Heerlijk om weer je handen te kunnen bewegen

ik heb een zeer pijnlijke artrose in handen en tenen. Met de gel kan ik mijn handen weer bewegen. Ik smeer twee keer per dag

Erg goed

Verbluffend

Ik slik al 2 jaar Moringa Had ieder jaar een longontsteking sinds ik Moringa inneem , ik begon met 1 moringa Het geeft me veel kracht en vertrouwen ! Ik ken iemand nu 86 jaar hij kon 9 jaar niet alleen lopen vanwege neurolochise klachten is drie jaar geleden begonnen met moringa 3 per dag zomaar maar kon naar een jaar weer zelfstandig lopen en nu nog steeds Het ziekenhuis kon niks meer voor hem doen ! prachtig wonder !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? er worden veel moringa soorten aangeboden dat maakt het onduidelijk wat je moet kiezen

Goed contact

ontvangen.

Prima spul en prijs

Snelle service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen ging makkelijk, alleen daarna blijven ze via de mail pushen om een beoordeling

Stop met het pushen van een beoordeling. Omdat ik bij jullie heb besteld, is het niet automatisch dat ik jullie dan ook wil beoordelen. En toch blijf ik mails ontvangen om een beoordeling te schrijven. Nou bij deze krijgen jullie 2 sterren, alleen omdat jullie via de mail blijven pushen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop met het pushen om een beoordeling. Ik heb jullie nu een slechte beoordeling hierom gegeven

Al jaren fan

Slik al jaren supplementen van golden naturals en ben nog steeds enthousiast.

Perfecte service en levering al paar jaar zeer tevreden

goed assortiment en snelle levering

Ik ben erg fan van de vitamines van Golden Naturals

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de producten van dit merk. Ik gebruik ze nu een maand en als ik mijn conditie voor en na de behandeling vergelijk, voel ik me beter. Ik ben minder vermoeid, heb een merkbare vermindering van gewrichtspijn en nog veel meer. Ik zie en voel duidelijk dat mijn spieren hun volledige potentieel terugkrijgen. De producten van dit merk zijn uitstekend en ik kan ze van harte aanbevelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het kan misschien betaalbaar zijn voor de mensen die minder inkomen hebben.

Snelle levering van top producten

Ik gebruik de supplement en vitamines voor mijn zeer gevoelige hond. Het gaat een stuk beter met haar, sinds ik deze producten gebruik.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

gunstige prijzen en snelle levering

top bedrijf !

Werkt prima

prima geregeld

mijn bestellingen worden correct verzonden

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

We gebruiken al enige jaren de artikelen van Golden Naturals, heel tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

werkt naar mijn gevoel goed

Ik gebruik dit natuurlijk middel nu een tijdje en heb het vgevoel dat het zeker een positieve werking heeft

Snelle levering, 5-HTP top product

Need I say more.

"As always"- alles in orde.

"As always"- alles in orde.

besteld en snel bezorgd

goede ervaring

Goed geregeld

Alles snel en goed geregeld

ok

zie vorige ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd de volgende dag in huis

Super snelle levering en helpt echt

Ik slik de magnesium nu 2 weken kan er nog niet veel over zeggen, wat ik wel merk is dat ik beter slaap. Dus nu al tevreden

geen

Helaas heb ik tot nu toe geen bestelling ontvangen. Ik wacht nog steeds. Mijn Bestelling is van 19 October 2025 Helaas. Elisabeth van Dam no. 80 5913 BC Venlo

154 Industrieweg D

Best 5683 CG