Filtre

Goed product

Ik zal in de toekomst nog bestellen. Waar voor je geld. jonny

Prima shop, scherpe prijs, snel geleverd.

Prima shop, goede prijzen, snel geleverd. Overzichtelijke site

Ze doen wat ze beloven

Prima service, netjes geleverd conform afspraak.

Snel, correct, eenvoudig

Snel, correct, eenvoudig

snelle en correcte levering

wat het product rasberry ketone burner betreft is dit volgens mij gebakken lucht, na 4 dagen gebruik is er 0,0 effect, enkel dat ik een paar honderd grammen ben bijgekomen ondanks dat ik mijn dagelijkse inspanningen heb opgedreven is er geen gewenst resultaat. De winkel levert en verzorgd zijn goederen correct.

Tevreden.

Groot assortiment en snelle levering.

Snelle en correcte levering

Zeer tevreden van de producten en de snelle verwerking van de bestelling.

Prima product en snel gekeverd

Voorlopig uitstekend.

Eenvoudig in gebruik.

Vlotte bestelling. Snelle levering. Mooie kleur. Eenvoudig in gebruik. Ruikt niet. Haar voelt wel zeer droog bij het uitwassen, nadien verdwijnt dat. Jammer dat je steeds verplicht de 2 gratis folders meegestuurd krijgt. Na 5 bestellingen hoeft dat niet meer.

Alles goed

Makkelijk te bestellen duidelijk site en omschrijving

Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt en níets ontbreekt

Voor wat betreft de levering, 's-ochtends besteld de volgende dag al in huis prima zo. Voor wat betreft het product, ik ben nu een week bezig en ik heb al minder honger en de verbranding in combinatie met sporten gaat ook supergoed dus ik ben wel tevreden.

Perfect.

Goed product en snelle levering

super service na een foute levering

Via Beslist.nl een bestelling gedaan voor 2 keer 180 capsules. Levering via Natusor was op zich snel, maar 2 te kleine verpakkingen (2 keer 60 capsules). Natusor hierover direct gebeld en zij hebben het keurig opgelost door de correcte zending zonder problemen na te sturen. Dat is service!!

Snelle levering, zeer tevreden

Producten nog niet lang genoeg kunnen gebruiken om deze te beoordelen

geen zin om verdere beoordelingen te schrijven

Gezien dat ik regelmatig iets bestel en steeds hetzelfde is mijn ervaring niet relevant meer

Super goed!

Het is puntioneel. Prima!

Super service

Voor vier uur besteld,de volgende dag al geleverd in België.goeie service

Interessant

Veel keuze en snelle levering.

Er was sprake van vlotte service en producten zijn goed.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Goed op tijd geleverd

Betrouwbare leverancier

super

duidelijke site, makkelijk te vinden, snel bestellen en betalen en snel en netjes afgeleverd.

Via internet besteld en de volgende dag geleverd! Super!

Perfect volgende keer weer.

Perfect, eenvoudig te bestellen, overzichtelijke site, goede betaalmogelijkheden, prima levering dikke 10, ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen, en ook prima prijzen en keurig verpakt.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG