Filtre

Goede producten

De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam

100%goed

Goed product in een correcte verpakking en verzending.niks mis mee.

Prima producten en snelle correcte leveringen .

Zoals hierboven .

Jammer dat telefonisch bestellen niet meer kan. De eerste keer dat ik wat wilde bestellen kon het wel. De potten zitten met een schroefdeksel vast. Dan wordt de pot nog afgesloten met een soort cellofaan. Dat is heel moeilijk er af te krijgen. Misschien kan dat verbeterd worden? Heel mooi dat de doppen ingeleverd kunnen worden! Snelle levering van de bestelling, top!

Snelle levering, goed product

Erg snelle levering, goed verpakt met een kleinigheid erbij. Dat soort kleine dingen waardeer ik enorm.

Uitstekende snelle service en goed prijs

Tevreden en aan te bevelen

Toppie!

Snelle levering en heb contact gehad met de klantenservice en ben super goed geholpen.

Hele goede service

Goede service en heel snel in email behandeling.

Nette levering

Fijne producten

Kan niet beter

Duidelijke webside ,makkelijk bestellen en vooral snel geleverd

vlug en in orde

Mijn ervaring met mijn bestelling is zeer goed. Ik had eigenlijk de ester-C willen bestellen, maar dat bleek niet mogelijk.

Goede producten,goed aangekomen

Geen chemische producten, puur natuur

Voortreffelijk

Vlotte levering veel informatie wat betreft de produkten Geeft vertrouwen

Fijn en goed

De website is super informatief, de spullen komen verzorgd op tijd en zijn bovendien goed van kwaliteit

Goede service en begrip

Helaas door een nieuwe coating was de Magnesium Bisglysinaat voor mij niet meer in te nemen. De geur en smaak waren zo erg dat door mijn spatstische slokdarm dit telkens omhoog kwam. Zeer vervelend maar na contact met Golden Naturals is hier een goede oplossing voor gekomen.

Voldoet aan verwachting

Snel en netjes

Alles werd netjes en snel bezorgd. Zelfs een leuk cadeautje erbij.

Goede prijs, geen verzendkosten en kleine verpakking. Heel tevreden.

Multi kids voor me dochter

Weer besteld blij met golden vitaminen alles zit er in wat ze nodig heeft in haar veganistische leefstijl. Notitieboekje is ook enig om te krijgen dankje :)

Uitstekende webshop

Golden Naturals is echt een prima winkel. Alles is duidelijk uitgelegd, niet lang zoeken naar de dingen. Prima prijzen en verzending is super snel. Zeker een bezoek waard.

Makkelijk om artikel te bestellen en de volgende dag, zoals beloofd, bezorgd

Meer dan uitstekende service

Prima ervaring met het oplossen van een verkeerde zending, Zeer sterke oplossingsgerichte service afdeling waarbij de klant centraal staat.

Sinds ik de huid haar en nagel capsules gebruik, zijn haarbreuk en scheurend nagels verleden tijd ook mijn huid ziet er beter uit

154 Industrieweg D

Best 5683 CG