Pluspunten
snelle actie; goede voorlichting per chat en telefoon
Beste Peter, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te horen dat je goed bent voorgelicht! Dat vinden wij vanzelfsprekend bij Natusor. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Het product is volgende dag geleverd, goed product, heeft veel geholpen
Beste Kursun, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn dat de levering zo snel is geweest, dat is altijd ons streven. Tevens fijn dat het product zo goed heeft geholpen. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Betrouwbaar want het product werd geleverd.
Beste Jasmijn, Bedankt voor je beoordeling. Wat mooi dat je ons betrouwbaar noemt, dat doet ons goed. Kom gauw nog eens terug op www.natusor.nl. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Top bedrijf
VerbeterpuntenNiks aan te merken
Beste Bardai, Wat een prachtige beoordeling, bedankt! Leuk om te horen dat je Natusor een topbedrijf vindt, hopelijk bestel je de volgende keer weer bij ons. Tot dan! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering !
Beste John, Bedankt voor je beoordeling. Super dat je ons een 10 hebt gegeven! Fijn dat de levering snel was. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Barbara, Bedankt voor je beoordeling. Goed om te zien dat je Natusor beoordeelt met een 8! Echter is het nog geen 10, dus als er nog verbeterpunten in je opkomen, laat het ons vooral weten. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Cor, Bedankt voor je beoordeling. Wat mooi dat je ons hebt beoordeeld met een 9! Als er nog verbeterpunten in je opkomen, laat je het dan even weten? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Super goede en snelle service!
Beste Linda, Bedankt voor je beoordeling. Wat leuk om te horen dat je onze service omschrijft als goed en snel! Hopelijk zien we je nog eens terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijke klantenservice
Beste Resi, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je hebt genoten van de snelle levering en dat je onze klantenservice vriendelijk vindt, leuk om te horen! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Geert, Bedankt voor de beoordeling. Wij zijn hier heel blij mee. Mochten er in de toekomst nog verbeterpunten in je opkomen, deel ze vooral. Zo worden we steeds een beetje beter! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste O.M., Bedankt voor je beoordeling! Van dit cijfer worden wij ontzettend blij. :-) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering. Goede producten
Verbeterpunten5kg eiwit is onhandig. Misschien een idee om een kleinere navulbus erbij te leveren. Nu moet ik elke keer die emmer uit de kast trekken.
Beste Roderik, Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat de levering snel was en dat je onze producten goed vindt. Jouw idee gaan we intern bespreken, bedankt voor de input. Wij hebben momenteel wel een kleiner formaat (450 gram) van de Whey Protein in ons assortiment. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Heel makkelijk om de producten te vinden die je nodig hebt ; overzichtelijk
VerbeterpuntenNog geen
Beste Myriam, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat alles goed terug te vinden is op onze website. Ik wens je alvast een mooie jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Maurice Jacobs Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Bezorging is goed en je kan je bestelling op afstand volgen tot dat hij thuis is. En de marges waarbinnen de bezorging er is, kloppen vaak ook.
VerbeterpuntenMinder plastic gebruiken in de pakketten!
Beste Laurent, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Goed om te horen dat de bezorging helemaal goed is gegaan. M.b.t. het gebruikte plastic: Er zijn diverse factoren die invloed hebben op de grootte en de inhoud van het potje. De grootte van het potje wordt mede afgestemd op het etiket. Dat moet voldoen aan wettelijke eisen die bijvoorbeeld van toepassing zijn op de informatie op - en de leesbaarheid van het etiket. Bovendien is het volume van een pilletje of capsule per product verschillend. We nemen de opmerking uiteraard mee in de productevaluatie. Optimale balans tussen inhoud en verpakking is één van de kernwaarden in onze productontwikkeling. Ik wens je alvast een mooie jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Maurice Jacobs
Beste Els, Hartelijk bedankt voor je mooie beoordeling! Daar worden we bij Natusor blij van ;-) Ik wens je alvast een mooie jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Maurice Jacobs Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
VerbeterpuntenHet prodult koude handen enn voetencreme meerdere malen gebruikt. Handen nlijven heel lang vet en het product heeft geen warmte effect
Beste Pierre, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wat leuk om te horen dat de levering helemaal goed is gegaan. Vervelend echter om te horen dat het gekochte product niet aan je verwachtingen voldoet. Wij zullen je feedback zeker meenemen bij de doorontwikkeling van het product. Ik wens je alvast een mooie jaarwisseling! Met vriendelijke groet, Maurice Jacobs Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Supersnelle levering en producten waren tiptop
Verbeterpunten-
Beste Tjitte, Hartelijk bedankt voor je beoordeling! Wat fijn dat de levering snel was en de producten top. Daar doen we het allemaal voor. Ik wil je graag fijne feestdagen wensen en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
super
Beste Tony, Bedankt voor je beoordeling! Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn dat we van jou een 10 krijgen en dat alles super is gegaan. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Correcte afhandeling !
Beste Geert, Wat fijn om te lezen dat alles goed is gegaan en je ons hebt beoordeeld met een 9! Dat waarderen wij echt enorm. Een 9 is echter nog geen 10, en ondanks dat wij er al ontzettend blij mee zijn, streven wij altijd naar het hoogste cijfer. Mocht je dus nog verbeterpunten hebben, kom gerust bij ons terug! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering. Zeer goed verpakt.
Beste Leo, Bedankt voor je beoordeling! Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. Een 10: super, daar doen we het voor. Fijn dat je hebt genoten van een snelle levering. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Had om 14:15 besteld en de volgende ochtend om 9:00 uur binnen!
Beste Mindy, Vriendelijk bedankt voor je beoordeling. Wij zijn ontzettend blij met deze 10! Wat fijn trouwens, dat je bestelling zó snel binnen was. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Rachel, Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling. Een 10, wauw! Daar zijn wij echt ontzettend trots op. Hopelijk is alles goed gegaan met jouw bestelling en zien we je nog eens terug op www.natusor.nl. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering. Zal hier vaker gebruik van maken omdat ik dit product nergens in Alphen kan vinden.
VerbeterpuntenMisschien een afzet plek in Alphen aan den Rijn voor dit product.
Beste Annie, Bedankt voor je beoordeling! Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. Fijn dat de levering snel is gegaan en dat je eigenlijk al weet dat je nog terug komt bij ons ;-). Jouw suggestie over de winkel zal ik hier intern doorgeven. Wij hebben wel twee winkels in Alphen a/d Rijn die onze producten verkopen: DA Mooi Herenhof en Drogist de Hazelaar. Echter verkopen deze winkels inderdaad momenteel geen Herbatint. Hopelijk tot de volgende keer op www.natusor.nl! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Moutaz, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat super dat we van jou een 10 hebben gekregen! Hopelijk is alles helemaal goed gegaan met jouw bestelling en zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste M Busscher, Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. En dat wordt dan bekroond met een 9: wow! Mochten er toch nog verbeterpunten in je opkomen, zodat we samen naar de 10 kunnen, laat het ons dan gerust weten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
154 Industrieweg D
Best 5683 CG