Beste Moutaz, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Wat super dat we van jou een 10 hebben gekregen! Hopelijk is alles helemaal goed gegaan met jouw bestelling en zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste M Busscher, Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. Wij waarderen het dat je hier de tijd voor hebt genomen. En dat wordt dan bekroond met een 9: wow! Mochten er toch nog verbeterpunten in je opkomen, zodat we samen naar de 10 kunnen, laat het ons dan gerust weten. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering !
Beste Elly, Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling. Wij waarderen het enorm dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen! Fijn dat de levering snel was, daar doen we het voor. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
duidelijke site, makkelijk te bestellen en te betalen. snelle en perfecte levering. zelfs wat strooigoed erbij.
Verbeterpuntennvt
Beste Mikkie, Vriendelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. Leuk dat je onze website duidelijk en gemakkelijk vindt, én dat de levering goed is gegaan. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
De volgende dag geleverd zoals met beloofde
Beste Sandra, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te zien dat je de tijd en moeite hebt genomen hiervoor. Fijn dat de levering snel was! Hopelijk zien we je nog eens terug op www.natusor.nl. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Hele snelle levering Fijne site , bestel er zeker nog een keer !
Beste Rachelle, Allereerst hartelijk bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je hier de tijd en moeite voor hebt genomen. Een snelle levering is waar we voor staan, en leuk om te horen dat je onze website fijn vindt. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
VerbeterpuntenGa zo door!!
Beste Romée, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn dat je levering snel is gegaan, hopelijk gaat het de volgende keer weer precies zo. Wij gaan zéker zo door, bedankt! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Bedankt Sint en Piet voor het lekker chocolaatje en de speculoosmopjes Dit doet deugd de klant even verwennen dat scoort 10/10
VerbeterpuntenMisschien af en toe eens een staaltje meegeven om uit te proberen!
Beste Ria, Vriendelijk bedankt voor je beoordeling! Fijn dat jouw pakketje ook door Sinterklaas besprenkeld was met wat lekkernijen. Jouw verbeterpunt over proefverpakkingen neem ik hier intern op. Bedankt voor je input en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Stipte levering met een verrassing, de sint en zwarte piet hadden ook nog wat lekkernijen in de doos gestrooid! Tof
Beste Kris, Mag ik je eerst bedanken dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te beoordelen? Dat we van jou dan ook nog een 10 krijgen, vinden we helemaal geweldig. Fijn dat de levering op tijd was én dat Sinterklaas jouw pakketje niet vergeten was ;-) Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Kor, Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! Wij waarderen het enorm dat je de tijd en moeite hebt genomen om ons te beoordelen. Een 10 is natuurlijk hélémaal fantastisch. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
t'is de eerste keer dat ik bestel dus kan ik nog niet goed beoordelen.
Beste Denise, Vriendelijk bedankt voor jouw beoordeling! Wij snappen heel goed dat je ons nog niet goed genoeg kan beoordelen na een eerste aankoop. Hopelijk mogen we jou van herhaalaankopen voorzien en leer je onze service wat beter kennen, dan kunnen we samen richting die voldoende werken! Hopelijk tot snel. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
levering via PostNL: pakje werd bij de eerste poging reeds bij de buren gedropt
Beste Linda, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn dat je hier tijd voor vrij wilde maken. Om op jouw verbeterpunt terug te komen: PostNL levert eigenlijk altijd bij de buren als je niet thuis bent, maar ik kan begrijpen dat het niet altijd wenselijk is. Je kan bij ons eventueel ook voor avondbezorging of een dag kiezen die jou beter uitkomt voor de bezorging van je pakketje. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering eerder als verwacht
VerbeterpuntenKleinere doos voor 1 doosje pillen?
Beste Elizabet, Ik wil je eerst even bedanken voor deze beoordeling. Fijn dat de levering zo spoedig is verlopen: zelfs sneller dan je had verwacht. Jouw verbeterpunt zijn we intern al aan het bespreken, maar hier gaat wel wat tijd overheen. Bedankt voor je input en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Zeer tevreden! De nood was hoog voor het product dus ben erg blij dat het zo snel bezorgd is. Verder goed en stevig verpakt. Zelfs pepernoten en suikergoed van de sint in mijn pakje. Ik ga zeker vaker bestellen!
Beste Rowan, Mag ik je eerst bedanken voor het schrijven van deze beoordeling? Een 10, wauw! Super om te lezen dat je tevreden bent en dat de levering lekker op tijd is geweest. Sint heeft zijn best gedaan om in alle pakketjes wat lekkers te strooien ;-). Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
snelle leveringen. Top spullen. Sinds een jaar gebruik ik spullen van Natusport en ziet mezelf niet meer zonder.
Beste Sidney, Wat een mooie beoordeling! We zijn er een beetje stil van... Heel erg bedankt dat je een review wilde achterlaten. Fijn dat de leveringen en spullen altijd naar wens zijn voor je. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
snelle levering en sinterklaas had ook pepernoten en een kikker bij in mijn pakket gedaan. Leuke verrassing. Precies geleverd gekregen wat ik wilde.
Beste Claud, Wat ontzettend leuk om te horen en bedankt voor de beoordeling! Sinterklaas is inderdaad even langs ons magazijn gekomen ;-). Fijn dat je hebt genoten van een snelle levering en dat je bestelling juist is aangekomen. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle service, goede kwaliteit
Beste Ria, Allereerst hartelijk bedankt voor je beoordeling. Met deze 10 zijn wij ontzettend blij! Fijn dat je hebt genoten van snelle service en onze goede kwaliteit: daar staan we ook voor. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Je wordt per telefoon zeer goed te woord gestaan, vriendelijk personeel. het middel ben ik ook zeer tevreden over !
Beste Laura, Wat ontzettend leuk dat je een review hebt geschreven, dat waarderen wij echt. Mijn collega heeft contact met jou gehad en zo te lezen is dat allemaal goed verlopen, fijn! Oók fijn om te lezen dat je tevreden bent over ons product ;-). Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Bertus, Allereerst wil ik je vriendelijk bedanken voor het achterlaten van je review. Wij waarderen dat enorm! Het feit dat we dan van jou ook nog een 9 krijgen, vinden we helemaal super. Mocht je nog op verbeterpunten komen, laat het ons dan vooral weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Beste Antonina, Vriendelijk bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling! Wij zijn ontzettend blij met deze 10. Hopelijk is alles goed verlopen en zien we je nog eens terug op www.natusor.nl! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle levering, top producten
Beste Roderik, Als eerste wil ik je bedanken voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat de levering snel is gegaan en dat je de producten top vindt! Een 10 vinden wij dan ook ontzettend leuk om te krijgen. Zien we je nog eens terug in onze webshop? Tot dan! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Prima afhandeling
Beste Jan, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat mooi dat je ons met een 8 beoordeeld en dat de afhandeling goed is gegaan. Een 8 is alleen nog geen 10, en daar willen we graag aan werken. Mocht je dus nog verbeterpunten voor ons hebben, dan horen wij die graag! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenTester van isotonic erbij leveren. Kennismakingpakket, iets verruimen? Met extra energy gel en extra performance bar. Verschillende smaken ervaren.
Beste Jan, Allereerst hartelijk bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je levering snel en netjes is gegaan, zo hoort het ook! Jouw verbeterpunten met betrekking tot ons NatuSport kennismakingspakket ga ik zeker intern bespreken. Bedankt voor je input! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Dit is mijn eerste ervaring met Natusor en de eerste indruk is goed. Overzichtelijke website, snelle levering en tot 50 EUR slechts 2,95 verzendkosten.
Beste Hans, Mag ik je hartelijk danken voor deze prachtige beoordeling? Wat fijn dat jouw eerste ervaring zo goed is verlopen. We hebben veel tijd gestoken in onze nieuwe website, dus goed om te horen dat deze overzichtelijk is voor je! Hopelijk zien we je nog eens terug. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Beste Dick, Allereerst bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Met een 10 zijn wij natuurlijk altijd blij! Fijn dat je levering snel én correct is gegaan. Kom je nog eens terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten
154 Industrieweg D
Best 5683 CG