Filtre

TOP

Ben vanaf het begin een tevreden klant. Groot assortiment, steeds nieuwe producten erbij en de werking is TOP!

super

Reeds vele malen product besteld altijd zeer snel geleverd bijna altijd de volgende dag

Uitstekend!

Mijn vrouw heeft erg veel baat bij de sleep support. De site is overzichtelijk. Makkelijk besteld en heel vlot geleverd. Erg tevreden over Golden Naturals!

Goed product.

Werkt goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne produkten waar ik vertrouwen in heb

Fijn

Fijn

Per telefoon besteld. en heel goed geholpen

Prima producten voor een nette prijs en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede supplementen zonder rommel.

erg tevreden, ik ben fitter en slaap beter.

Keurige aflevering en prima op tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijn product en snelle levering

Producten worden snel geleverd en voldoen aan de verwachting.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik gebruik al lange tijd de supplementen van Golden Narurals, en ik ben een tevreden klant. Zowel van de producten, als de acties, en de klantendienst. Zeer zeker een aanrader!

Geweldig!

Geen last meer van het blaaspijnsyndroom, heel vervelend maar gelukkig voorbij.

Ze leveren zo snel dat een correctie niet meer kan.

De snelheid waarmee uitgeleverd wordt is ongekend zelfs zo dat een correctie op de bestelling niet meer kan. Ook niet na 5 minuten. Retourneren is voor eigen risico maar terugbetaling is dan weer zeer traag. Alles bij elkaar raad ik deze leverancier niet aan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Laat zien bijnterugbetalingbdat snelheid twee kanten op werkt.

supplementen die goed werken voor mijn vrouw

Via haar mesologe jullie supplementen gaan gebruiken. Het stagneert en het voelt goed. zij beoordeelt deze middelen ook!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan het goedkoper?? ;)

Fijne producten

Fijne producten die ik nú ongeveer 1 maand gebruik. Ik heb het idee dat ik er baad bij heb. De probiotica gebruik ik nu 2 weken (op de nuchtere maag innemen) en het fijne is, dat ik die prima kan gebruiken zonder dat ik misselijk word.

Het product bevalt mij prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verklein de grote van de tablet

Diarree en misselijk

Helaas geen fijne reactie Ben er naar een paar dagen klaar mee , flinke diarree en misselijk dat is wat ik als reactie op deze supplementen heb .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd, duidelijke website, mooie korting. Goede producten

Goed product

Geweldige producten en prima service

heel erg blij met producten en service

Eindelijk een werkende cortisol remmer

Ik zocht deze pillen vanwege een laag libido maar zag toen dat ze voor te hoog cortisol waren. Een klacht waar ik al lang last van heb maar niet bedacht om daar iets voor te gaan slikken. Het meest merkbaar was mijn onregelmatige hartslag, laag libido en overgangklachten (terwijl ik niet in de overgang ben). Ik slik ze nu zo'n 2,5wk en het gaat zo goed! Heb ze al aan meerdere mensen aan kunnen raden.

goede dingen

echt goed

Ben heel tevreden

Ben heel tevreden met het bedrijf golden, alleen zou graag meer aanbieden willen zien.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aanbiedingen

Uiterst tevreden

De producten worden snel geleverd en ik ben er heel tevreden over zeker de Immuniteit support en de Zwarte knoflook plus.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG