Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde beoordelingen blijkt een overwegend positieve ervaring met Bidet.nl. Klanten prijzen snelle levering, duidelijke communicatie en vakmanschap van monteurs. Ook prijs-kwaliteit en gebruiksgemak worden genoemd. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden en vertrouwen in de service.
De Douche wc Dib U850R - bidet design - hebben wij na 2 dagen ontvangen. Zelf kunnen installeren en moet zeggen naar altijd tevredenheid in gebruik genomen.
22 June 2026
Paul
Oisterwijk
Na mijn vraag om meer informatie omtrend de bidets, kreeg ik zeer snel uitleg en de site aangeboden.
18 May 2026
Jos
Asten
Goede levering van de Geberit Aquaclean Tuma comfort. Netjes en met kennis gemonteerd. Goede uitleg en vakmanschap. Later die dag werd er een lekkage geconstateerd, gebeld en snel en uitstekend door verwezen naar Geberit. Deze heeft een lekkend slangetje vervangen voor een nieuwe. Dus goede service verleend door Bidet.nl én Geberit.
24 April 2026
Standdaarbuiten
2 April 2026
H
Diemen
Goede prijs en kwaliteit. Ik wordt helemaal ondergesneeuwd door marketing e-mails en beoordeling mails daarna.
1 April 2026
Anthony
Haarlem
De bidet was makkelijk te plaatsen op de bestaande wc pot. Sinds onze Japanreis vast van plan om een douche toilet aan te schaffen. Deze van Bidet.Nl voldoet aan alle eisen. Zalig bij gebruik.
1 April 2026
Gerard
Ostend
Top product Snelle levering Makkelijk te monteren Werkt perfect
25 March 2026
Mark
Rijkevorsel BE
Al eerder hier een bidet gekocht maar helaas was dat geen succes wat alleen lag aan de bouw van de mens. Maar het probleem werd door het personeel klantvriendelijk opgepakt en mede opgelost door een vriendelijke vakbekwame monteur! Perfect vakkundig opgelost en ook nog een klantvriendelijk en betrouwbaar.
24 March 2026
Rob
Nijmegen
Fijn, behulpzaam en kundig advies.
14 March 2026
Gijs
Dordrecht
Het Bidet werkt naar behoren, Het geheel ziet er goed uit.
D.P.
Leidschendam
snel geholpen, vriendelijke mensen en was zeer snel geplaats.
Anja
HOOGVLIET RT
Zou het zo weer bij hun bestellen
Mireille
Good uitleg gegeven en perfect service ga zo door
8 March 2026
Abdi
Den Haag
Zelf plaatsen was goed te doen en het werkt geweldig..
5 March 2026
Eddy
Werkendam
Nice products and after sales inquiry.
2 March 2026
Joemel
Zoetermeer
Geberit Mera Classic besteld en laten installeren. bedrijf goed bereikbaar voor overleg. Concurrerende prijs, snelle levering en bekwame monteur die installeerde. Kortom heel tevreden.
2 March 2026
Peter
Utrecht
Snelle levering van bestelde producten. Makkelijk bereikbaar voor vragen en service.
28 February 2026
Angelique
Kudelstaart
We hadden twee toiletbrillen gehaald, die bij thuiskomst toch iets te klein bleken. Zonder problemen konden wij deze omruilen voor een groter exemplaar. We zijn keurig en vakkundig geholpen. Erg tevreden.
25 February 2026
Rebecca
Barendrecht
Enkel het opvolgen van de levering kan beter.
24 February 2026
Johan
Ruiselede België
De eerste werkte niet maar kreeg snel een andere en die werkt prima. Alleen GLS moest die andere meenemen maar op zaterdag nemen ze niet mee en kwam maandag maar ik kan niet zo maar vrij nemen om een pakje laten ophalen
23 February 2026
Henk
Deventer
Op zich goede producten en garantietermijn, echter slecht bereikbaar. Bij vragen via de mail wordt er nauwelijks geantwoord.
Beveelt niet aan
23 February 2026
Kamiel
Maastricht
Geachte Kamiel, er is 10 keer heen en weer gemaild voor advies. Er is steeds keurig netjes geantwoord. Informatie is mijn opinie niet correct. We zijn altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden.
De toiletbril werd binnen 3 weken geplaatst door een ervaren monteur.
22 February 2026
JH
Rotterdam
Levering kon sneller
20 February 2026
Dirk
BRESKENS
Bent u op zoek naar een hoogwaardig automatisch bidet systeem of douche WC? Dan bent u aan het juiste adres bij Bidet.nl.
In onze online shop vindt u bidets van hoge kwaliteit, waar u vele jaren plezier van heeft. Door ons grote assortiment met verschillende soorten bidets, vindt u altijd wel een bidet toilet dat aan al uw eisen voldoet.
Steenbakkerij 16
2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel