Filtre

SNELLE LEVERING

IKHEB DE AFSLANKGEL BESTELD EN DEZE IS SNELGELEVERD. NU NOG KIJKEN F HET HELPT

Alles volgens afspraak verlopen. Helaas zijn de multivitamines in capsulevorm I. P. V. Tabletten.

Eindelijk een werkend middel

Nog maar drie dagen gebruikt en tot nu zeer tevreden. Werkt genezend, jeukt niet, laat geen vette troep achter, kloofjes al niet meer merkbaar en het bloed niet meer. Na lang zoeken, eindelijk resultaat!!! Benieuwd na een aantal weken

Super middel!!

Echt een heel goed product!! We zijn deze week begonnen met smeren 2x per dag en we zien na 3 dagen al zichtbaar resultaat!

Ik vind jullie heel goed vooral nu bestellen en morgen in huis.

Goede producten snel geleverd.

De zalf gebruik ik al jaren. De pillen heb ik besteld op aanraden van vrienden omdat zij er baat bij hebben.

Volgens afspraak geleverd

Een positieve ervaring door een prettig telefonisch contact en de snelle reactie qua toezending.

Het is voor de 1ste keer dat ik met jullie contact had. En dat was een positieve ervaring door een prettig telefonisch contact en de snelle reactie qua toezending. De postbode kwam vroeger als aangewezen en meldde zich niet via de huistelefoon zodat ik 'geen thuis' gaf. Ik zit 7 hoog en we mogen niet zomaar iedereen binnenlaten. De volgende dag kwam hij op de aangegeven tijd en daarmee was het: eind goed al goed.

Snelle en correcte levering

Makkelijk de producten die ik wilde kunnen bestellen

Was even een verkeerde zending, maar binnen 2 dagen geweldig opgelost! Topbedrijf en zeer vriendelijk personeel

GREAT!

Op tijd gelevered en in goed conditie x

Snelle en correcte levering

Goede kwaliteit produkt en correcte levering. Voor herhaling vatbaar.

Komen de afspraken goed na.

Levering en uitleg op de afgesproken dagen/tijden.

Het was een snelle service en levering. Ik weet nog niet of de producten werken maar ze zien er van goede kwaliteit uit.

Vandaag besteld morgen geleverd super service netjes verpakt 👌

Ik wil korting van vitamine b12 a.s

Perfect service

Thank you!

Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen, prima geregeld!

Mijn bestelling geplaatst, via de mail een bevestiging gekregen. In de volgende mail duidelijke informatie ontvangen wanneer ik de bestelling zou ontvangen.

correcte snelle levering

leveringsvoorwaarden werden helder weergegeven op de website. Deze werden ook waargemaakt. Ik ben een tevreden klant.

Snelle service bezorging en goed product

Snelle service bezorging en goed product

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Kwaliteits producten, snelle levering en goede klachten afhandeling.

De bestesite is goed begrijpbaar, klantvriendelijk en handzaam. De levering en informatie omtrent levering is heel erg goed. Snelle levering en in geval van klachten is de afhandeling uiterst correct.

Gewoon supergoed!

Niets negatiefs! Heel snelle levering en goede producten!

154 Industrieweg D

Best 5683 CG