Snel geleverd, goed verpakt

Snel geleverd, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt en níets ontbreekt

Voor wat betreft de levering, 's-ochtends besteld de volgende dag al in huis prima zo. Voor wat betreft het product, ik ben nu een week bezig en ik heb al minder honger en de verbranding in combinatie met sporten gaat ook supergoed dus ik ben wel tevreden.

Perfect.

Goed product en snelle levering

super service na een foute levering

Via Beslist.nl een bestelling gedaan voor 2 keer 180 capsules. Levering via Natusor was op zich snel, maar 2 te kleine verpakkingen (2 keer 60 capsules). Natusor hierover direct gebeld en zij hebben het keurig opgelost door de correcte zending zonder problemen na te sturen. Dat is service!!

Snelle levering, zeer tevreden

Producten nog niet lang genoeg kunnen gebruiken om deze te beoordelen

geen zin om verdere beoordelingen te schrijven

Gezien dat ik regelmatig iets bestel en steeds hetzelfde is mijn ervaring niet relevant meer

Super goed!

Het is puntioneel. Prima!

Super service

Voor vier uur besteld,de volgende dag al geleverd in België.goeie service

Interessant

Veel keuze en snelle levering.

Er was sprake van vlotte service en producten zijn goed.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Goed op tijd geleverd

Betrouwbare leverancier

super

duidelijke site, makkelijk te vinden, snel bestellen en betalen en snel en netjes afgeleverd.

Via internet besteld en de volgende dag geleverd! Super!

Perfect volgende keer weer.

Perfect, eenvoudig te bestellen, overzichtelijke site, goede betaalmogelijkheden, prima levering dikke 10, ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen, en ook prima prijzen en keurig verpakt.

Betrouwbaar en snelle levering

snelle levering en betrouwbaar

Een betrouwbare verkoper

Snelle en correcte levering. Goede producten.

Heel fijne eerste ervaring!

Supersnelle levering en goed verpakt, een aanrader!

Even een opmerking Bestel potje met pillen Zitten 60 st in maar aangezien ik het potje zie kunnen er makkelijk 200 in.

Goede prijzen, snelle levering

Super professionele bediening

Het volledige verloop van de transactie was 100 % in orde.

Snelle levering en goede prijzen

Nog maar pas begonnen met producten kan nog geen reacties geven

Zeer degelijk

Een positieve ervaring .zeer snel en klant vriendelijk. Van het product zelf ben ik ook zeer tevreden. Nooit zo goed gevoeld. Groetjes en bedankt.

Snelle levering. Product nog maar net in gebruik dus kan er nog niet veel over zeggen

Snelle correcte levering

Makkelijk om bestellen, vlotte levering

154 Industrieweg D

Best 5683 CG