Filtre

Goed gedaan

Goede ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Maar veel te vaak bericht van alle handelingen. Dat de bestelling onderweg is en wanneer het aankomt is genoeg.

Prima supplementen

Fijne webshop met super kwaliteit supplementen

uitstekend

Bestelling en service bij Golden Naturalis is uitstekend. Alleen de bezorging via PostNl is een zootje. Zo wordt je pakketje niet op je adres afgeleverd maar een paar portieken verder en krijg je een mail vaan PostNl dat ze je hebben gemist en je pakket op een ander adres is afgeleverd. Ontzettend vervelend omdat ze niet eens op mijn adres zijn geweest. Al de hele jaar hetzelfde. Een negatieve mail met uitleg help ook niet bij de Postnl. Gelieve geen zaken meer te doen met Postnl maar met een andere bezorgdienst. Met vriendelijke groet,

• Heb je nog tips of verbeterpunten? bezorging niet via Postnl

geweldig correct en snel

Heerlijk zacht voor de huid en geen vette huid na die tijd

Levering correct verlopen

Levering correct verlopen

Prima product

Helpt erg goed tegen artritis en stijve spieren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het bestelde werkt echt top product erg blij mee

Goede producten en snelle levering

Ik vind jullie site overzichtelijk en hebben goede producten de levering is snel goed ingepakt. Zeer tevreden

Hlgihoh

Diygihlj

Fijn Online winkel

Veel gevarieerde producten alles voor lichaam en geest. En scherp geprijsd. Levering binnen een week. Top klantenservice

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service ben echt tevreden en over het product ben ik heel tevreden

The best

The best!! For years

heel goed

eenvoudige manier van (opnieuw) bestellen, er is maar 1 nadeel; je kunt niet meerdere korting doppen in 1 bestelling gebruiken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie opmerking

Goed product en tijdige levering (gratis)

Ik bestel al langere tijd producten van Golden Naturals. Blijkbaar doen ze dat goed, want ik ben ( nog steeds) tevreden.

Goede producten

Goede producten en snelle levering

goede sortering. Maar ik gebruik het nog te kort om er iets meer over te zeggen

vlotte service

de rode gist rijst pillen zaten in een keurig doosje verpakt. Schok bestendig d.m.v. plastic kussentjes. Voor precies dezelfde pillen waren in het gezondheidswinkel een stuk duurder en niet meer verkrijgbaar. Wat doen we met de deksels waar 2,50 op zit?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? de waarde 2,50 van deksel direct verekenen dmv een code en opsturen

vlotte service

Goede snelle levering.

Product valt wat tegen maar de bestelling is goed en snel verlopen

Snelle service; efficiënte verpakking

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed spul werkt snel

Goed spul werkt snel

Uitstekende service

Makkelijk bestellen, snelle levering en een lekkere sintattentie als verassing in de doos. Ik ben ook erg te reden over het assortiment. Zowel voor mijn man en ik en voor de kinderen zijn er de supplementen die we nodig hebben.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG