Laden reviews...
68 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde beoordelingen blijkt een overwegend positieve ervaring met Bidet.nl. Klanten prijzen snelle levering, duidelijke communicatie en vakmanschap van monteurs. Ook prijs-kwaliteit en gebruiksgemak worden genoemd. Over het geheel genomen zijn klanten tevreden en vertrouwen in de service.
Vakkundig geplaatst
19 February 2026
M. E.
Leiden
Goede service en eerlijke informatie van bidet.nl na eerdere teleurstellingen bij een ander bedrijf. Zeer tevreden.
14 February 2026
Monique
Leiden
Alles oké behalve de bril. Die is te hard en zit niet fijn
10 February 2026
NH
Woerden.
Via bidet.nl een Laufen douchetoilet gekocht en laten plaatsen. Prima toilet en plaatsing is netjes gedaan en zonder problemen verlopen.
9 February 2026
Wouter
Delft
Eerst alles goed duidelijk, snel leveren, dus ik snel betalen, snel vragen beantwoorden ging al iets minder toen moest er een toiletpot terug gestuurd worden omdat hij niet paste maar daar kon niemand wat aan doen. Via hun website geregeld, keurig netjes inclusief verzend etiket dus prima! Wegbrengen en ontvangstbewijs gekregen, ook prima maar dan . . . Twintig dagen verder nog steeds geen geld ontvangen, mailverkeer is plots moeilijk, dan maar bellen. En dan …. Om een heel verhaal kort te maken het lag aan de vervoerder en blijkt dat het nog steeds niet verholpen is maar gezien de spullen die wij aangeleverd hebben geloven zij ons en hebben de toiletpot terug betaald. En dat is weer prima en betrouwbaar dus ik beveel hun aan!
31 January 2026
Rob
Nijmegen
Geachte Rob, u heeft op eigen verzoek een retour aangemaakt voor een losse toiletpot zonder ons te raadplegen. We wisten nergens iets van. Als uw pakket niet retour komt in ons magazijn dan ontvangt U ook logischerwijs uw geld niet terug. We hadden de toiletpot beter door onze monteur of een speciale vervoersdienst kunnen laten ophalen.
Toiletpotten worden nooit met de pakketdienst geretourneerd i.v.m. schade. Het pakket met de WC pot ligt nog steeds op het depot van de pakketdienst. Na uw plotselinge telefoontje afgelopen week hebben we direct een claim ingediend bij de vervoerder. We wachten nog steeds op reactie en kan enkele dagen in beslag nemen. Retouren worden pas terugbetaald na aankomst in ons magazijn vanwege ons logistieke proces. Als het pakket niet retour komt zijn we altijd bereid om naar een gezamenlijke oplossing te zoeken met met als waarschijnlijke resultaat terugbetaling. Onze klanten staan altijd centraal. Ik moet de vervoerder nog even de tijd gunnen om de retour verder uit te zoeken en zal maandagochtend weer contact opnemen. Ik begrijp niet wat u bedoelt met uw e-mail is onjuist? Uw e-mail met de track en trace is aangekomen? Afgelopen week hebben we pas een telefoontje ontvangen van U en begrijp eerlijk gezegd niet uw reactie om gelijk al een review te gaan schrijven? De eerste review was inderdaad positief en dank hiervoor.
Alles zoals verwacht/gehoopt.
30 January 2026
Thomas
Deventer
Heel goede ervaring gehad met onze aankoop bij bidet.nl! Wij kochten een douche wc-bril, werd zeer snel geleverd. De optie was er om de toilet te laten installeren, maar wij kozen ervoor dit zelf te doen. De instructies om dit zelf te kunnen doen waren dan ook heel duidelijk.
30 January 2026
Laura
Aalst
Voordat ik product kocht eerst telefonisch advies aangevraagd omdat ik niet zeker was of de bidet wel op mijn toilet zou passen. De medewerker gaf me goed advies en beantwoorden al mijn vragen. De bidet was binnen 2 dagen geleverd. Ben zeer tevreden
26 January 2026
Nuria
Bunde
Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. De informatie op de website is heel duidelijk. In het pakket zitten alle bijbehorende aansluitmaterialen bij, plus een goede, Nederlandse, handleiding. Het bidet heeft een mooi design.
25 January 2026
EE
Utrecht
Omdat ik een verhoogd toilet, randloos en diepspoel wilde, was de keus zeer beperkt. Bidet.nl heeft goed geadviseerd, toen ik een toilet (Luca Varess) had gevonden. Na opsturen van de maten, werd mij de Blooming NB-1160D geadviseerd en de e paste prima. Het bidet werkt goed. Alleen was de bijgevoegde slang te kort, maar daar hebben we een oplossing voor gevonden.
21 January 2026
George
Ruinen
Bestelling geplaatst via de website voor een Geberit-toilet inclusief montage. Levering en installatie konden op korte termijn worden ingepland; door de feestdagen duurde dit iets langer dan gebruikelijk. De monteur arriveerde keurig op tijd en heeft de installatie netjes en vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden met het eindresultaat.
20 January 2026
Sylvia
Oosterhout
Eerlijk werd gezegd dat een andere set duidelijk goedkoper was en nagenoeg hetzelfde. Bestelling liet perfect, vragen werden beantwoord , na zending ook snel en goed alleen moest ik helaas de toiletpot retourneren: de bouw had een verkeerd frame geplaatst en toen hebben ze de te plaatsen pot afgeslepen waardoor de nieuwe toiletpot niet paste en geretourneerd moest worden!
19 January 2026
Rob
Nijmegen
Geleverd volgens afspraak. Uiteraard moet de duurzaamheid van het product nog blijken. Eerste indruk helemaal positief.
17 January 2026
Ton
Emmeloord
Helemaal prima, duidelijke informatie op de website en supersnelle levering. Product werkt zeer goed!
28 December 2025
Martijn
Hooge Mierde
Oké.
22 December 2025
Jo
de Laat
Aardige monteur, netjes gewerkt, goede info.
19 December 2025
c h
Pijnacker
Dit is onze tweede aankoop bij Bidet.nl. Ons eerste bidet, een handmatig NB14-model, werd ruim zeven jaar geleden geïnstalleerd en werkt nog steeds perfect. Daarom wilden we twee nieuwe bidets in ons nieuwbouwhuis, dit keer elektrisch. We waren aanvankelijk wat terughoudend, maar Michel en zijn team namen onze zorgen weg met nuttig advies. Een van onze wensen was om het netsnoer weg te werken. De installateurs moesten twee keer langskomen om het beste resultaat te bereiken – zonder extra kosten – en het resultaat is fantastisch. We bevelen Bidet.nl van harte aan aan iedereen die thuis wil genieten van het comfort van een bidettoilet.
15 December 2025
Pinar
Eindhoven
14 December 2025
Elena
Zandvoort
Na ervaringen in Japan wilden we een WC uitrusten met bidetfunctie. De installatieservice gaf voor ons de doorslag om bij bidet.nl te kopen en dat is heel goed bevallen. Ondanks dat zowel water als elektra niet direct toegankelijk waren is de installatie snel en vakkundig verlopen. En tijdens het werk onze wensen werden serieus genomen.
14 December 2025
Robert Jan
Coevorden
Goed en zeer prettig geholpen
6 December 2025
Kees
mijnsheerenland
Communicatie over levering kan beter,daarom geen 5 sterren.
4 December 2025
Johan
Ruiselede
Goed contact met Bidet ook met eventuele vragen. Krijg ook altijd direct antwoord en dan hebben we Mark nog gezellige vriendelijk persoon die verschrikkelijk handig is. Ik beveel Bidet en de installateur zeker aan.
29 November 2025
Bert
Vlaardingen
Bestelling en plaatsing van onze Geberit aqua meta classic verliep zeer goed.
27 November 2025
Joan
Roermond
Omdat ik een bestaand (bio)bidet systeem moet vervangen wel belangrijk dat de nieuwe op dezelfde pot zou passen. Daar ben ik zeer goed in voorgelicht tijdens telefonische gesprekken. Daarna besteld en de volgende dag bezorgd.
26 November 2025
Leo
Amstelveen
Ik ben gehandicapt en dan is het bijzonder dat je een bedrijf als Homecare Innovatie BV tegen komt. Ik heb twee ervaringen mijn vriendin heeft ALS. Dat ging zo snel dat het snel schakelen is. Met meedenken met behoeftes van klant. Maar vriendelijk en snel en soepel en een hele hoge kwaliteit standaard. . Ik schijf recensies met plezier en geef een dikke 10. Peter Broumels
19 November 2025
Peter
Multatulihof
Bent u op zoek naar een hoogwaardig automatisch bidet systeem of douche WC? Dan bent u aan het juiste adres bij Bidet.nl.
In onze online shop vindt u bidets van hoge kwaliteit, waar u vele jaren plezier van heeft. Door ons grote assortiment met verschillende soorten bidets, vindt u altijd wel een bidet toilet dat aan al uw eisen voldoet.
Steenbakkerij 16
2913 LJ Nieuwerkerk aan den IJssel