Nice products and after sales inquiry.

Nice products and after sales inquiry.

Goede service, prijs en snelheid

Geberit Mera Classic besteld en laten installeren. bedrijf goed bereikbaar voor overleg. Concurrerende prijs, snelle levering en bekwame monteur die installeerde. Kortom heel tevreden.

Snelle levering van bestelde producten. Makkelijk bereikbaar voor vragen en service.

Netjes geholpen en prima producten

We hadden twee toiletbrillen gehaald, die bij thuiskomst toch iets te klein bleken. Zonder problemen konden wij deze omruilen voor een groter exemplaar. We zijn keurig en vakkundig geholpen. Erg tevreden.

Betrouwbaar

Enkel het opvolgen van de levering kan beter.

De eerste werkte niet maar kreeg snel een andere en die werkt prima. Alleen GLS moest die andere meenemen maar op zaterdag nemen ze niet mee en kwam maandag maar ik kan niet zo maar vrij nemen om een pakje laten ophalen

Voldoende, bij gebrek aan concurrentie

Op zich goede producten en garantietermijn, echter slecht bereikbaar. Bij vragen via de mail wordt er nauwelijks geantwoord.

Goede en snelle service

De toiletbril werd binnen 3 weken geplaatst door een ervaren monteur.

Werkt goed

Levering kon sneller

Betrouwbaar

Vakkundig geplaatst

Klantgericht en goede dienstverlening

Goede service en eerlijke informatie van bidet.nl na eerdere teleurstellingen bij een ander bedrijf. Zeer tevreden.

Alles oké behalve de bril. Die is te hard en zit niet fijn

Goed toilet, nette plaatsing

Via bidet.nl een Laufen douchetoilet gekocht en laten plaatsen. Prima toilet en plaatsing is netjes gedaan en zonder problemen verlopen.

Was goed en is goed geworden

Eerst alles goed duidelijk, snel leveren, dus ik snel betalen, snel vragen beantwoorden ging al iets minder toen moest er een toiletpot terug gestuurd worden omdat hij niet paste maar daar kon niemand wat aan doen. Via hun website geregeld, keurig netjes inclusief verzend etiket dus prima! Wegbrengen en ontvangstbewijs gekregen, ook prima maar dan . . . Twintig dagen verder nog steeds geen geld ontvangen, mailverkeer is plots moeilijk, dan maar bellen. En dan …. Om een heel verhaal kort te maken het lag aan de vervoerder en blijkt dat het nog steeds niet verholpen is maar gezien de spullen die wij aangeleverd hebben geloven zij ons en hebben de toiletpot terug betaald. En dat is weer prima en betrouwbaar dus ik beveel hun aan!

Prima, geen klachten

Alles zoals verwacht/gehoopt.

Zeer tevreden!

Heel goede ervaring gehad met onze aankoop bij bidet.nl! Wij kochten een douche wc-bril, werd zeer snel geleverd. De optie was er om de toilet te laten installeren, maar wij kozen ervoor dit zelf te doen. De instructies om dit zelf te kunnen doen waren dan ook heel duidelijk.

Goede en snelle service

Voordat ik product kocht eerst telefonisch advies aangevraagd omdat ik niet zeker was of de bidet wel op mijn toilet zou passen. De medewerker gaf me goed advies en beantwoorden al mijn vragen. De bidet was binnen 2 dagen geleverd. Ben zeer tevreden

Goed product, goede prijs/kwaliteit verhouding

Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De informatie op de website is heel duidelijk. In het pakket zitten alle bijbehorende aansluitmaterialen bij, plus een goede, Nederlandse, handleiding. Het bidet heeft een mooi design.

Goed advies, goed product

Omdat ik een verhoogd toilet, randloos en diepspoel wilde, was de keus zeer beperkt. Bidet.nl heeft goed geadviseerd, toen ik een toilet (Luca Varess) had gevonden. Na opsturen van de maten, werd mij de Blooming NB-1160D geadviseerd en de e paste prima. Het bidet werkt goed. Alleen was de bijgevoegde slang te kort, maar daar hebben we een oplossing voor gevonden.

Keurig en netjes

Bestelling geplaatst via de website voor een Geberit-toilet inclusief montage. Levering en installatie konden op korte termijn worden ingepland; door de feestdagen duurde dit iets langer dan gebruikelijk. De monteur arriveerde keurig op tijd en heeft de installatie netjes en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden met het eindresultaat.

Accuraat en snel, maar ook eerlijk!

Eerlijk werd gezegd dat een andere set duidelijk goedkoper was en nagenoeg hetzelfde. Bestelling liet perfect, vragen werden beantwoord , na zending ook snel en goed alleen moest ik helaas de toiletpot retourneren: de bouw had een verkeerd frame geplaatst en toen hebben ze de te plaatsen pot afgeslepen waardoor de nieuwe toiletpot niet paste en geretourneerd moest worden!

Betrouwbare leverancier

Geleverd volgens afspraak. Uiteraard moet de duurzaamheid van het product nog blijken. Eerste indruk helemaal positief.

Snel en precies conform verwachting!

Helemaal prima, duidelijke informatie op de website en supersnelle levering. Product werkt zeer goed!

Heel fijn en hygiënisch.

Oké.

Aardige monteur, netjes gewerkt, goede info.

Steenbakkerij 16

2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel

010 - 242 0913

Over Bidet.nl

Bent u op zoek naar een hoogwaardig automatisch bidet systeem of douche WC? Dan bent u aan het juiste adres bij Bidet.nl. In onze online shop vindt u bidets van hoge kwaliteit, waar u vele jaren plezier van heeft. Door ons grote assortiment met verschillende soorten bidets, vindt u altijd wel een bidet toilet dat aan al uw eisen voldoet.