Filtre

Uitstekend in alle opzichten

Snelle en uitstekende afhandeling zeer goed verzorgd

Super snelle levering

Ik slik al jaren vitamine D, maar op aanraden van mijn fysiotherapeute ben ik bij Golden Naturals uitgekomen. Ik was me namelijk niet zo bewust van de chemische ingredienten die in het andere product zaten. Gelukkig ben ik dankzij haar met Golden Naturals begonnen. Ik voel me er super bij:)

Snelle en correcte levering.

Werkt als een tierelier

Ik had altijd een ander merk maar door die kwam niet uit Nederland. Deze aangeschaft en werkt ook super goed. Lekkere warme voeten binnen een uur.

super snel

top bedrijf!!

Prima,

Elke stap in het leveringsproces wordt gecommuniceerd via de mail

Heel erg fijn bedrijf!

Iedereen lekker normaal, fijn bedrijf! Erg mooie producten voor een mooie prijs!

Perfect product perfecte levering

De producten zijn snel geleverd.

ik kan het zelfs in 1 woord, uitstekend.

golden naturals verkoopt zichzelf. heeft mooie producten. Ik vind vooral de samenwerking erg fijn. En prettige vertegenwoordiger die goed mee wil denken. Ga zo door.

prima bedrijf met een super service, hoge kwaliteit producten!

Top bedrijf, fijne feestdagen en een super 2021!

Is duk in orde

Goeie sevice en heerlijke shake

Fijne leverancier om mee samen te werken!

Vriendelijke service, snelle levering. Doppen actie werkt super. Fijn de map met uitleg over alle producen. (Zou fijn zijn als bij nieuwe producten en of verandering van een product de info voor de map wordt toegestuurd. Wordt nu vaak vergeten te printen omdat je dan moet inloggen)

goede sevice

snelle levering en goede service

omzetmaker met prima marge

Een terughoudend begin is in 2 jaar tijd uitgegroeid tot een mooi omzetaandeel in mijn vitamineschap. Af en toe denk ik is het wel zo goed als wij de klant vertellen, omdat er van alles op ons af komt aan vernieuwing waarbij ik soms denk als het maar geen PK benelux wordt.

Mooi meegenomen !

Goed en goedkoopste voor dit artikel !!!

Uitstekende service, en prima kwaliteit!

Gebruik dit merk al geruime jaren. Kwaliteit is top. Service is erg goed, krijg altijd antwoord op je gestelde vragen.

Geweldige supplementen en supergoede service

Gebruik al zoveel jaar supplementen en merk duidelijk verschil. Ik beveel het ook iedereen aan. Hier is over nagedacht en zorg aan besteed. Telefonische support vind ik professioneel en prettig.

Goed spul

De pot sluit een beetje moeilijk, het spulletje maakt echter alles weer goed.

Goede communicatie

zoals als altijd snel en correct uitgevoerd

zie boven

ik ben tevreden

Snelle levering zeer duidelijk

Snelle levering, goede prijs.

Dit is de 2e keer dat ik ingevuld heb

154 Industrieweg D