Pluspunten
Snelle levering met after pay
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Dag Paula, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat de levering snel is verlopen, en handig hè: dat AfterPay.. :-) Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Niet tevreden
VerbeterpuntenIk had het product Ketone raspberry besteld, bij aankoop stond er 1 kopen, 1 gratis. Ik heb echter maar 1 doosje aan gekregen .
Beste Brigitte, Hartelijk dank voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je de verwachting hebt gehad dat je 1 artikel (Raspberry Ketone) gratis zou ontvangen, maar niet hebt gekregen. Helaas is de actie waaraan je refereert niet bij ons bekend. Deze actie is niet actief en ook nog nooit geweest. Wellicht heb je deze actie bij een andere website gezien? We hebben wel een actie met een gratis afslankgel bij aankoop van 2 of meer meer afslankproducten. Zou je even contact met ons willen opnemen, mocht je nog vragen hebben? Dat kan via: www.natusor.nl/contact We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Maurice Jacobs Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste François, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te zien dat je ons een 8 hebt gegeven! Mochten er nog verbeterpunten in je opkomen zodat we er een 10 van kunnen maken, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Zeer goed perfecte levering
Hi Greta, Bedankt voor je beoordeling. Wat mooi om te zien dat je ons een 10 hebt gegeven én dat de levering perfect is verlopen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Een bedrijf waar je geen verzendkosten moet betalen. Een Dikke tien
Hi Nellie, Wat leuk dat je ons wilde beoordelen, dankjewel! En dan krijgen we van jou ook nog een 10, het kan niet op.. Je betaalt bij ons inderdaad géén verzendkosten, of je nou in Nederland of België woont :-) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Goede en op tijd leverî
Hi Danny, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de levering op tijd heeft plaats gevonden. De volgende keer doen we het weer zo, tot dan! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Hi Jessica, Bedankt voor je beoordeling! Mooi dat je ons een 9 hebt gegeven en dat de levering snel is verlopen. Mochten er nog verbeterpunten zijn, laat het ons vooral weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Hoi Kevin, Bedankt voor je beoordeling! Je hebt ons een 8 gegeven, wat al super is natuurlijk.. maar het is nog geen 10 ;-) Mocht je daarom nog verbeterpunten hebben, laat het ons vooral weten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering. Vriendelijk personeel.
Dag Kor, Wat een goede beoordeling! Leuk dat we van jou een 10 hebben gekregen en dat je ons als vriendelijk beschouwd: wij proberen altijd zo goed mogelijk mee te denken met de klant :-)! Tot snel. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Alles prima geregeld
Beste B., Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat alles prima geregeld is, daar staan we ook voor. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Hans, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat je ons een 10 hebt gegeven! De volgende keer doen we het weer zo goed ;-) Tot dan. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Heel snel thuisbezorgd, gemakkelijk website , leuk cadeau
VerbeterpuntenNiks
Hoi Joanne, Leuk dat je ons hebt beoordeeld, bedankt! Fijn dat alles snel bezorgd was én dat je onze website gemakkelijk te navigeren vindt. Graag gedaan voor het cadeautje ;-)! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
helemaal correct!!
Beste Jean-Pierre, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat alles helemaal naar wens is verlopen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Chat contact ging prima, gaf alternatief aan voor niet meer te leveren product. Geen bezorgkosten,
Beste Jolanda, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te lezen dat je chatcontact met ons hebt gehad! Wij proberen altijd zo goed mogelijk mee te denken met onze klanten. Geen bezorgkosten is óók een pluspunt, toch? Tot snel. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
vlotte levering
Beste Luc, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de levering snel is verlopen, daar streven wij altijd naar! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Beste Diane, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles zo te zien goed is verlopen en de levering ook snel gebeurd is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Beste Jenny, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te lezen dat alles netjes is verlopen, heel fijn. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering. Een goede, overzichtelijke en makkelijke website.
Beste Lambert, Bedankt voor je beoordeling. Wat goed om te lezen dat de levering helemaal volgens plan is gegaan, daar streven wij uiteraard altijd naar. Leuk dat je onze website overzichtelijk en makkelijk vindt, hopelijk zien we je nog eens terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Een eerste maal via de website de bestelling gedaan. Via PostNL het bestelde in goede orde ontvangen. Du voor herhaling vatbaar.
Beste Coby, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk dat alles goed is gegaan met je eerste bestelling! Hopelijk zien we je inderdaad nog eens terug, tot dan. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
klantvriendelijk en niet te duur. Snelle verzending.
Verbeterpuntengeen
Beste Marcel, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de verzending snel is gegaan én dat je ons klantvriendelijk vindt. Vinden we áltijd leuk om te lezen :-). Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Order is snel verwerkt en geleverd. Goed verpakt.
Beste Fariël, Bedankt voor je beoordeling. Wat zijn we snel he! ;-) Dat is natuurlijk altijd ons streven: dat de klant zijn of haar bestelling zo snel mogelijk in huis heeft. Fijn dat je dat met een 10 wilde bekronen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Goede kwaliteit
Beste Hisjem, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat je onze producten van goede kwaliteit vind, super! Je geeft aan geen verbeterpunten te hebben, maar een 8 is natuurlijk nog geen 10 :-)! Mocht je tóch nog iets te binnen schieten, laat je het ons dan even weten? Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snel in huis
Beste Teunie, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat alles snel is huis was en je ons daardoor hebt beoordeeld met een 10. De volgende keer doen we het precies zo, tot dan! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen orderbevestiging ontvangen, ook geen reactie gekregen op mijn vragen via het contactformulier
Beste Griet, Allereerst bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend dat je geen gehoor hebt gekregen van ons! Ik heb even in het systeem gekeken, maar ik heb helaas geen vragen van je kunnen terug vinden. Misschien is er iets mis gegaan. Uiteraard helpen we je alsnog graag! Neem gerust even contact op via [email protected] of bel naar +31(0)499-440222. Dan kijken we hoe we het samen op kunnen lossen. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Eddy, Bedankt voor je beoordeling. Een prachtig cijfer, die 8! Maar uiteraard is het nog geen 10 ;-).. Mochten er dus nog verbeterpunten in je opkomen, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
154 Industrieweg D
Best 5683 CG