Filtre

zeer goed

ik had moeilijkheden om mijn bestelling te plaatsen en men heeft me geholpen, op één dag kreeg ik al thuis wat ik bestelde, keurig verpakt met nog notaboekje bij, zeer veel dank, ik heb uw Souplesse aanbevolen aan een vriendin en haar de gegevens van uw firma doorgemaild

Eerste keer iets besteld en gewoon netjes de de volgende dag geleverd, meer kan je niet wensen. Hier bestel ik graag een volgende keer weer.

Ik ben pas net begonnen, maar nu al zeer tevreden over de producten. Ook de levering, zeer snel!

Zeer service gericht!

Goede klantgerichte service en snel!

snelle levering !

Snelle levering, heb het product nog niet kunnen beoordelen, maar ruikt alvast lekker !

De Magnesium van Golden Naturals werkt beter bij mij dan andere merken.

De Magnesium producten van Golden Naturals bevallen me erg goed. Andere merken hadden Magnesium waar je winderig van werd, en voor mijn gevoel niet veel deed. Ik merk dat deze Magnesium erg goed is voor de geestelijke balans, en rust in je hoofd. Na een dag is mij mij het effect merkbaar. De uitleg over de producten vind ik goed. Een suggestie zou nog zijn om een soort flow-chart of interactief vraag en antwoord systeem te maken waardoor je makkelijker bij het juiste product komt. Voor mij is het bijvoorbeeld soms wat onduidelijk wat de beste Magnesium voor spieren, of voor de geestelijke balans is. De verzending is snel, en de communicatie en afhandeling prima. Prijs is ook goed. Aanrader.

1 dingetje gekocht. Was perfect zoals ik het had verwacht. Goede levering ook.

Keurig verzorgd en op tijd geleverd.

Eerste ervaring met uw bedrijf. Ben Ik erg tevreden over het product en over de gratis verzending . Prima

Alles ok. Vlot en correct geleverd

vlotte en correcte levering

product is goed en goedkoop . alleen een - puntje ik heb deksels in huis dat ik twee euro korting krijg maar die kun je per inteernet niet inleveren.

super snelle levering en duidelijke site

Producten waren erg snel binnen,

Duidelijke website, zeer goede producten tegen schappelijke prijs. Snelle, probleemloze bezorging. Leuk om weer een kadootje bij de bestelling te vinden :-)

De bestelling is snel geholpen/gereageerd en de pakket is de volgende dag al binnen.

Uitstekende ervaring

Super geholpen met een vraag via de chat. Snelle verzending. Alles zoals wordt gezegd. Top!

Goede producten

Goede producten voor een goede prijs

Snel bezorgd

Zeer snel geleverd. Product is bij mij al bekend (top product)

Altijd correct en snelle bezorging

Prima snel geleverd

Ik hou van mensen die zich aan afspraken houden goede service

Snelle levering!

Super snel binnen 24 uur geleverd

Super snelle levering

Golden Naturals levert goede producten

tevreden

over levering Prima over product vertel ik later, k zal nu beginnen

Prima aanbod en service! Perfecte opvolging van de bestelling tem aflevering

Voor dat je het wist waren de bestelde producten er.

good service en betrouwbaar

gezond en goed kwaliteit