Pluspunten
Snelle levering en goede produkten
Beste Tineke, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de levering snel is verlopen en dat je onze producten als goed ervaart. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Tamara, Bedankt voor je beoordeling. Mooi dat je ons een 10 geeft, hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
10 punten
Beste Willie, Bedankt voor je beoordeling. Wat mooi dat je ons 10 punten geeft. Echter is het cijfer maar een 9, dus misschien schiet er nog een verbeterpunt te binnen? Wij horen het graag. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Klantgerichte service is erg goed. Toen het mij niet lukte een kortingscode te vergelden werd aangeboden dat voor mij te regelen, ik hoefde alleen maar de factuur te betalen. Waar zie je zo'n service nog?
Beste Ton, Bedankt voor je beoordeling. Wat heb je dit mooi omschreven. Ik zie dat ik jou heb geholpen met je bestelling: graag gedaan uiteraard! Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Beste JME, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat de levering zo snel is verlopen, top! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Service
Beste Roos, Bedankt voor je beoordeling. Leuk dat je onze service zo goed vindt! Tot snel. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Bert, Bedankt voor je beoordeling met een prachtig cijfer. Hopelijk was dus alles helemaal naar wens! Tot snel. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering.Produkt zat netjes verpakt in doosje.Via postbedrijf ,duidelijk wanneer product geleverd zal worden
Beste M. Kho, Bedankt voor je beoordeling. Wat mooi om te lezen dat de verzending van jouw bestelling zo goed is verlopen. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Paul, Bedankt voor je beoordeling. Je geeft ons een 9, wat nog geen 10 is. Daar streven wij naar bij Natusor. Mochten er dus nog verbeterpunten in je opkomen, laat het ons vooral weten. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Zéér snelle levering, correcte omschrijving van de produkten. Vooraf ook een correct chatsessie met een medewerker.
VerbeterpuntenDoe zo voort !!!
Beste Tony, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de levering snel was en dat je de productomschrijvingen goed vindt. Leuk om te lezen dat je gebruik hebt gemaakt van onze chatfunctie en daar een goed gesprek hebt gehad. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Heb een eerste keer besteld en ben 100% tvredenover het bestelde en de afhandeling.
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Christel, Bedankt voor je beoordeling. Wat mooi om te lezen dat je 100% tevreden bent over het verloop van jouw bestelling. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke info en goede communicatie. Product zoals verwacht.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Beste Tiney, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te lezen dat de levering snel was en dat wij duidelijk richting jou als klant communiceren. Oók fijn dat het product is zoals verwacht. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
VerbeterpuntenWat mij betreft is er geen verbetering nodig
Beste Trudy, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de levering snel was, dat is natuurlijk ook onze bedoeling. Leuk om te lezen dat jij geen verbetering nodig acht. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering en tevreden over producten
Beste Katrien, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de levering snel is verlopen én dat je tevreden bent over onze producten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
snelle verzending.
VerbeterpuntenBeantwoorden e-mail vraag, nog steeds GEEN antwoord.
Beste H.W., Allereerst bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat de verzending snel is verlopen. Ik heb in ons systeem gekeken en zie dat je op 2 februari een bericht hebt gestuurd over de Groenlipmossel Formule. Hier heb ik op 4 februari op gereageerd. Tevens heb je nogmaals een mail gestuurd waar ik zojuist op heb gereageerd. Misschien dat de mail per ongeluk in de spambox terecht is gekomen, onze excuses. Hopelijk kom je nog eens terug op Natusor.nl. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle service en de producten van NatuSport bevallen mij uitstekend!
Beste Martijn, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat onze service naar wens is én dat de producten van NatuSport je bevallen! Heel leuk om te horen. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Correct snelle levering.
Beste Sabrina, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de levering snel en correct is verlopen, zo hoort het ook. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
correct geleverd en geen vertraging, prima
Beste Mia, Bedankt voor je beoordeling. Wat mooi om te lezen dat alles correct is verlopen zonder vertraging. Hopelijk zien wij je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over u producten en de levering is altijd aangekomen op de aangegeven datum.
Verbeterpunten/
Beste Ria, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de levering altijd juist gaat, dat is natuurlijk ook de bedoeling. Ook leuk om te lezen dat je zo tevreden hebt over onze producten, tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snel en attent.
Beste Annemarie, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat alles snel is verlopen. Ik zie dat je contact hebt gehad mijn collega, goed om te horen dat dit allemaal netjes gegaan is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Beste Jaap, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de levering snel is gegaan én dat het product ook nog naar wens is. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
alles zoals afgesproken
Beste Laurent, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat alles naar wens is verlopen, top! Hopelijk zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Netjes verpakt. Snelle service. Ben benieuwd of de producten ook goed werken.
Beste Natasja, Bedankt voor je beoordeling. Wat omschrijf je jouw ervaring met Natusor mooi, daar doen we het voor. Hopelijk werken de producten inderdaad net zo goed voor je! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
snel en alert
Verbeterpuntenniets
Beste José, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je ons omschrijft als snel en alert :-). Mochten er nog verbeterpunten in je opkomen, laat het ons vooral weten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste C.V., Bedankt voor je beoordeling. Een mooi cijfer: zo'n 10! Hopelijk zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
154 Industrieweg D
Best 5683 CG