Pluspunten
Snelle levering . Duidelijke site.
Beste Gerda, Wat fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Dat de website duidelijk voor u was en de levering snel is geweest, doet mij deugd. U geeft aan geen verbeterpunten te hebben, maar een 8 is uiteraard nog geen 10! :-) Mocht er dus nog iets te binnenschieten, laat het ons vooral weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering van besteld product. De werking ervan kan ik nog niet beoordelen. Verder geen andere info te melden.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Jos, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat de levering snel is geweest! Uiteraard begrijp ik heel goed dat u de werking nog niet kan beoordelen. Hopelijk bevalt alles en zien wij u nog een keertje terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering en goede klantenservice/binding. Ik krijg geregeld kortingmails van 10% op het volgende product!
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste P. van Zijl, Een 10, wat geweldig! En wat een ontzettend mooie beoordeling. Wij gaan graag een extra stapje verder voor onze klanten en het wordt zo te zien gewaardeerd :-)! Zien wij u nog een keertje terug? Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Artikel op voorraad, snelle levering op afgesproken tijdstip
Beste V. van Rooijen, Wij willen u hartelijk bedanken dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Dat we van u dan ook nog eens een 9 krijgen, fantastisch! Fijn om te lezen dat de levering vlotjes is verlopen. Mochten er nog verbeterpunten zijn, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Nico, Een 10, wat geweldig! Wij willen u ontzettend bedanken hiervoor. Fijn dat u de tijd en moeite wilde nemen om ons te beoordelen. Zien we u nog een keertje terug? :-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Sandra, Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Mochten er nog verbeterpunten in u opkomen, laat ze ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snel geleverd, alles in orde
Beste Guy, Wow, een 10! Wij willen u ontzettend bedanken voor deze prachtige beoordeling. Fijn om te lezen dat alles snel geleverd is en helemaal in orde was. Hopelijk zien wij u nog een keertje terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Correcte levering
Beste Max, Allereerst hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Wij waarderen dit enorm. Fijn om te lezen dat de levering goed is verlopen. Hopelijk zien wij u nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle nette levering. Mogelijkheid van achteraf betalen
Beste Lydia, Wat leuk om te lezen dat alles goed is gegaan bij de levering! Wij willen u bedanken voor het plaatsen van deze beoordeling. Echter begrijpen we wel dat een 9 nog net geen 10 is ;-). Mocht u dus toch nog verbeterpunten hebben, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Alles wordt prima en snel geleverd
Beste Anita, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat de levering goed is verlopen! Wel begrijpen wij dat een 9 geen 10 is. Mocht u dus nog verbeterpunten voor ons hebben, geef ze door! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Super goed snelle levering geweldige prijs
Beste Biony, Een 10, wat super! Wij vinden het enorm leuk om te lezen dat alles goed is verlopen en dat u de prijzen geweldig vindt ;-). Mochten er in de toekomst nog verbeterpunten in u opkomen, dan horen wij die graag. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snel
Beste Judith, Wat super om te lezen dat alles snel is verlopen. Bedankt voor de prachtige beoordeling en hopelijk zien wij u nog een keertje terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Slel bestellen , snelle levering
Verbeterpuntenbetalingen gemakkelijk
Beste Veronique, Wat fijn om te lezen dat het bestellen én de levering snel gingen. Dat is natuurlijk altijd fijn. U geeft aan als verbeterpunt dat de betalingen wat gemakkelijker kunnen, klopt dit? Laat ons dan vooral even weten wat er volgens u aan mag veranderen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
De persoon die het pakje heeft bezorgt gaf het bijna aan een ander... normaal laten aftekenen bij ontvangst lijkt mij het veiligst
VerbeterpuntenGraag telefonisch kontakt bij nadere levering
Beste Gilberte, Ik zag dat u uw toevoeging heeft aangepast. Normaliter is het inderdaad zo dat er voor een pakje getekend moet worden bij ontvangst. Gek dat PostNL het dus niet meteen op die wijze heeft gedaan. Hopelijk heeft u er nog steeds vertrouwen in en zien wij u nog een keertje terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V. ---------------------------------- Beste Gilberte, Ontzettend bedankt voor deze mooie beoordeling! Echter begrijpen wij dat een 9 geen 10 is ;-). Ondanks dat u nu geen verbeterpunten heeft ingevuld, ontvangen wij die graag als die zich voordoen. Hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V
Pluspunten
Perfect vlugge verzending zeer tevreden
Beste Dalita, Wat een prachtbeoordeling! Wij zijn ontzettend blij met deze 10 en het feit dat u er de moeite voor heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent én een snelle levering heeft gehad! Hopelijk tot snel :-) Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste A.C., Allereerst hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling! Uiteraard begrijpen wij van BeauViCa dat een 9 nog geen 10 is ;-). Ondanks dat u nu geen verbeterpunten heeft ingevuld, ontvangen wij die graag als die zich voordoen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering Duidelijk Overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen tot nu toe. Behalve als produkt niet werkt. Maar dat weet ik nog niet
Beste Frieda, Wat leuk om te zien dat u ons heeft beoordeeld met een 8, dat stellen we echt op prijs. Fijn dat onze website overzichtelijk is geweest bij uw keuze en dat u heeft genoten van een snelle levering. Hopelijk zien wij u nog een keer terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Meteen verstuurd.
Beste Paul, Wij willen u ontzettend bedanken voor deze mooie beoordeling! Een 10, dat kan niet beter. Mochten er in de toekomst toch nog dingen zijn waar u wat minder tevreden over bent, laat het ons dan gerust weten! Fijn om te lezen dat uw levering snel was. De volgende keer gaan we het weer zo doen ;-)! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
netjes verzorgd
Verbeterpuntenlevertijd nakomen. PostNl is slechte partner
Beste Gerda, Allereerst willen wij u vriendelijk bedanken voor deze beoordeling. Ik ben even in uw bestelling gedoken en zie inderdaad dat uw pakketje een dag later is aangekomen door omstandigheden bij PostNL. Uiteraard is dit niet onze bedoeling geweest en willen wij dan ook onze excuses voor het ongemak aanbieden. Hopelijk houd u het vertrouwen in ons en gaat het de volgende keer wél meteen goed met uw levering! Graag zien wij u nog een keertje terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Super snel geleverd,en korting na je eerste bestelling.
VerbeterpuntenNvt
Beste Twivggy, Wat vinden wij het geweldig dat u ons heeft beoordeeld met een 10! Beter kan het niet worden. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn dat het pakketje snel geleverd is, en hopelijk zien we u nog eens terug! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Het is leuk bij u te b3stelken
Beste Ornella, Wat fijn om te lezen dat u het leuk vindt om bij ons te bestellen, dat doet ons goed. Super dat u ons heeft beoordeeld met een 9. Hopelijk zien wij u snel nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle service en levering
Beste Mirjam, Wat fijn om te lezen dat u heeft genoten van een snelle service én een snelle levering! Wij waarderen het enorm dat u ons daarom heeft beoordeeld met een 8. Uiteraard snappen wij heel goed dat het nog geen 10 is, en als er dus nog verbeterpunten in u opkomen - laat het ons dan even weten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Goede uitleg op de site.
Beste Rob, Wat een prachtige beoordeling, een 9! Fijn dat u de uitleg op onze website goed vond. Wij willen u bedanken dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Graag zien wij u nog een keer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle service , vragen snel beantwoord
Beste Ingrid, Allereerst willen wij u ontzettend graag bedanken dat u de tijd en moeite neemt om ons te beoordelen. En dan ontvangen wij van u ook nog een 10! Fijn dat u heeft genoten van onze snelle service en dat uw vragen snel beantwoord waren. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Bert, Hartelijk bedankt voor deze mooie review! Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Mochten er in de toekomst nog verbeterpunten in u opkomen, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen! Hopelijk zien wij u snel nog een keer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
154 Industrieweg D
Best 5683 CG