Beste Luc, Bedankt voor de 10 die u ons heeft gegeven. Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite neemt om een beoordeling te schrijven. Hopelijk tot ziens in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Tabitha, Bedankt voor deze 8! Wij vinden het fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Als u nog verbeterpunten heeft, horen wij dat uiteraard graag. Een 8 is nog geen 10! Hopelijk tot de volgende keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Beste Rob, Wat leuk om te zien dat u ons met een 8 heeft beoordeeld, bedankt! Wij vinden het fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk zien wij u snel terug, en als er nog verbeterpunten zijn: we horen het graag! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Lauretta, Allereerst bedankt voor de 9, wat een mooi cijfer. Wij stellen het erg op prijs dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Indien u nog verbeterpunten heeft voor ons, laat het ons weten! Hopelijk zien wij u snel nog een keer in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
zeer snelle en juiste levering
Beste Roger, Leuk om te zien dat u heeft genoten van een zeer snelle levering en dat wij daarvoor een 10 krijgen! Wij vinden het erg fijn dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Marwa, Vriendelijk bedankt voor de 8! Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Als er nog verbeterpunten zijn, dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Top producten
Beste Bram, Wat leuk om te lezen dat u onze producten top vindt! Daarnaast is het ook heel fijn dat u ons een 10 geeft én dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk zien wij u nog een keertje terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Ben gewoon tevreden
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Beste M.J., Allereerst vriendelijk bedankt voor de beoordeling. Wij waarderen het dat u hiervoor de moeite heeft genomen. Indien u nog verbeterpunten heeft, horen wij dat uiteraard graag! Een 7 is namelijk nog geen 10! Wij zien u hopelijk snel terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Bjorn, Wat een fijne beoordeling, zo'n 10! Wij vinden het erg fijn dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Hopelijk is de levering naar wens gegaan, veel plezier met de producten! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Dyana, Allereerst ontzettend bedankt voor de 9! Wij waarderen het ontzettend dat u ons heeft beoordeeld. Hopelijk zien wij u nog een keer terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snel verzonden. Goed verpakt.
VerbeterpuntenBetere communicatie als de klant niet thuis is.
Beste Lindsay, Allereerst ontzettend bedankt voor de 9! Wij vinden het erg prettig om te zien dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen. Fijn dat uw pakket snel verzonden is en goed verpakt was, daar streven wij natuurlijk naar. Jammer dat de bezorging niet helemaal volgens jouw wens is gegaan, onze excuses voor het ongemak. Ik zag dat de bezorger twee keer bij je langs is geweest, daarna gaat het pakketje automatisch naar een ophaalpunt. Hopelijk heb je er toch veel plezier van! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Goede, snelle levering van een goed product voor een goede prijs.
Beste Gerdientje, Wat leuk om te lezen, deze beoordeling! Wij hopen altijd dat onze klanten genieten van een snelle levering waarbij alles goed gaat. Gelukkig was dat bij u ook het geval! Veel plezier met de bestelling en hopelijk tot snel in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Beste Cornelis, Vriendelijk bedankt voor deze 10! Wij waarderen het zeer dat u de tijd en moeite heeft genomen om een review te schrijven. Veel plezier met uw bestelling en hopelijk zien wij u snel terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Zeer snelle levering . Alles goed verpakt etc. Prima
Beste M. van Hoek, Super dat u ons een 10 heeft gegeven, ontzettend bedankt! Erg vriendelijk van u dat u de moeite neemt om een beoordeling achter te laten. Fijn om te horen dat het een zeer snelle levering was en alles ook netjes is aangekomen. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Kreeg citroen capsules geleverd die ik 3 keer per dag in moet nemen terwijl ik de 1 maal daags s extra sterk had besteld ze geven als antwoord de verpakking is veranderd nou dat valt echt tegen !
VerbeterpuntenLeveren wat je echt besteld hebben niet een ander e
Beste Claudia, Allereerst hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te horen dat het product niet helemaal naar wens is. Echter zie ik in uw bestelling dat u de normale Citroensapkuur heeft besteld. De Forte is dan ook niet meer leverbaar. Helaas is de Citroensapkuur qua inname anders dan de Citroensapkuur Forte. Wij hebben u het juiste product geleverd, al kunnen wij het ons voorstellen dat 3x per dag minder prettig is dan 1 capsule. Onze excuses voor het ongemak en hopelijk toch tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle en correcte service
Beste Evy, Wat een leuke beoordeling! Bedankt dat u de tijd en moeite neemt hiervoor. Fijn om te lezen dat u heeft genoten van een snelle en correcte service. Veel plezier met de bestelling en hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste H. Peeman, Wat een mooi cijfer, een 10! Daar zijn wij trots op. Vriendelijk bedankt dat u de tijd en moeite neemt om ons te beoordelen. Hopelijk zien wij u nogmaals terug in onze webshop. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste A.J., Bedankt voor dit prachtcijfer. Wij vinden het prettig dat u de tijd en moeite neemt om ons te beoordelen. Hopelijk zien wij u nogmaals in onze webshop terug. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Zeer tevreden over de levering en het resultaat van het product.
Beste Hennie, Hartelijk bedankt voor deze 8. Wij waarderen het dat u de tijd en moeite neemt voor deze beoordeling. Super om te lezen dat u tevreden bent over de levering én het product, dat vinden wij fijn! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
vlotte levering
Beste Danny, Allereerst bedankt voor de 10! Heel fijn dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Prettig om te lezen dat u heeft genoten van een vlotte levering! Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Super.
Beste Vonny, Wat een prachtig cijfer! Vriendelijk bedankt dat u de tijd en de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Beste Hermien, Heel erg bedankt voor deze prachtige beoordeling, een 10! Tevens bedankt voor het feit dat u ons zou aanbevelen. Hopelijk zien wij u snel weer in onze webshop, veel plezier met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Snelle levering en cadeau erbij
VerbeterpuntenNvt
Beste Gisela, Allereerst heel erg bedankt voor dit mooie cijfer! Wij waarderen het enorm dat u de tijd en moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat de levering snel is verlopen. We hopen dat u blij bent met het cadeau! Graag tot snel in onze webshop :)! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
Netjes en super snel
VerbeterpuntenNVT
Beste Maria, Hartelijk bedankt voor de 10! Fijn om te horen dat alles netjes en snel is verlopen; en u bedankt dat u de moeite heeft genomen voor deze beoordeling! Wij hopen dat u snel nog eens bij ons besteld, tot ziens! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
Pluspunten
super service. ben heel blij met mijn bestelling.
Beste Arleta, Wat een prachtig cijfer, die 10! Heel erg bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Erg fijn om te horen dat u blij bent met uw bestelling en dat wij u van superservice hebben voorzien :). Hopelijk zien we u snel weer terug bij onze webshop! Met vriendelijke groet, Shauny Gijselhart BeauViCa - Natusor Gezondheidsproducten B.V.
154 Industrieweg D
Best 5683 CG