Beste mensen, Ik heb bij u vitamine C gekocht waar ik de vorige keer in de winkel dezelfde vitamine kocht ook uw merk en dit waren harde pillen, toen ik direct bij u bestelde kreeg ik in de vorm van een capsule. Een capsule is minder goed als een harde vitamine C, dus dat vond ik jammer. Verder kocht ik BACOPA BRAIN SUPPORT dit waren maar 60 capsules, ik dacht dat het er meer waren. De andere middelen werken ben ik tevreden hoor, maar jammer dat u de vitamine nu in capsule vorm verkoopt. Groet, Peter van Elswijk Ter Heijde 0645688970
Gebruik het al jaren. Tabletten lossen snel op en zijn vrijwel smakeloos dus geen onnodige toevoegingen.
Het product geeft een heftige huidreactie op. Bij meerdere mensen.
Snel geleverd, vertrouwen in de producten door het vertrouwenwekkende bedrijf dat er achter staat, gezien de goede website en goede afhandeling.
Snelle levering, betere deal dan in de winkel
Super vooral als ze in capsules te krijgen zijn
Goed product goed product…………………
Top service bedankt
Ik gebruik ze nu al ruim een half jaar en het werkt echt, ik ben zeer tevreden.
ik heb de bestelling doorgegeven daarop kreeg ik de afrekening + melding voor ontvangst alles correct en afspraken na gekomen 1 ste maal dat ik een bestelling doe bij "GOLDEN NATURALS" hopelijk volgende bestelling ook zo
Jarenlang getobt met zinkzalf + talkpoeder met zink en dat hielp wel, maar lang niet zo goed als deze vloeistof. Het stinkt wel even, maar het aanbrengen gaat heel eenvoudig en werkt idd goed. Bovendien kan je ook je schoenen ermee inspuiten. Echt een aanrader, of op zijn minst een keer proberen.
Sedert ik GN gebruik, voel ik mij beter. De kwaliteit van GN is prima!
Ik ben net begonnen met de capsules en heeft het even de tijd nodig maar ze zijn makkelijk in te nemen en samen in combinatie met slaappleister slaap ik heel goed
Ben tevreden over de producten. Echter jullie plaatsen kortingsdoppen die je dan bij een volgende bestelling in zou kunnen wisselen maar in de praktijk blijkt dat er maar een per bestelling te zijn. Je wordt gedwongen meerdere bestellingen te plaatsen als je meerdere doppen wil inwisselen. Beslist geen leuke actie dus.
Hi Anna, dankjewel voor je review, jammer om te vernemen dat het niet gelukt is om meerdere doppen in te leveren in 1 bestelling. Per product kan je 1 dop in leveren. Dat betekent bijvoorbeeld in 1 bestelling met 3 producten, kan je 3 doppen inleveren. Neem de volgende keer even contact met ons op, dan kunnen we ook je gemiste doppen alsnog verrekenen. Mocht het dan nog een volgende keer niet lukken, dan vernemen we het ook graag van te voren, zodat we je hierbij kunnen helpen. Zodat ook jij, meerdere doppen kan inleveren per bestelling ;-) MVG, Kelly
Al ingevuld
Bijna al mijn voedingssupplementen zijn van Golden Naturals. Ik koop ze daar ook als er een kortingsactie is. Het is een goed en betrouwbaar merk.
De pillen zijn kwalitatief volgens de inhoud qua vitaminen en mineralen erg geschikt voor een zwangerschap daarom viel mijn oog hier ook op. Wel moet ik zeggen dat ik de VEEL moeite heb met de pillen daadwerkelijk nemen! De pillen stinken namelijk echt ernstig en dat ligt niet alleen aan mij als zwangere vrouw (ik heb namelijk gelukkig geen last van zwangerschapsmisselijkheid) maar ook mijn partner vind het erg vies ruiken, hij beschrijft het als een sterke kotsgeur. Jammer genoeg klopt dit qua smaak ook en probeer ik ze zo snel mogelijk achterover te gooien zodat ik het niet te veel proef. Na inname kun je het nog ruiken en licht proeven als je bijvoorbeeld een boertje laat. Ik snap dat het vegan is maar aan de geur en smaak had wel net wat meer aandacht besteed mogen worden. Zeker omdat het om een zwangerschapssupplement gaat en veel vrouwen juist wel veel last hebben van misselijkheid.
Goedemiddag Mara, hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Fijn om te lezen dat u de samenstelling qua vitaminen en mineralen als zeer geschikt voor de zwangerschap ervaart, dat is precies waar wij veel zorg en aandacht aan besteden. Tegelijkertijd jammer om te horen dat u de geur en smaak van de pillen als onaangenaam ervaart. Ik begrijp goed dat dit, zeker tijdens de zwangerschap, een grote drempel kan vormen. Onze supplementen zijn vrij van kunstmatige geur- en smaakstoffen. Dit kan helaas betekenen dat natuurlijke ingrediënten soms een sterkere geur of smaak hebben dan gewenst. Dat neemt niet weg dat gebruiksgemak, juist voor zwangere vrouwen, enorm belangrijk is. Uw feedback helpt ons om dit verder te verbeteren. Ik wens u een fijne en gezonde zwangerschap toe. MVG, Kelly
Helpt prima tegen zere benen in de nacht.
Je gezondheid verdient alleen het allerbeste, en ik kan niet anders zeggen dan dat de producten van Golden Naturals gewoon allemaal top zijn. Zeer hoge kwaliteit. Na een paar dagen voel je al duidelijk verschil in je energie en waarschijnlijk ook weerstand. Verzending ook snel en top. Ik kan nog wel even doorgaan maar mijn punt is hopelijk duidelijk. Hier is je aankoop echt goud waard.
Snel geleverd en de zalf is erg goed voor Henk kloven, binnen 2 dagen al zichtbaar resultaat en geen pijn meer bij het lopen
Nvt
Rechtstreeks bij Golden Naturals gekocht is elders veel duurder.
Goed!
................