwerk. * Volop keuze in houtsoorten. * Goede prijs.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Producten zijn van goede kwaliteit. En er werd op de afgesproken tijd geleverd. Wij zijn tevreden!

Pluspunten

Goede website, op tij en tiptop levering. En een vriendelijk en persoonlijk bedrijf: de leuke handbeschreven kaart die bij de bestelling zat zorgde voor een glimlach. Een aanrader.

Ik heb niks kunnen ontdekken. Je zou willen dat alle bedrijven zo goed zijn. (Nu niet naast jullie schoenen gaan lopen. Gewoon zo doorgaan! ;-).

Pluspunten

Goede en snelle Website met veel informatie. Snelle Correcte Levering. Zeer strak op maat gezaagd.

Het zichtbaar maken van het totaal aantal bestelde items in de winkelwagen.

Pluspunten

Meerdere bestellingen gedaan en keer op keer tevreden. Gelukkig woon ik in de buurt dus afhalen is voor mij geen probleem. Altijd weer perfect op maat gezaagd, hulde!

Fijn dat nu ook driehoeken en cirkels besteld kunnen worden! Maar een trapeziumvorm of andere vrije vorm zou het helemaal afmaken.

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd! Voldeed aan onze verwachtingen. Aanbevolen!

Pluspunten

Alles netjes en op tijd. Super straks gezaagd. Helemaal top!

De Schutterij 26

3905 PL Veenendaal

Over OPMAATZAGEN.nl

OPMAATZAGEN.nl maakt klussen weer écht leuk! En een stuk makkelijker. We zagen precies op maat wat jij hebt bedacht; tot op de millimeter nauwkeurig. Geen gedoe meer met vervoer, reststukken en de zaagtafel van de buurman. We leveren A-kwaliteit hout- en plaatmateriaal, maatwerk meubels en we hebben een flink assortiment aan accessoires. Dat is écht handig!