Filtre

Excellent

Duidelijke advertentie. Meteen reactie en supersnelle aflevering. Billijke prijzen.

Goed product

Na gebruik voel je onmiddellijk een zalig gevoel in de spieren

prima en vlot geleverd

Alles ok

alles goed!

Ik ben super blij!

Snel, klantvriendelijk

Goed product en bij vragen een vriendelijk duidelijk antwoord.

Goede (klanten)service

Verkeerde product was geleverd. Gebeld. Aardige klantenservice. Foute levering mocht ik houden ( was ook te gebruiken) en juiste artikel werd alsnog met spoed geleverd.

uitstekend

produkten van uitstekende kwaliteit

goede service

goede service

Goed product snelle levering

Gebruik de crème voor eelt en hielkloven super product dat snel resultaat geeft en fijne snelle levering door het bedrijf

Met het product salie 500mg zeer tevreden.

Het slaapproduct werkt bij mij niet. Heb een chronisch slaapprobleem.

Moet het product nog uitproberen, maar een vriendin had er erg goede ervaringen mee. Het is snel geleverd.

Goede en snelle levering

Zie boven.

Goed verzorgd

Snelle verzending. Goede verzendverpakking. Duidelijke productbeschrijving. Veel te grote potten voor de hoeveelheid capsules. De potten zijn nog niet voor de helft gevuld.

Super snelle levering

Geen problemen, de volgende dag al in huis.

Prima service en snelle levering!

Goed priduct

Boven verwachting goed

Het product, Naturalize Pezen, slijmbeurzen & gewrichtsbanden balsem, blijkt boven verwachting goed te werken voor mijn achillespeesontsteking en andere reumatische klachten. Een licht in de duisternis van hevige invaliderende pijn.

Super snel geleverd

De dag na bestellen in huis. Wat een super service zeg. Nog nooit meegemaakt en dat in deze cironatijd. Hartelijk dank.

Zoals het hoort

Zonder inhoudelijk over de product te spreken, kan ik alleen maar zeggen dat de bestelling is verlopen zoals het hoort, snel geleverd, netjes verpakt.

Voorlopig zeer tevreden

voorlopig zeer goede service et goede kwaliteit..afwachten... Hartelijk dank.

Tevreden over aangeschafte Rode Gist Rijst

Tevreden over aangeschafte Rode Gist Rijst. De bestelprocedure is eenvoudig te gebruiken. Levering snel. Kwaliteit is goed.

Heel tevreden!

Heel snelle levering (dag na bestelling bezorg in België)

Prima hoor. Onze hond krijgt 1x per dag zo’n pil. Heb hem nog niet horen klagen.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG