Filtre

Zeer zuivere vitamen

Is een van de enige meeken die ik verdraag ben alleegisch aan chemische produkten en deze zijn zeer goed van kwaliteit

Ik nog twee dagen gebruikt,zie nog geen resultaat

Dit is het eerste keer. Dat ik gebruik.

super

goede en snelle service & gratis cadeau bij mijn bestelling

Goede haarverf

Ik bestel al een tijdje de haarverf van Herbatint en ben erg tevreden. Goede grijs dekking en blijft zo'n 3 weken goed.

perfect

perfect

Super goede service,en heel klantvriendelijk.Snelle reactie op een mail

Golden Naturals,is voor mij de beste website winkel voor voedingssupplementen.Betrouwbaar,en snelle reactie op je vragen,en een hele snelle service.Werken mensen daar,die je echt heel veel tips kunnen geven.Voor mij dus geen ander,maar Golden Naturals.

Snel, gemakkelijk, redelijk geprijsd

Vooral de snelheid van leveren is een compliment waard!

Top levering!

Snel geleverd. Goede uitleg bij product

Snelle levering zonder bezorgkosten!

Zie boven!

Top snelle en goede service

Op donderdag besteld en op zaterdag in huis. Top

goede verzorgde verzending

Niet als verwacht

Op gekleurd haar 6 à 7 voor de eerste keer een Herbatint gezet, op aanraden van de website 5N&5C maar heb nu zo goed als zwart haar. Ik ben wel vrij teleurgesteld, want had verwacht dat natuurlijke haarkleur producten niet zo hevig kleurden als gewone producten. De conditie van het haar is ook niet zoals verwacht,veel droger en de conditioner die doet niet veel. vind het heel spijtig want ald de j-kleur was zoals belooft, dan zou u een trouwe klant hebben aan mij, maar helaas , het zal dan maar opnieuw de traditionele merken worden. Ik zal het nu moeten ontkleuren en nadien opnieuw verven!!!!!

Goeie producten en optijd bezorgd.

Super bedrijf.

Super snelle levering, en zeer te vreden. Volgende keer bestel ik weer bij Golden Naturals B. V.

Correcte bezorging, betrouwbaar

Goede kwaliteit van het product.

Zeer snelle levering

Goede uitleg en prachtige service

had bepaalde vragen die beantwoord en opgelost werden tijdens een telefoongesprek dat plaats had na het chatten - bestelling werd verwerkt en de levering daarna verliet vlekkeloos

Bestellen en snel geleverd!

Te kort de producten gebruikt om te beoordelen of ze werken/ goed zijn. Dat is pas ongeveer over maand of 3.

Hele goede service, aandacht voor de klant ! Top! Goede advies!

ik kan niet oordelen want heb nog niets ontvangen

Het pakket dat op 12 mei zou geleverd worden heb ik niet ontvangen .er was nochtans de ganse dag iemand thuis . Hebt u een idee wanneer ik het pakket dan wel zal ontvangen ? Mvg michele cornelissen

Geweldig product

Werkt geweldig voor mn voeten

GABA werkt

voor het eerst gebruik ik GABA om mijn hoofd wat rustiger te krijgen op momenten dat het echt te erg wordt. Ik gebruik een halve tablet per keer dat is voor mij voldoende. De tabletten zijn wel erg groot, zelfs als het een halve is. Misschien kunnen de tabletten kleiner gemaakt worden, ze zijn erg dik en breed. Ik vind het moeilijk door te slikken. Uiteraard neem ik ze in met water. Verder goed product en werkt prima.

Snel en prima

Snel geleverd, prima product. De Scutellaria 2000mg helpt vrijwel direct bij hooikoorts klachten.

Geweldig ervaring.

Zeer goed product en service. Geen klachten.

zeer goede voorlichting

geen problemen met bestellen per e mail en ook niet net de betaling

154 Industrieweg D

Best 5683 CG