Super snel geleverd!

Prima geregeld

Keurig en prima geregeld, snelle levering voor herhaling vatbaar

Goede producten Snelle levering

'Golden' delivery

We kennen jullie golden producten al enkele jaren (via Gezondheid aan Huis) en waren een beetje teleurgesteld dat we niet meer konden bestellen, maar de eerste directe levering is heel vlot en professioneel verlopen.

Snel en goed geleverd

Fijne Firma

Mijn ervaring is positief zowel over de pillen die ik daar kocht als het bedrijf. Ik kan hem zeker aanbevelen

Prima ervaring

Makkelijk bestelproces, duidelijke communicatie rond bestel- en leverproces, snelle levering van een prima verzorgde bestelling.

De bestelling was zeker in orde

Ik ben 53 jaar en ben nu vandaag 5dagen bezig met raspberry ketone burner 3xdaags . Ik woog 92 kilo en heb mij deze morgen gewogen en weeg nu 89.7 kilo. Ik hoop dat ik met raspberry ketone burner op een gewicht zou kunnen komen van 75 kilo . Ik ben 1m73 en woog 90kilo.zou dat haalbaar zijn om op een gewicht van 73 kilo te komen en hoelang zou ik raspberry ketone burner dan moeten innemen, om op mijn streefgewicht van 75 kilo te komen. Graag een antwoord aub grtjs ilona

Super snelle levering en altijd goed werkende producten

Heel erg goed

Herhaling vatbaar om weer een keer bestellen bij jullie

Uitmuntend

goede en snelle service.

Prima product, smeert lekker.

Prima service!

Snelle en gratis levering. Vriendelijke service.

love it

Loe the natural vitamins!

Mooi optijd

Geen klachte

duidelijke informatie op de site, bestelling binnen een dag in huis

Bestelling volgens afspraak ontvangen

Vlotte service

Makkelijk bestellen, fijne producten en snelle levering

Gewoon goed

Duidelijk, snel en goed.

Hele goede service

Ik ben niet iemand met veel woorden maar ik zal zeker in de toekomst bij Naturals kopen

Gewoon uitstekend met mooie producten

Ik ben al een poosje vaste klant. Dit vanwege het hoge servicelevel, het aanbod en zeker ook de kwaliteit. Prettige website om te winkelen en uitstekende aftersales.

Vetverbrander dag en nacht boven mijn verwachting

Ik gebruik de vetverbrander dag en nacht nu een week en ik ben al meer dan een kilo afgevallen. Ik eet gewoon mijn normale dagelijkse voeding. Ik word hier heel blij van. Een echte aanrader wie gemakkelijk wat kilo’s kwijt wil.

154 Industrieweg D

Best 5683 CG