I personally didn’t experience the level of improvement I was hoping for.

I was curious to try Golden Brain and had some expectations, especially regarding focus and memory support. While the product may work for others, I personally didn’t experience the level of improvement I was hoping for. It didn’t quite meet my needs, but I appreciate the idea behind it.

Producten altijd op tijd verstuurd en ontvangen. Goed verpakt. Magnesium citraat ook prima! En natuurlijk de leuke korting.

Doen wat ze beloven

Snelle levering goede producten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top site en top bezorging

De site is heel klantvriendelijk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bedrijf heeft er alles aan gedaan om fouten van PostNL op te lossen nadat het pakket een week had gezworven. Zij stuurden mij een nieuw pakket en de producten zijn natuurlijke prima. Met dank!

Goed snelle levering

Werd heel snel bezorgt top

Niks mis mee

Verzending snel. Product in orde.

Supergoede producten

Supergoede en betaalbare producten. Snel verzonden en een overzichtelijke website! Ik ga hier vaker kopen!

Prima!!

Bestellen en snel binnen.. duidelijke website, goede uitleg, heel tevreden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Grote potjes, veel ruimte over

Bij bestelling snelle levering volgende dag al in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd maar nog niet geprobeerd omdat ik nog voorraad van een soortgelijk product heb.

Prima geregeld

Gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Alles werkte prima, zoals ik verwachtte.

De bestelling kwam netjes op tijd, het bestelproces ging prima. Geen probleem.

Voldoet prima

Niet ontvangen

Bezorger heeft het pakket niet afgeleverd. Ik heb hem gezien en hij reed zo weg. Hij heeft het afgeleverd bij primera in Amstelveen. Ik kan niet lopen en dus niet ophalen. Contact op genomen met naturalis en situatie uitgelegd. Het pakket is nu weer bij hen en wordt misschien weer geleverd. Deze dame was erg begripvol

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging

De zending was zeer snel. Maar ik kon maar 1 kortingsdeksel invullen. Ik heb er 2 dus op naar vilgende bestelling om te zien of dat zal worden veranderd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle nette levering, helemaal top. Goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Doszło na czas. Wszystko w porządku

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele snelle levering en goede communicatie voor zover het nodig was

Snelle levering.

Goed product.

Prima service , snelle levering

Prima service , goed bereikbaar in contact en snelle levering

Helder en overzichtelijk.

Nav. Een vraag supplementen besteld, deze werden duidelijk beschreven en op de site is veel extra informatie te vinden. Levering was snel en goedbingepakt. Ik gebuik al langer producten van GN en ben er zeer tevreden over.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik bestel de groenlipmossel capsules al tijden via golden naturals . Altijd betrouwbaar

goede producten

zeer tevreden

Industrieweg 154 D

5683 CG Best

Over Golden Naturals

Golden Naturals B.V. is een bruisend bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van hoogwaardige voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten. Een compleet en gevarieerd assortiment dat bijdraagt aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven. Immers, onze leefomgeving verandert continu. Zo ook de behoeften van ons lichaam. Dit is onze drijfveer om nieuwe werkzame producten te blijven ontwikkelen die symptomen én oorzaken snel aanpakken. De producten van Golden Naturals worden in Nederland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij diverse specialisten, zoals gezondheidswinkels, drogisterijen, natuurgeneeskundig therapeuten, apotheken én online.