Pluspunten
Meedenken, vriendelijke benaderingen. Zelden of nooit fouten bij de levering.
Beste Ronald, Ik wil u graag bedanken voor deze 9, wat een fijne beoordeling! Wij denken altijd graag met u mee, en heel leuk om te lezen dat er zelden fouten gemaakt worden. Daar doen we het voor! Bedankt voor de input en wij gaan verder streven naar de 10 ;-). Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
netjes, correct en keurige leveringen
Verbeterpuntenaktie matig mag het voor mijiets aantrekkelijker
Beste Rob, Wij willen u bedanken voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de leveringen goed verlopen. De acties gaan wij meenemen en zullen opnieuw bekeken worden. Bedankt voor de input! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website
VerbeterpuntenWeet geen verbeterpunten
Beste Manuela, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn dat je hebt genoten van een snelle levering en dat je onze nieuwe website duidelijk vindt. We hebben er dan ook hard aan gewerkt ;-). Hopelijk zien we je nog een keertje terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Daan, Hartelijk dank voor je beoordeling! Wij zijn ontzettend blij met jouw 7. Indien er nog verbeterpunten in je opkomen, laat ze vooral aan ons weten! Zo kunnen we samen naar een 10 werken. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Vlug, veilig en voordelig. Wat zou ik nog meer verlangen?
VerbeterpuntenIk weet er geen
Beste Hans, Wat een prachtige beoordeling! Wij waarderen het enorm dat je de tijd en moeite hebt genomen om dit te schrijven. Super dat je ons omschrijft als vlug, veilig en voordelig; dat doet ons goed! Zien we je nog een keer terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Al meermaals orders geplaatst, erg gebruiksvriendelijke en goed werkende website. Grote keuze producten aan waarneembare prijzen. Zeer goede opvolging en berichtgeving betreffende levering. Snel en correct.
Beste Tim, Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Wij vinden het fantastisch dat je hier tijd en moeite in hebt gestoken. Laten we de volgende keer weer precies zo leveren! Heb je onze nieuwe website trouwens al bekeken? Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Geweldige service
Beste Eline, Bedankt voor je beoordeling! Wij vinden het fijn dat je hier de tijd voor hebt genomen. Uiteraard krijg je de volgende keer wéér zo'n geweldige service! ;-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie!
Beste Eric, Wauw, een 10! Daar doen we het allemaal voor. Vriendelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling. Fijn dat je hebt genoten van een snelle levering en dat er goede info op de website gevonden kon worden. Zien we je nog een keertje terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste YC van Doorn, Een 8, wat super! Hier zijn wij ontzettend blij mee. Ik wil je in ieder geval hartelijk danken dat je hier tijd en moeite in hebt gestoken. Een 8 is echter nog geen 10, dus mochten er nog verbeterpunten in je opkomen, laat het ons vooral weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Goede service.Komt afspraken na,
Beste H. Koster, Wat een prachtige beoordeling! Wij vinden het ontzettend fijn om te lezen dat je hebt genoten van een goede service én dat wij onze afspraken zijn nagekomen. Hopelijk zien wij je nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Marjolein, Wat een topbeoordeling, een 10! Daar zijn wij uiteraard ontzettend blij mee. Hartstikke bedankt voor de tijd en moeite die je hiervoor hebt genomen. Hopelijk zien we je snel nog een keertje terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
BIJ CHAT ONLINE WERD IK ZEER GOED GEHOLPEN DOOR SHAUNY EN DE LEVERING WAS ZEER SNEL
Beste Maria, Wat superleuk dat wij een beoordeling van u hebben gekregen! Ik heb u met veel plezier geholpen op de chat, en fijn dat de levering heel snel is geweest. Mocht u er de volgende keer weer niet uitkomen, u weet mij te vinden! ;-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering Goede product omschrijving
Beste Michelle, Hartelijk dank voor deze beoordeling! Wij waarderen het ontzettend dat u hiervoor de tijd en moeite heeft genomen. Fijn dat het pakketje snel geleverd is en dat u de productomschrijving goed vond. Hopelijk zien wij u nog een keertje terug! :-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering.
Beste Caroline, Allereerst wil ik u hartelijk danken dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. En dan mogen wij ook nog een 8 van u krijgen, super! Fijn dat u heeft genoten van een snelle levering. Mochten er nog verbeterpunten in u opkomen, schroom dan niet om ze aan ons door te geven. Zo maken wij uw volgende bezoek nog beter! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Beste Antwanet, Wat een mooie beoordeling! Allereerst wil ik u bedanken dat u hiervoor de tijd en moeite heeft genomen. Fijn dat de levering snel is verlopen voor u, daar gaan wij uiteraard altijd voor! Mochten er nog verbeterpunten in u opkomen, geef ze dan vooral even aan ons door. Zien wij u nog eens terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
VerbeterpuntenMeer wetenschap over het product
Beste A Postma, Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling! Fijn om te lezen dat u heeft genoten van een snelle levering. U geeft als verbeterpunt aan dat u meer wetenschap over het product had willen hebben. Heeft u contact gehad op de chat of bedoelt u op de productpagina? Wij horen graag, stuur vooral nog een mailtje als u wilt! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Beste R. Moelchand, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen. Fijn dat alles snel geleverd is. Mochten er in de toekomst toch nog verbeterpunten in u opkomen, schroom dan niet om ze aan ons door te geven. Graag zien wij u nog eens terug! :-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Totaal niks op aan te merken.
VerbeterpuntenZeer goed
Beste Maurits, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Een 10 is natuurlijk altijd super om te krijgen! Mocht u in de toekomst toch nog verbeterpunten kunnen bedenken, schroom dan niet om ze aan ons door te geven. Tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Heb mijn product gekocht bij BeauVica tegen een heel redelijke prijs, zo niet de laagste prijs!
VerbeterpuntenHelaas was mijn product niet altijd in voorraad bij BeauVica
Beste Marcel, Hartelijk bedankt dat u ons heeft beoordeeld, en leuk om te lezen dat wij het voordelig aanbieden! Ik zag in uw bestelling dat u de Maaltijdshake Superfoods heeft besteld, die is inderdaad lange tijd afwezig geweest. Nu issie weer terug van weggeweest! :-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk te bestellen, goede communicatie
Beste Alice, Wow, een 10! Wat top. Vriendelijk bedankt dat u de tijd en moeite heeft genomen om een beoordeling te schrijven. Wij vinden het goed om te lezen dat het bestelproces gemakkelijk is verlopen. Zien wij u nog eens terug? :-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
snel
Beste Peer, Vriendelijk bedankt voor de beoordeling! Fijn dat u heeft genoten van een snelle levering. Hopelijk zien wij u nog een keertje terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
heldere website, mooie producten, efficiënte, vriendelijke manier van afhandelen van de bestelling
Verbeterpunten- optie om het pakket op een ophaalpunt te laten bezorgen aanbieden (of prominenter in de bestelprocedure presenteren). - track en trace link is pas na uren actief; bij onmiddellijk na presentatie activeren resulteert in een foutmelding.
Beste Maarten, Allereerst hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen. Bedankt dat u het ook allemaal zo goed omschrijft! De ophaallocatie-optie is er zeker, maar ik ben het met u eens dat deze iets meer op mag vallen. Echter is het een module van PostNL die er zo uit ziet, maar we houden het zeker in gedachte. De Track & Trace wordt bij ons gegenereerd na het afronden van een pakketje, maar PostNL haalt alles aan het einde van de dag pas op. De link is inderdaad pas zichtbaar wanneer het pakketje bij PostNL aankomt. In ieder geval bedankt voor alle feedback en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Marissa, Wow, wat een topcijfer: een 9! Wij willen u vriendelijk bedanken dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Mochten er nog verbeterpunten in u opkomen, laat het ons gerust dan even weten. Hopelijk tot de volgende keer in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Rob, Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. Wat fijn dat u ons heeft beoordeeld met een 8! Mochten er nog opmerkingen vanuit uw kant te binnen schieten, schroom dan niet om ze even naar ons door te zetten. Zien wij u nog een keertje terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering . Duidelijke site.
Beste Gerda, Wat fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Dat de website duidelijk voor u was en de levering snel is geweest, doet mij deugd. U geeft aan geen verbeterpunten te hebben, maar een 8 is uiteraard nog geen 10! :-) Mocht er dus nog iets te binnenschieten, laat het ons vooral weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
154 Industrieweg D
Best 5683 CG